Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: zlot foruma?:P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
u mnie jest duuzo pol i lasow wiec zapraszam Laughing Laughing Laughing
Neth napisał(a):
Kamael napisał(a):
Balthor napisał(a):
Kamael napisał(a):
Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.
Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp. Smile )
wiec jestem za jakas wsia Smile
Tak, namiot, las, ognisko etc. (niech każdy doda sobie co chce) - to jest odpowiedni klimat ;].
tylko mnie takie rzeczy NIE kreca? gott im all alone;p
No dobra rozumiem. Jeśli komuś chodzi o jednodniowe spotkanie to miasto jest dobre, ale jeśli kilkudniowy zlot to przecież nierealne jest moim zdaniem zorganizowanie czegoś w mieście. Chyba, że w parku się rozbijemy.
Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Jak w krakowie to mozliwe ze sie pojawie Surprised tylko ze najlepiej w wakacje,albo ostatni tydzien szkoly Smile
A może na brudstocku Question Big Grin
Tomash napisał(a):A może na brudstocku Question Big Grin
lepiej grunwald Wink mozna chlac na umor a i oko jest na czym zawiescic Wink
Neth napisał(a):
Tomash napisał(a):A może na brudstocku Question Big Grin
lepiej grunwald Wink mozna chlac na umor a i oko jest na czym zawiescic Wink
To ja za Wolinem jestem Laughing
A mnie to różnicy wielkiej nie robi, tylko, do misia wacka, dogadajcie się wreszcie! ;P
Dżemik napisał(a):Trza bedzie wrocic do tego tematu w maju/czerwcu.. =)
No i mamy już maj... Laughing
Kraków najlepszy do zlotów, sama tam nie mieszkam, ale jednak spotkania tam należą do najprzyjemniejszych ;D
O tak tak! Jakby zlot foruma odbył się w Krakowie tu bym nawet przyjechał Big Grin W sumie nie mam daleko, a i Kraków bardzo lubię więc jestem za Big Grin
Ja też jestem za Krakowem!!! Big Grin Big Grin Big Grin

Tylko kiedy? Question
Najlepiej na początku wakacji, jak jeszcze ludzie nie zdążą się "rozjechać" Big Grin
A kiedy jest początek wakacji? Wink
Scully napisał(a):Najlepiej na początku wakacji, jak jeszcze ludzie nie zdążą się "rozjechać" Big Grin

Dokładnie. Proponuję piewszy tydzień lipca.
HEEEJ!!!! No sorry, że się czepiam, ale czy ktoś tutaj myśli o biedactwach maturzystach, którzy to na początku lipca mają wstępne na studia??? Ja wiem, że to takie prozaiczne, ale może stanowić pewien problem...
Tuomasss napisał(a):HEEEJ!!!! No sorry, że się czepiam, ale czy ktoś tutaj myśli o biedactwach maturzystach,

hm... zdaje mi się że
NIE Rolleyes

Realisto... nie da się, żeby wszyscy byli szczęśliwi... naucz się.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17