CoF zapoczątkowali SYMFONICZNY BLACK????????Zajebiście...
Aniguel napisał(a):Jak dla mnie wszyscy z credek powinni już dawno nie żyć. Psują wizerunek blacku podszywając się pod ten gatunek.
Oni nigdy niepodszywali się pod black. Cały czas zaznaczali, że niemają z black metalem nic wspólnego. To, że ludzie wybarli im taką szufladke to nie ich wina. Poczytaj troche wywiadów zanim napiszesz jakis idiotyzm.
dobra, byli jednymi z tych którzy zapoczątkowali symfoniczny black
Tak czy tak są takimi samymi frajerami jak ci z dimmu, vadera i wielu wielu innych kapel.
Dawno powinni nie żyć!!!!!!!!!!!!!
Cytat:Tak czy tak są takimi samymi frajerami jak ci z dimmu, vadera i wielu wielu innych kapel
a co ci nie pasuje w Vaderze? solidny death metalowy zespol z kilkoma naprawde dobry utworami w tym takze solowkami
czyli jestes nieokrzesanym ignorantem, ktory w tym orku konczy podstawowke

Aniquel

hock: z jaka determinacją został napisany Twój post

hock:
PS: usuń trochę tych wykrzykników, bo one nie są trv
Nie toleruje deathu. A jeśli już to w bardzo nielicznych przypadkach i zazwyczaj jest to połączenie z blackiem. Ignorantem jestem ale podstawówke mam dawno za sobą.
Podstawowke masz juz za soba ale gimnazjum najwidoczniej jeszcze nie..
Nie lubisz death ani pseudo blekowych Kredek? Rozumiem.. Mozesz miec inny gust.. Przestan zatem pieprzyc farmazony o tym jak to bys chcial ich smierci (btw.. genialne

hock: ) i spadaj do tematow o true Mayhem i Burzum..
no tak czy siak, myśle że to nie koniec czy to pseudo black czy nie.

niesadze zeby to byl ich koniec. osobiscie bardzo lubie ich muzyke. a co do namphetamine to uwazam ze niejest znowu taka najgorsza (ale zarazem niejest fenomenalna). moze chcieli wprowadzic cos nowego do swojej muzyki...mozliwe ze niedokonca im to wyszlo...ale przeciez kazdemu zdazaja sie wzloty i upadki...nietylko w muzyce...
Syska napisał(a):kazdemu zdazaja sie wzloty i upadki...nietylko w muzyce...
mówisz o nowym imidżu daniego? no rzeczywiście te dredy to porażka calego zastepu stylistów i kreatorów wizerunku jakimi chłopak dysponuje
Nightal napisał(a):Oni nigdy niepodszywali się pod black. Cały czas zaznaczali, że niemają z black metalem nic wspólnego. To, że ludzie wybarli im taką szufladke to nie ich wina. Poczytaj troche wywiadów zanim napiszesz jakis idiotyzm.
Poczytaj troche starych wywiadów z okresu jedynki, ksiązke lord of chaos oraz obejrzyj stare sesje zdjeciowe zanim napiszesz jakis idiotyzm
wlasnie o te dredy mi chodzilo. niewiem czy byles na metalmanii ale kolega mi muwil ze on niemial tam dreduw...to jak w koncu z tym jest?
h8ful mam do ciebie pytanie bo juz niewim jak to jest ja uwazam ze kredki graja black ale wiele osub z tego forum i wogule tak nieuwaza. jakie jest twoje zdanie na ten temat?