05-07-2005, 09:24 PM
05-08-2005, 04:13 PM
Mam LP w dupie, kiedyś to może i posłuchałem kilka utworów z ciekawości, ale osobiście sądzę, że to żenada ;] MasterGrucha ma rację [jak dla mnie].
05-08-2005, 08:42 PM
Dżemik napisał(a):Nie lubie ludzi ktorzy twierdza ze jesli nie lubia jakiegos zespolu (maja do tego prawo), to znaczy ze muzycy z tej kapeli sa kompletnymi beztalenciami nieumiejacymi uzywac swojego instrumentu/glosu..
Co nie zmienia faktu ze muzycy z lp naprawde nie potrafia uzywac swoich instrumentow(bez skojarzen prosze

O glosie Chestera sie nie wypowiem bo i tak spiewa 10000 razy lepiej odemnie ;P Chociaz na koncertach faktycznie czesto falszuje.
05-08-2005, 08:48 PM
Wokalista złego głosu nie ma, ale jak ktoś mi powie, że ten chinol zna się na gitarze, to go wyśmieję 

05-08-2005, 09:10 PM
melkor napisał(a):Dżemik napisał(a):Nie lubie ludzi ktorzy twierdza ze jesli nie lubia jakiegos zespolu (maja do tego prawo), to znaczy ze muzycy z tej kapeli sa kompletnymi beztalenciami nieumiejacymi uzywac swojego instrumentu/glosu..
Co nie zmienia faktu ze muzycy z lp naprawde nie potrafia uzywac swoich instrumentow(bez skojarzen prosze). A te ich riffy na dluzsza meta zaczynaja smieszyc.
O glosie Chestera sie nie wypowiem bo i tak spiewa 10000 razy lepiej odemnie ;P Chociaz na koncertach faktycznie czesto falszuje.
Nu.. Chodzilo mi wlasine o glos Chestera.. Nie lubie LP, ale uwazam ze wokal jest calkiem niezly..
Cytat:Wokalista złego głosu nie ma, ale jak ktoś mi powie, że ten chinol zna się na gitarze, to go wyśmieję
I tak gra lepiej odemnie, wiec go podziwiam..

05-08-2005, 09:12 PM
aXe Rose napisał(a):Wokalista złego głosu nie ma, ale jak ktoś mi powie, że ten chinol zna się na gitarze, to go wyśmiejęchinol nie robi przypadkiem na mixerze?
05-09-2005, 04:06 PM
pchla napisał(a):Robi, robi. Ale jemu chyba chodzi też o tego rapera całego, który czasem gra na koncertach na gitarze. On ma chyba jakieś japońskie korzenie. Shinoda się chyba nazywa, więc coś tam z japońca będzie miałaXe Rose napisał(a):Wokalista złego głosu nie ma, ale jak ktoś mi powie, że ten chinol zna się na gitarze, to go wyśmiejęchinol nie robi przypadkiem na mixerze?

05-21-2005, 08:35 PM
Na samym poczatku fajnie sie ich sluchalo. Utwory LP maja jednak jeden duzy minus - mianowicie sa strasznie monotonne [ wynikiem czego szybko sie nudza ].
Jesli chodzi o to do jakiego gatunku zaliczyc LP to ja tu wam dam spokoj [ powiem tylko, ze jesli tak dalej pojdzie to niedlugo kazdy zespol bedzie mial swoj wlasny gatunek muzyki ].
Co do glosu Chestera uwazam, ze chlopak rzeczywiscie powinien zalozyc wlasna kapelke - zamiatalby niezle tym swoim wokalem [ pisalo to juz kilka osob w tym temacie ]
Jeszcze cos do ostatniej plytki. Powiem , ze nie toleruje totalnego grania pod publike, a to co LP zrobili maksymalnie mnie rozwalilo.
Ale nic ... mnie sie nie podoba Linkin ale szanuje to, ze inne osoby sluchaja tego zespolu.
Jesli chodzi o to do jakiego gatunku zaliczyc LP to ja tu wam dam spokoj [ powiem tylko, ze jesli tak dalej pojdzie to niedlugo kazdy zespol bedzie mial swoj wlasny gatunek muzyki ].
Co do glosu Chestera uwazam, ze chlopak rzeczywiscie powinien zalozyc wlasna kapelke - zamiatalby niezle tym swoim wokalem [ pisalo to juz kilka osob w tym temacie ]
Jeszcze cos do ostatniej plytki. Powiem , ze nie toleruje totalnego grania pod publike, a to co LP zrobili maksymalnie mnie rozwalilo.
Ale nic ... mnie sie nie podoba Linkin ale szanuje to, ze inne osoby sluchaja tego zespolu.
05-21-2005, 10:29 PM
Popieram Cię [ majin_vejita ]...
Nudzi się z czasem bynajmniej ja tak miałem...
05-21-2005, 11:32 PM
Nuuu napisał(a):Popieram Cię [ majin_vejita ]...Wybacz, ale takich błędów lexykalnych nie zdzierżę

05-22-2005, 08:26 AM
aXe Rose napisał(a):Zadziwiająco częsty błąd... Ludzie, jak moża mylić te 2 słowa?!Nuuu napisał(a):Popieram Cię [ majin_vejita ]...Wybacz, ale takich błędów lexykalnych nie zdzierżę

05-24-2005, 02:35 PM
Wracając do tematu...
Linkin Park - uwielbiam ten zespół.
I wcale nie twierdzę, że grają metal.
Po prostu podoba mi się głos Chestera i ogólnie ich muzyka.
Mają genialne utwory. Ale cóż, przecież każdy ma inny gust jeśli chodzi o muzykę, prawda?
Linkin Park - uwielbiam ten zespół.
I wcale nie twierdzę, że grają metal.
Po prostu podoba mi się głos Chestera i ogólnie ich muzyka.
Mają genialne utwory. Ale cóż, przecież każdy ma inny gust jeśli chodzi o muzykę, prawda?

05-24-2005, 02:49 PM

łał łaaaał nie no chłopie ze Lp nazwac genialnym to trza byc albo odwarznym albo totalnym bezgusciem/głuchym
05-24-2005, 02:52 PM
przyszłam do domu dziś, LP leci z mojej ukochanej, własnej prywatnej wieży, a mamusia robi porządki
hock:

05-24-2005, 04:18 PM
Axel napisał(a):trza byc albo odwarznym albo totalnym bezgusciem/głuchymAlbo po prostu uwielbiać ten zespół... :?