Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Saracen napisał(a):Poprostu ktos powinien podjac decyzje za nas i wyzanczyc miejsce i czas a ile osob przyjedzie tyle przyjedzie. To jest sprawdzona metoda.
ja jak bylam ostatnio na takim zlocie to byly 3 osoby

ale i tak super ..
takze organizujcei organizujce .. byle nie na koncercie zadnym
Moim zdaniem zaden koncert nie wchodzi w rachube. To musi byc jakies neutralne "miejsce".
A nie moze byc neutralnem miejsce po koncercie?
Ja proponuje jakies miejsce w srodku Polski gdzie sie mozna rozbic z namiotem, moze byc nad jeziorem. Tylko niech mi powie gdzie dokladnie! I najlepiej by bylo aby nikt z nas tam nie mieszkal. Nie ma rownych i rowniejszych

Valhalla napisał(a):Ja proponuje jakies miejsce w srodku Polski gdzie sie mozna rozbic z namiotem, moze byc nad jeziorem. Tylko niech mi powie gdzie dokladnie! I najlepiej by bylo aby nikt z nas tam nie mieszkal. Nie ma rownych i rowniejszych 
popieram .. na takim zlocie chetnie sie zjawie z zaopatrzeniem
no i jeszcze zależy od terminu

Jedyny problem to taki, że nie mam namiotu (mój brat go popsuł

)
najwyzej ktos Cie do siebie przygarnie

pomysł głupi nie jest, zlot by się przydał. tylko niech ktoś ustali jakieś rozsądne miejsce a ludzi na pewno sporo przybędzie. tylko że nie wszyscy mają wakacje. a tak swoją drogą to wypadałoby o tym pomyślec i ustalac coś w najbliższym czasie bo "wakacje" tuż tuż i jak się czegoś nie ustali wcześniej to później nikt nie będzie mógł, bo się ludziska porozjeżdżają.
wlasnie wlasnie i wtedy mozna by bylo na glownej forum walnac ladne ogloszenie o zlocie

zgadza się. tylko naprawdę proponowałbym zaczącdziałac już teraz, i wymyślec coś konkretnego dopóki jest jeszcze trochę czasu. bo załatwianie wszystkiego na łeb na szyje to chyba nie jest najlepszy pomysł

to niech ktos rzuci jakąś konkretną propozycją. nie żadne posty typu 'u mnie nie da się niczego zorganizować' czy temu podobne, tylko jakieś precyzyjne informacje.
sprawa jest prosta - kto ma miejscówę, ten decyduje o terminie. i tyle. bo to nie z terminem, lecz z miejscem jest chyba największy problem.
niegłupia rzecz, ale pytanie czy wszystkim pasuje, bo jak na razie tylko chyba z trzy osoby są zainteresowane tym zlotem, więc pytam : co myślicie na temat lokalizacji podanych w poprzednich postach. pasuje, czy nie? za drogo też niby nie jest około 22zeta na osobę. tylko że dla jednych to może byc tylko 22 zeta a dla innych aż 22 zeta. więc ?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17