Normalne, że Johny Depp. W 'Piratach z Karaibów' wyglądał bosko... A zagrał też niczego sobie...
W ogóle podobają mi się mroczne typy. Tzn. ciemne włosy, najlepiej długie... I to 'coś' w oczach...
EDIT: Zapomniałabym! Bruce Willis...

he he nie bede oryginalna

jak dla mnie to of course Johnny D.

Hayden Christensen(za film "Zycie jak dom") ,Chad nazwiska nie pamietam ,ale gral w "Zakeconym piatku" jest paru jeszcze ,ale nie pamietam ich z imion

wiecej by sie pewnie znalazlo muzykow i panow z m&a

Depp nie jest mroczny, gra bardzo zróżnicowane role... zupełnie nieporównywalne, chociażby Axel z Arizona Dream czy jego wcielenie w Chocolat. to dobry aktor. pociągający bez dwóch zdań ;]~~~
w Edwardzie byl troche mroczny

Arion napisał(a):Depp nie jest mroczny, gra bardzo zróżnicowane role... zupełnie nieporównywalne, chociażby Axel z Arizona Dream czy jego wcielenie w Chocolat. to dobry aktor. pociągający bez dwóch zdań ;]~~~
Jeśli chodzi o jego grę w filmach to nie ma dużo do powiedzenia. Chłop ma talent.
Jeśli biega o wspomnianą ' mroczność' to chodziło mi o jego typ urody, a nie postacie, które gra. Ale pewnie tylko ja mam takie wrażenie?

nie wiem, dla mnie mroczny nie jest ;) za to - niezwykle uroczy i charyzmatyczny.
Czy te oczy moga klamac...?
A moje typy:
- Depp
- Kutcher
- Reeves
Podłączam się, i stwierdzam, że Depp zajmuje pierwsze miejsce. W/g mnie najlepszy był (zarówno gra jak i cała charakteryzacja, image) w "The man who cried", "From Hell","Czekolada", nie wspominając już o "Piratach...",
Wyglądał genialnie, taki mi się podoba

...
Kedyś na drugim miejscu postawiłabym Toma Crouise'a(przede wszystkim za "Wywiad..."), teraz może Blooma ( nieźle wygl. w "PZK"), potem może Pacina, ale sprzed lat (np jak grał w "Carlto's way"),i juszcze Seana Connery'ego. No może dodałabym Jeremmy'ego Londona.....
szkurde, a mnie się spodobał ten z ekipy filmowej, która kręciła "Lament Królów", ten grający króla
10/10!
Johnny Depp bez dwoch zdan

uzi napisał(a):Johnny Depp bez dwoch zdan 
Zgadzam się!!!Oczywiście że Johnny Depp!!! 8)

oczywisice jak u prawie wszystkich Depp a szczegolnie uwielbiam go w roli George'a Jung'a w Blow..mmmm te blond wloski

potem piraci edward nozycoreki jako gilbert grape itp itd mozna by dlugo wymieniac bo jest on jednym z najlepszych aktorow(jestem ciekawa jaki bedzie jego najnowszy film) oraz Orlando Bloom w roli Legolasa! Legolas jest najlepszy !!