Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Vomitor napisał(a):"... oraz wyznawcy zjadającego własne gówna pedała daniego"
Gówno to zjadają panowie z Anima Damnata... chociaż kto wie... Dani ostatnio coś przytył Wink
Mówię wam, ten pedał na setę wdupia własne gówna, hmmm... może nie tylko własne... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Vomitor napisał(a):Mówię wam, ten pedał na setę wdupia własne gówna, hmmm... może nie tylko własne... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

A wporzo są nauczyciele w budowlance?
Vomitor napisał(a):Mówię wam, ten pedał na setę wdupia własne gówna, hmmm... może nie tylko własne... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Widzę, że jesteś dobrze zorientowany. Czyżbyś degustował te gówienka razem z nim ? A może te kupy były jedynie prologiem do upojnej nocy we dwoje w wannie pełnej sraki? To by wyjaśniało skąd masz takie pewne informacje. O orientacji seksualnej Daniego się niewypowiadam. Przecież Ty wiesz lepiej.
Wkońcu swój swego pozna Wink

edit: poprawa sprawdzianu ortograficznego Wink
necro desecrator napisał(a):A wporzo są nauczyciele w budowlance?

nie wiem, może sam mi powiesz?

nightal napisał(a):Widzę, że jesteś dobrze zorientowany. Czyżbyś degustował te gówienka razem z nim ? A może te kupy były jedynie prologiem do upojnej nocy we dwoje w wannie pełnej sraki? To by wyjaśniało z kąd masz takie pewne informacje.

Proszę, proszę.. komuś poruszony przeze mnie temat dał asumpt do podzielenia się fantazjami seksualnymi pod płaszczykiem zripostowania mych uwag o panu d. ... Laughing Laughing Laughing Laughing bo normalny człowiek by tego co powyżej zostało napisane nie wymyślił... :? :?

nightal napisał(a):O orientacji seksualnej Daniego się niewypowiadam. Przecież Ty wiesz lepiej.

Nie tylko ja, ale chyba wszyscy o tym wiedzą...starczy spojrzeć na to coś co znajduje się u daniego w miejscu określanym zazwyczaj "twarzą" . Laughing Laughing Laughing

Aha.... no i przede wszsytkim nie "z kad" tylko "skąd"....
Trzeba było się udzielać na forum SoR to byś wiedział kto ma takie fantazje. Gdybym nie wiedział kim był Damphr to powiedziałbym, że to Ty Wink
Do kurwy nędzy dajcie se juz na luz,ilez mozna dyskutowac o kredkach ;/
Mówiłem to kilka stron wcześniej, ale skoro ktoś odkopał temat to śmiejemy się dalej Angry
nightal napisał(a):chociaż kto wie... Dani ostatnio coś przytył

to tak w temacie poufnych informacji na temat powyższego delikwenta Wink Laughing

ale faktycznie... ile to idzie się kłócić z jego powodu... gdyby to był jeszcze ktoś tego warty :?
Nightal napisał(a):Mówiłem to kilka stron wcześniej, ale skoro ktoś odkopał temat to śmiejemy się dalej Angry
To juz przestało być śmieszne jakiś czas temu Neutral
Vomitor napisał(a):gdyby to był jeszcze ktoś tego warty :?
Ładne podsumowanie Tongue
Panowie panowie panowie (i panie) o czym my tu mówimy o tym że Dani przytył lub o tym że kompie się z którymś z was w wannie pełnej sraki. To jest temat poświęcony płycie anie wokaliście i upodobaniach seksualnych. Jak niemacie joż o czym pisać po po jakiego grzyba wogule tu wchodzicie i pierdolicie jakieś farmazony nie na temat. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
A Ty po co się odzywasz? Nie widzisz, że nasze dywagacje zostały podsumowane i zakończone? Najlepiej niech ktos zamknie ten topic. Temu forum starczy kredek na kilka dobrych lat.
Popieram.
Nightal napisał(a):Temu forum starczy kredek na kilka dobrych lat.

Ja myślę ,że generalnie Kredek już ,,starczy".
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21