Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Vlkodlak napisał(a):Mimo wszystko fajnie być kobietą 
No

hehe co do matury...to tak sobie nuciałam pod nosem bo ja też mam jazdę dzięki reformie

haha

grunt to się nie poddawać i imprezowac ile wlezie bo inaczej umrzem marnie

HEHE HEJJJ ZA ROK CAAAAAŁYYYY
jak to mówi mój kumpel z klasy: "olewać mature ciepłym moczem i tak zdam" 8)
Tej matury akurat sztuką byłoby nie zdać, przepraszam bardzo, ale 30% progu zaliczenia, to poziom uwłaczający ;P No ale przecież reforma nie może się nie udać, wszystkie główne statystyki i tak będą pod kątem "ilu uczniów zaliczyło egzamin maturalny 2005" :>
Nie ma to jak Polska

Tak sobie beztrosko pierdolicie, a i tak sie obawiacie...i obawiać sie bedziecie bardziej w miarę zblizania terminu zero...
A ktoś tu się wypiera stresu? :> To chyba normalne, jakby nie było matura jest egzaminem wpływajacym dość znacząco na przyszłość, trudno więc go olać.
Strach niektórych paraliżuje, niektórych mobilizuje

Ja należę do tej drugiej grupy, więc nie bardzo mi przykro z powodu tego rodzaju obaw ;P
PanterA napisał(a):hehe hej za rok matura 
No niestety za rok matura, pieprznięta nowa matura od, której zależy me istnienie

Ja chciałbym przypomnieć, że powinniśmy rozmawiać o zlocie foruma, a nie o maturze

no tak rzeczywiście! choć raz nie mówmy o szkole.
no to gdzie ten zlot miałby sie odbyć? Może na WOODSTOCK'u? 8)
Niech cie ręka boska broni, jak najdalej od tego zlotu wykolejeńców....
a wezcie, matura bedzie okropna

przynajmniej dla mnie

a zleciec to by sie moznaby bylo w jakis uroczy dzien wakacyjny juz chyba, tzn dopiero ;/
Wybiera się ktoś może na Vadera w Rzeszowie (6.X) ??

MasterGrucha napisał(a):Wybiera się ktoś może na Vadera w Rzeszowie (6.X) ?? 
Miałam jechać ale miałam do wyboru albo Therion albo Vader. Cholera, że taż pieniędzy brak. Rodzina w Rzeszowie więc nocleg byłby bez problemu... no cóż.
Zlot w wakacje albo w zimie... Proponuje Kraków.
Prisca mam taki komfort, że idę na jedno i na drugie (tzn. Vader już za mną

).
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17