Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Co sądzicie o LP??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
No jak najbardziej wystarcza Smile ale ten pan wyżej najwyraźniej nie zrozumiał ... ja mówiłem od dobrym rapowaniu a nie o frazach Linkin Parka czy tesh śpiewaniu o imprezach jak to zwyczajowo mają gwiazdy MTV, VIVY czy czego tam kolwiek. No ale jak wspomniałem niechęć jest uzasadniona tym czym mydlą oczy w telewizji.
ja sondzem rze Linkink park jest w pytem, jeszcze lubie hamerfol- przysadzisty tresz i rapsodie i limp biskit tez. a pozatym lubiem jeszcze slipknot- zajebiaszczy def, dragonfors- blek i eminema. Mam 13 lat, aha baj de lej jaki zel do wlosow jest debesciak?No i chcem kupic koszólkem slejera, bo dzisiaj z kazy sciagnalem 1 empe3( fir of de dark, czy cos takiego) i bylo spox, to gdzie mogem kupic koszulke slejera? Laughing Laughing Laughing
Nevermore napisał(a):ja sondzem rze Linkink park jest w pytem, jeszcze lubie hamerfol- przysadzisty tresz i rapsodie i limp biskit tez. a pozatym lubiem jeszcze slipknot- zajebiaszczy def, dragonfors- blek i eminema. Mam 13 lat, aha baj de lej jaki zel do wlosow jest debesciak?No i chcem kupic koszólkem slejera, bo dzisiaj z kazy sciagnalem 1 empe3( fir of de dark, czy cos takiego) i bylo spox, to gdzie mogem kupic koszulke slejera? Laughing Laughing Laughing

morzesz kópić w metalshopie , on jest kul i wogóle . Surprised
To ja poproszę w komplecie z tą trÓ opaską na rękę z takim stylowym zielonym listkiem Rolleyes nie wiem, co to jest, ale wszyscy najbardziej trendy chłopcy w mojej szkole mają taki motyw, i wszystkie britnejki na nich lecom Laughing
aXe Rose napisał(a):To ja poproszę w komplecie z tą trÓ opaską na rękę z takim stylowym zielonym listkiem Rolleyes nie wiem, co to jest, ale wszyscy najbardziej trendy chłopcy w mojej szkole mają taki motyw, i wszystkie britnejki na nich lecom Laughing

wszystkie panienki lecom na takich tró bojuw Laughing
A jeszcze jak słuchajom takiego tru metalu jak LP to szalejom Tongue
Valhalla napisał(a):Jestem tolarancyjna, ale rapowanie to gowno
A rap w Rage Against The Machine to wg. Ciebie też gówno?
Bardzo dobry przykład Smile tego mi właśnie brakowało
3ld4r napisał(a):
Valhalla napisał(a):Jestem tolarancyjna, ale rapowanie to gowno
A rap w Rage Against The Machine to wg. Ciebie też gówno?
Moge powiedziec ze tak, bo tez nie lubie tego zespolu Laughing Laughing Laughing
No możesz mówić wszystko, to wolny kraj Big Grin ... przynajmniej tam mnie się wydaje :?

Anonymous

Nevermore napisał(a):ja sondzem rze Linkink park jest w pytem, jeszcze lubie hamerfol- przysadzisty tresz i rapsodie i limp biskit tez. a pozatym lubiem jeszcze slipknot- zajebiaszczy def, dragonfors- blek i eminema.
no nie może być inaczej Big Grin
Nevermore napisał(a):ja sondzem rze Linkink park jest w pytem, jeszcze lubie hamerfol- przysadzisty tresz i rapsodie i limp biskit tez. a pozatym lubiem jeszcze slipknot- zajebiaszczy def, dragonfors- blek i eminema. Mam 13 lat, aha baj de lej jaki zel do wlosow jest debesciak?No i chcem kupic koszólkem slejera, bo dzisiaj z kazy sciagnalem 1 empe3( fir of de dark, czy cos takiego) i bylo spox, to gdzie mogem kupic koszulke slejera? Laughing Laughing Laughing

Ile mamy lat? Confusedhock:

Eh.. Dlaczemu wszyscy maja jakis kompleksy LP? Dlaczego istnieje durny mit, ze kazdy fan LP to 15latek sciagajacy mp3 z netu? Czy to dowartosciowuje? 'Slucham lepszej muzyki.. Moge sobie szydzic z chlopaczka/dziewczynki sluchajacej Chestera & Co.)'?
A nie wiem czy zauważyliście ale jest to najbardziej uczęszczany temat w dziale o muzyce, więcej odpowiedzi w temacie jest tylko w maxofftopic Laughing
Ciekawe jak należałoby to interpretować... Wink
Dżemik napisał(a):

Ile mamy lat? Confusedhock:

Eh.. Dlaczemu wszyscy maja jakis kompleksy LP? Dlaczego istnieje durny mit, ze kazdy fan LP to 15latek sciagajacy mp3 z netu? Czy to dowartosciowuje? 'Slucham lepszej muzyki.. Moge sobie szydzic z chlopaczka/dziewczynki sluchajacej Chestera & Co.)'?

Co za gość, tak se odwaliłem z nudów text, a ty się plujesz, idź się połóż, nabierz dystansu i wróć Smile
Tuomasss napisał(a):A nie wiem czy zauważyliście ale jest to najbardziej uczęszczany temat w dziale o muzyce, więcej odpowiedzi w temacie jest tylko w maxofftopic Laughing

należałoby to interpretować tak, że ludzie są z natury dziwni i przewrotni, i że wolą "jeździć" po zespołach, niż chwalić inne. Ale to już ludzka natura i jej nie zmienisz. A może po prostu o swoich idolach mają niewiele do powiedzenia? Hm... boją się krytyki?
Tuomasss napisał(a):A nie wiem czy zauważyliście ale jest to najbardziej uczęszczany temat w dziale o muzyce, więcej odpowiedzi w temacie jest tylko w maxofftopic Laughing
Moja interpretacja - chętniej rozmawiamy o tym, czego niby nienawidzimy, niż o zespołach i wykonawcach, których słuchać uwielbiamy.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32