Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najprzystojniejszy aktor :-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Nicolas Cage, Sean Connery, Roger Moore - moja trójka. Smile
A ja myslalem ze ty jestes facetem.
statekx napisał(a):A ja myslalem ze ty jestes facetem.

Ja tez, ale coz... Tongue
Ha! A teraz Wam coś powiem! Al Pacino w pierwszej i drugiej części 'Ojca Chrzestnego'! Wow Rolleyes Rolleyes Rolleyes Ja nie żartuję. Zakochać się można Wink Smile
Pearl napisał(a):Ha! A teraz Wam coś powiem! Al Pacino w pierwszej i drugiej części 'Ojca Chrzestnego'! Wow Rolleyes Rolleyes Rolleyes Ja nie żartuję. Zakochać się można Wink Smile
...rzecz jasna - popieram Laughing , ale najbardziej podobał mi się w "Carlito's way" :!: Laughing (jak wspomniałam wcześniej... Wink )
Pearl napisał(a):Ha! A teraz Wam coś powiem! Al Pacino w pierwszej i drugiej części 'Ojca Chrzestnego'! Wow Rolleyes Rolleyes Rolleyes Ja nie żartuję. Zakochać się można Wink Smile
...rzecz jasna - popieram Laughing , ale najbardziej podobał mi się w "Carlito's way" :!: Laughing (jak wspomniałam wcześniej... Wink )
szwarceneger zdecydownie
Pudzian w 'Na Wspólnej' Laughing
Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:
Prisca napisał(a):Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:

A to dobry pomysł! Wink Chociaż lepiej byłoby oceniać genitalia aktorek, ale na bezrybiu i rak ryba, jak mówią. Smile
Prisca napisał(a):Ej chłopaki, z takimi odzywkami na 'Humor' proszę, bo niedługo zrobi się tu burdel, czyli przykładowo: konwersacja na temat "który aktor ma ładniejsze genitalia". (:
Jaki znowu 'Humor'? Wszak, ja poważny do granic możliwości ;) Lubię, silnych mężczyzn :D
warsadal napisał(a):
Jaki znowu 'Humor'? Wszak, ja poważny do granic możliwości Wink Lubię, silnych mężczyzn Big Grin

nu silnych jak silnych, ale tu sie dyskusja toczy o urodzie, ktorej niestety Pudzianowi poskapiono jakims przypadkiem Laughing Wink
Dany Filth Smile
maharet napisał(a):Dany Filth Smile

w makijazu czy bez?
uzi napisał(a):
maharet napisał(a):Dany Filth Smile

w makijazu czy bez?

Bez makijażu go nie widziałam.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7