Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najprzystojniejszy aktor :-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Normalne, że Johny Depp. W 'Piratach z Karaibów' wyglądał bosko... A zagrał też niczego sobie...

W ogóle podobają mi się mroczne typy. Tzn. ciemne włosy, najlepiej długie... I to 'coś' w oczach... Big Grin

EDIT: Zapomniałabym! Bruce Willis... Rolleyes
he he nie bede oryginalna Big Grin jak dla mnie to of course Johnny D. Big Grin Hayden Christensen(za film "Zycie jak dom") ,Chad nazwiska nie pamietam ,ale gral w "Zakeconym piatku" jest paru jeszcze ,ale nie pamietam ich z imion Big Grin wiecej by sie pewnie znalazlo muzykow i panow z m&a Big Grin

Arion

Depp nie jest mroczny, gra bardzo zróżnicowane role... zupełnie nieporównywalne, chociażby Axel z Arizona Dream czy jego wcielenie w Chocolat. to dobry aktor. pociągający bez dwóch zdań ;]~~~
w Edwardzie byl troche mroczny Big Grin
Arion napisał(a):Depp nie jest mroczny, gra bardzo zróżnicowane role... zupełnie nieporównywalne, chociażby Axel z Arizona Dream czy jego wcielenie w Chocolat. to dobry aktor. pociągający bez dwóch zdań ;]~~~

Jeśli chodzi o jego grę w filmach to nie ma dużo do powiedzenia. Chłop ma talent.
Jeśli biega o wspomnianą ' mroczność' to chodziło mi o jego typ urody, a nie postacie, które gra. Ale pewnie tylko ja mam takie wrażenie? Rolleyes

Arion

nie wiem, dla mnie mroczny nie jest ;) za to - niezwykle uroczy i charyzmatyczny.
Najprzystojniejszym aktorem był oczywiście Marty Feldman Laughing Laughing

http://www.cmgww.com/stars/feldman/photo.html
Czy te oczy moga klamac...? Laughing

A moje typy:
- Depp
- Kutcher Big Grin
- Reeves
kethy napisał(a):Normalne, że Johny Depp. W 'Piratach z Karaibów' wyglądał bosko... A zagrał też niczego sobie...

W ogóle podobają mi się mroczne typy. Tzn. ciemne włosy, najlepiej długie... I to 'coś' w oczach... Big Grin

EDIT: Zapomniałabym! Bruce Willis... Rolleyes

i nie zapomnij o zlotych zebach Surprised
Podłączam się, i stwierdzam, że Depp zajmuje pierwsze miejsce. W/g mnie najlepszy był (zarówno gra jak i cała charakteryzacja, image) w "The man who cried", "From Hell","Czekolada", nie wspominając już o "Piratach...",
Wyglądał genialnie, taki mi się podoba Big Grin ...

Kedyś na drugim miejscu postawiłabym Toma Crouise'a(przede wszystkim za "Wywiad..."), teraz może Blooma ( nieźle wygl. w "PZK"), potem może Pacina, ale sprzed lat (np jak grał w "Carlto's way"),i juszcze Seana Connery'ego. No może dodałabym Jeremmy'ego Londona.....
szkurde, a mnie się spodobał ten z ekipy filmowej, która kręciła "Lament Królów", ten grający króla

10/10!
Johnny Depp bez dwoch zdan Smile
uzi napisał(a):Johnny Depp bez dwoch zdan Smile

Zgadzam się!!!Oczywiście że Johnny Depp!!! 8) Big Grin
oczywisice jak u prawie wszystkich Depp a szczegolnie uwielbiam go w roli George'a Jung'a w Blow..mmmm te blond wloski Big Grin potem piraci edward nozycoreki jako gilbert grape itp itd mozna by dlugo wymieniac bo jest on jednym z najlepszych aktorow(jestem ciekawa jaki bedzie jego najnowszy film) oraz Orlando Bloom w roli Legolasa! Legolas jest najlepszy !! Big Grin Big Grin
velvetova napisał(a):oczywisice jak u prawie wszystkich Depp a szczegolnie uwielbiam go w roli George'a Jung'a w Blow..mmmm te blond wloski Big Grin potem piraci edward nozycoreki jako gilbert grape itp itd mozna by dlugo wymieniac bo jest on jednym z najlepszych aktorow(jestem ciekawa jaki bedzie jego najnowszy film) Big Grin
...mi najbardziej podobał się w "From the hell", "Men who cried", no i oczywiście w |Piratach...." Big Grin Laughing (ale wszędzie wygląda świetnie Wink )
Stron: 1 2 3 4 5 6 7