Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najprzystojniejszy aktor :-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Hmmm a dlaczego by nie: Deep i Brad Pitt
niech strace Smile

Arion

a co miałbyś tracić?
muszę przyznać, że jeśli o Deppa chodzi, to gustowi Twojemu niczego zarzucić nie można, bo zarówno przystojny [i nie zniewieściały] z niego facet jak i aktor bardzo dobry :)
hehe bo podazajac za idea "maczo" nie powinienem mowic nic pozytywnego o innych samcach... stad ma odpowiedz winna brzmiec mniej wiecej tak: "oczywiscie ,ze ja, choc aktorem z zawodu nie jestem jednakze kazdy z nas odgrywa jakas role" (joke, dopadl mnie glupi humor... coz poradzic,ja juz tak czasem miec)
A co sie tyczy urody obu panow uwazam ze jednak Brad jest nieco przystojniejszy.

Arion

ah... cóż, między powinnością a rzeczywistością istnieją czasem znaczące różnice :)
a tak na marginesie, widzę, że bliska dziś Tobie idea teatru mundi... więc może w takim razie przyszedł czas na przerwę na reklamę, hm? ;)

uroda rzeczą względną i całe szczęście. ale koniec offtopa ;P
tak.. to bedzie dobre rozwiazanie.
Pierdolenie, Rysio z Klanu wymiata....depp sie nie umywa.
Nicholas Cage i Keanu Reeves ex aequo Wink
BRUCE WILLIS
Dla mnie Joaquin Phoenix ,Keanu Reeves są najlepsi Big Grin
A ja tam wolę niektórych facetów z prawdziwego świata niż z kina. Nie liczy się tylko wygląd, ale przede wszystkim charakter i ... ehm... wnętrze. Ładna buzia nie wystarczy.

Chyba że rozmawiamy o filmowych dokonaniach.
ossoria napisał(a):Dla mnie Joaquin Phoenix ,Keanu Reeves są najlepsi Big Grin

Keanu też mi się podoba.Dopiszę też Brada Pitta i Vina Diesel'a.

Big Grin
a orlando bloom?
qsiarz napisał(a):a orlando bloom?
Zajefajny, ale zależy od fryzury Wink
gabrysia napisał(a):
qsiarz napisał(a):a orlando bloom?
Zajefajny, ale zależy od fryzury Wink

mnie tam sie podobal jako elf ... Smile
dla mnie tez johnny depp jak najbardziej
pewnie jego role sa tu tez nie bez znaczenia...
Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7