Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najprzystojniejszy aktor :-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
no i w sumie nic nie tracisz Wink
uzi napisał(a):no i w sumie nic nie tracisz Wink

Pewnie tak
nie zgadzam sie Prisca- szwarceneger i pudzianowski sa super i z czego tu sie smiać- bo tylko nasilniejsi przetrwaja a nicolas cage i reszta zostanie usunieta przez nature jako najsłabsze ogniwa, hej ho ! Big Grin
Lech napisał(a):
statekx napisał(a):A ja myslalem ze ty jestes facetem.

Ja tez, ale coz... Tongue

Eh... Smile ,chodzilo mi raczej o "ulubionego aktora" - ale takiego tematu nie znalazłem....
wilk_fenriz napisał(a):nie zgadzam sie Prisca- szwarceneger i pudzianowski sa super i z czego tu sie smiać- bo tylko nasilniejsi przetrwaja a nicolas cage i reszta zostanie usunieta przez nature jako najsłabsze ogniwa, hej ho ! Big Grin
TAK JEST! Wilku zapraszam Cie na chatę, urządzimy sobie wieczór z Terminatorem (ewentualnie z jakimiś obradami w Kaliforni) i zawodami Strong Man Laughing Big Grin
wilk_fenriz napisał(a):nie zgadzam sie Prisca- szwarceneger i pudzianowski sa super i z czego tu sie smiać- bo tylko nasilniejsi przetrwaja a nicolas cage i reszta zostanie usunieta przez nature jako najsłabsze ogniwa, hej ho ! Big Grin

są różne gusta Wink .
Ostatnio większą uwagę zwróciłąm na Penna - w '12. gramach' Wink ....
Moja mama twierdzi, że Brad Pitti w Wichrach namiętności to zupełnie jak moj chłopak wygląda na co on się obraża i mówi, że żaden laluś nie może być do niego podobny Big Grin
Eee tam. Moge sie nie znac, bo jestem hetero facetem, ale naprzystojniejsi to byli Jan Himilsbach i Zdzisiek Maklakiewicz. Laughing
Rhonwen- hm...no nie wiem- tak mozna powiedziec o di caprio ale wg. mnie brad pitt to naprawde niezły aktor (pomijajac kilka filmów) a wichry namietnosci to niezły film
Anthony Hopkins i żaden inny :!:
Jest taki męski, skoncentrowany, i w ogóle niach...
A w filmie "Milczenia owiec" i "Hennibal" wzrusza mnie...wiem nikt tego nie rozumie, ale tam są piękne wątki miłosne takie romantyczne i wyważone...o Jezu co ja bym dała...ale takich facetów już nie ma... Crying or Very Sad
i kto mnie pocieszy...
[b]Anthony Hopkins i żaden inny :!:
A w filmie "Milczenia owiec" i "Hannibal" wzrusza mnie...wiem nikt tego nie rozumie, ale tam są piękne wątki miłosne takie romantyczne i wyważone...o Jezu co ja bym dała...ale takich facetów już nie ma... Crying or Very Sad
i kto mnie pocieszy...
Doll napisał(a):Anthony Hopkins i żaden inny :!:
A w filmie "Milczenia owiec" i "Hennibal" wzrusza mnie...wiem nikt tego nie rozumie, ale tam są piękne wątki miłosne takie romantyczne i wyważone...o Jezu co ja bym dała...ale takich facetów już nie ma... Crying or Very Sad
i kto mnie pocieszy...

lubisz dziadkow? Wink
cholera 2x wysłałam-nie gniewajcie się...widać komputer mnie wykiwał Surprised
Czy lubię dziadków-owszem... Wink
Gdybyś tak wyglądał jak na Twoim emblemacie to kto wie...możebym zaczęła flirtować... Big Grin
A tak na serio lubię i pociągają mnie dojrzali mężczyźni po prostu.Nigdy nie szukałam partnera w wieku oscylującym do mojego a broń Boże młodszego :?
I tyle-a co?Przecież im starszy tym lepszy... Wink buziaki statekx Surprised
Johny Deep i.... jeszcze "pomyslę" Wink
Jean Reno,aktor przez duże 'A',typowo męski typ,nie żaden pedałkowaty słodki chłopczyk.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7