kamil, jak bym chcial żebyś szczekał dał bym komende. Brzydki pies.
ten kamil zawsze jest taki chujowy?
nie, dzisiaj ma slaby dzien akurat, z reguly jest ciekawiej
a na ogół nie przyznaje się do niego własna rodzina i w wolnych chwilach pieści się żwirem.
przynajmniej tak twierdzi
Kamil-Reloaded napisał(a):to że ty podstawówki nie skonczyłes nie znaczy ze inni nie mogą magistra mieć.
poki co nędzna kreaturo ja mam wykształcenie o jakim ty jeszcze przez kilka lat, a nie wiadomo czy do końca życia możesz pomarzyć więc morda kurwo
komplet z glanami
Książę napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):to że ty podstawówki nie skonczyłes nie znaczy ze inni nie mogą magistra mieć.
poki co nędzna kreaturo ja mam wykształcenie o jakim ty jeszcze przez kilka lat, a nie wiadomo czy do końca życia możesz pomarzyć więc morda kurwo
jo bo pójść ze studiów do ZSZ na spawacza to skomplikowana i czasochłonna sprawa

Flying Corpse napisał(a):jo bo pójść ze studiów do ZSZ na spawacza to skomplikowana i czasochłonna sprawa
no, a że szkoda czasu marnować to szoruj małpę i pamiętaj żeby nie całować w usta
Książę napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):to że ty podstawówki nie skonczyłes nie znaczy ze inni nie mogą magistra mieć.
tak masz racje - zawodówka to cos czego nie mam i juz miec nie bede wiec w pełni sie zgadzam kumplo-jebcu
postaraj sie bardziej, samojebco
Flying Corpse napisał(a):komparystyke
yyy... uczą Cie obsługi kompasu ?

Axel napisał(a):XdkyX, a czym lub jak czyścisz te vansy ?
BTW, zajebiste 
szmata wilgotna albo trosecke prosecku i sa jak nowki
XdkyX napisał(a):szmata wilgotna
zawsze sie tak mowi