05-02-2005, 07:16 PM
05-02-2005, 07:20 PM
sasas, a moze Tarnów, Marcinka, Czwartek + wino?
to mój plan,który zamierzam zrealizować 

05-02-2005, 09:06 PM
Łódź jest w centrum tego kraju więc w Łodzi najlepiej
np. w Dekompresji.

05-02-2005, 10:10 PM
w krakowie...!
na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... 

05-02-2005, 10:47 PM
aXe Rose napisał(a):Łódź jest w centrum tego kraju więc w Łodzi najlepieja moze jeszcze na pasku bys chcial hę?np. w Dekompresji.
05-02-2005, 10:51 PM
czemu nie 

05-02-2005, 11:12 PM
aXe Rose napisał(a):czemu nieoooo niee ;] ja tam nie pojde, bedziecie sie musieli obejsc bez mej zacnej osoby ;p
05-02-2005, 11:39 PM
Czyżbyś miał jakieś złe przeżycia związane z moim miastem? 

05-02-2005, 11:51 PM
aXe Rose napisał(a):Czyżbyś miał jakieś złe przeżycia związane z moim miastem?zle? moze nie zle... ale dziwne

05-03-2005, 09:25 AM
Dzeyla napisał(a):w krakowie...!Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie...
05-03-2005, 09:54 AM
Kamael napisał(a):Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp.Dzeyla napisał(a):w krakowie...!Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie...

wiec jestem za jakas wsia

05-03-2005, 10:07 AM
Balthor napisał(a):Tak, namiot, las, ognisko etc. (niech każdy doda sobie co chce) - to jest odpowiedni klimat ;].Kamael napisał(a):Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp.Dzeyla napisał(a):w krakowie...!Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie...
)
05-03-2005, 10:50 AM
Również jestem za jakąs małą miejscowością. Klimat itp.
05-03-2005, 10:55 AM
Nyo i oczywiscie tak tez bedzie, chyba, ze ktos zaoferuje sie z swoja hacjenda ;)
Jezeli dobrze pamietam, mowilismy cos o centralnej Polsce, tyle tylko, ze tam nic nie ma ;)
Swoja droga, powinna sie wypowiedziec osoba, ktora zna jakies zaciszne miejsce, ktore po naszym przyjezdzie juz takie niebedzie ;)
Jezeli dobrze pamietam, mowilismy cos o centralnej Polsce, tyle tylko, ze tam nic nie ma ;)
Swoja droga, powinna sie wypowiedziec osoba, ktora zna jakies zaciszne miejsce, ktore po naszym przyjezdzie juz takie niebedzie ;)
05-03-2005, 10:58 AM
Kamael napisał(a):tylko mnie takie rzeczy NIE kreca? gott im all alone;pBalthor napisał(a):Tak, namiot, las, ognisko etc. (niech każdy doda sobie co chce) - to jest odpowiedni klimat ;].Kamael napisał(a):Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp.Dzeyla napisał(a):w krakowie...!Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie...
)