05-18-2005, 01:09 AM
05-18-2005, 09:07 PM
a nie lepiej zlot na mysticu?
05-18-2005, 09:11 PM
qsiarz napisał(a):a nie lepiej zlot na mysticu?O to, to, to

05-18-2005, 09:58 PM
powiedzmy ze zloty gdzie kto akurat bedzie 

05-19-2005, 02:26 PM
ale mystic to dobre rozwiazanie, wiekszosc osob bedzie i jak ktos sie odwarzy to dowiemy sie jak bardzo kto jest trv
tez bede na plycie
czytaliscie rozklad? o 12 otwieraja bramy, supporty graja 14-21.30, a potem iron tylko nie pisze do ktorej (oby cala noc) 8) 

05-19-2005, 10:08 PM
Lepiej na MetalFest ! 

05-19-2005, 10:41 PM
Kalin napisał(a):Lepiej na MetalFest ! :)
Mialo byc u Ciebie na hacjendzie, i co? I dales dupy.
(;
Arion szykowala juz szarlotke dla Ciebie, a Kamael babke,. ech xD
05-19-2005, 10:55 PM
Eee, metalFest będzie bliżej szarlotki..... znaczy Arion ;p więc damy rade ;p
05-20-2005, 07:53 AM
Acrid napisał(a):Kalin napisał(a):Lepiej na MetalFest !
Mialo byc u Ciebie na hacjendzie, i co? I dales dupy.
(;
Arion szykowala juz szarlotke dla Ciebie, a Kamael babke,. ech xD
Kalin napisał(a):Eee, metalFest będzie bliżej szarlotki..... znaczy Arion ;p więc damy rade ;pOj, oj... Czyżbyś gardził moją babką? Eee, Acrid, a to nie miał być sernik czasem?
Jak widać z jakiegokolwiek oficjalnego zlotu nic nie wyjdzie, czego można było się spodziewać.
05-20-2005, 08:18 AM
Kamael napisał(a):Eee, Acrid, a to nie miał być sernik czasem?
Sernik to dla mnie, you know, tak speszyl for mi
![[Obrazek: serduszka.gif]](http://punk.alternatywa.com/forum/images/smiles/serduszka.gif)
Kamael napisał(a):Jak widać z jakiegokolwiek oficjalnego zlotu nic nie wyjdzie, czego można było się spodziewać.
No ba, to bylo pewne przeciez. Ale milych spotkan, z jakiejkolwiek okazji ^^
Kalin: lecz sie, 1 i 2 lipca to ja bede RACZEJ lezal gdzies cieszac sie, ze zdalem =P
05-20-2005, 08:30 AM
Acrid napisał(a):Fakt, rzeczywiście pomieszałem ;D.Kamael napisał(a):Eee, Acrid, a to nie miał być sernik czasem?
Sernik to dla mnie, you know, tak speszyl for mi
Acrid napisał(a):Acrid, w takim razie musimy coś mniejszego zorganizować, co Ty na to? ;]Kamael napisał(a):Jak widać z jakiegokolwiek oficjalnego zlotu nic nie wyjdzie, czego można było się spodziewać.
No ba, to bylo pewne przeciez. Ale milych spotkan, z jakiejkolwiek okazji ^^
05-23-2005, 07:27 PM
Poprostu ktos powinien podjac decyzje za nas i wyzanczyc miejsce i czas a ile osob przyjedzie tyle przyjedzie. To jest sprawdzona metoda.
05-23-2005, 07:31 PM
Saracen napisał(a):Poprostu ktos powinien podjac decyzje za nas i wyzanczyc miejsce i czas a ile osob przyjedzie tyle przyjedzie. To jest sprawdzona metoda.
Też tak sądzę,że to najlepszy sposób,bo za cholerę się nie dogadamy (wiadomo,że każdemu gdzie indziej pasuje).
05-23-2005, 07:37 PM
niech moderatorzy to zalatwia 8)
Arion
05-25-2005, 05:46 PM
bue, zjazdy na koncertach nie są dobrym pomysłem, bo ludzie różnej muzyki słuchają i często nie uśmiecha im się płacić za wejściówkę, żeby spotkać znajomych.
ja proponuję jakieś neutralne miejsce. jeśli ktoś dysponuję odpowiednim, bądź ma nan takie jakiś pomysł, to chętnie bym o nim usłyszała (:
zrobię tort lodowy, o! i zjem cały w drodze, bo będzie płynął, ha! :P
a szarlotka ciepła nie zdoła dojechać, więc, sorry guys, straci swoje właściwości ;]
ja proponuję jakieś neutralne miejsce. jeśli ktoś dysponuję odpowiednim, bądź ma nan takie jakiś pomysł, to chętnie bym o nim usłyszała (:
zrobię tort lodowy, o! i zjem cały w drodze, bo będzie płynął, ha! :P
a szarlotka ciepła nie zdoła dojechać, więc, sorry guys, straci swoje właściwości ;]