07-08-2005, 09:47 PM
07-09-2005, 01:47 AM
Cytat:a tak poważnie to co wg Ciebie grali, bo już nieco skołowany jestem
Grali (nie mówimy o demówkach) ekstremalny gothic metal... jest to tylko moje zdanie.
07-09-2005, 10:36 AM
Tak dobrego tekstu dawno nie słyszałem. Że coś takiego walnęli na SoR to normalka, ale tutaj na poważnie 

07-09-2005, 10:44 AM
Taka "definicje" podaje takze oslawione juz metal-archives.com 

07-09-2005, 10:59 AM
Ta, na tej stronie Warraha jest sklasyfikowana jako 'dark ambient' :>
07-09-2005, 10:12 PM
ale w Additional Notes ktoś wyjaśnia całe to zamieszanie z DArk Ambientem :>
07-10-2005, 01:36 AM
Cytat:Taka "definicje" podaje takze oslawione juz metal-archives.com
Hehe spawdziłem i faktycznie

Małe wyjasnienie może i jest bez sensu:
Dla mnie ta kapela ma bardzo mało wspólnego z Black metalem, zaznaczam też Gothic metal, a mroczne techno to inna sprawa.
sposób w jaki grają kojarzy mi się z niektórymi kapelami Gothic metalowymi a w szczególności chodzi o klawisze. Wokal to inna sprawa. I przedewszystkim tekstami... ale mowa o muzyce.
A metal-archives zawiera błędy i to znaczne

07-11-2005, 06:13 PM
Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.
thx za uwage !!!

thx za uwage !!!

07-11-2005, 07:03 PM
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.yyy?
07-11-2005, 07:50 PM
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.ysz... :?
thx za uwage !!!
![]()
![]()
07-11-2005, 07:56 PM
Cytat:Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.
<hegemon mode>
Twoja stara, równo grają.
</hegemon mode>
07-12-2005, 05:56 PM
Hehe i bardzo dobrze.Ubzdurali sobie coś o wampirach i się cieszą...ah te dzieci... 

07-12-2005, 06:58 PM
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.
thx za uwage !!!
![]()
![]()
ekhm? co prosze? co do kredek.... fajny byl midian reszta mi sie nie podoba.... do nymphetamine podchodze raczej bez wiekszego zainteresowania
07-18-2005, 03:05 PM
A ja natomiast lubię ich prawie wszystkie płyty no z wyjątkiem jednej.
07-18-2005, 03:26 PM
Zaprawde wiele nam to tlumaczy