bo to jebani niewolnicy konsumpcji i systemu nabijania głów cudzymi pragnieniami, generowanymi przez korporacje.
Z odpowiednią ilością mydła można wysadzić wszystko.
mydło to tylko produkt uboczny
a ja se kokneje 12'stki sprawiłem i spocządku pomyślałem że sie pomylili i mi gumaki przysłali, ale w miare rozchodzenia coraz bardziej mi sie podobają. Co mnie zdziwiło: cholernie lekkie, aż dziwnie mi w nich chodzić
Te buty co żescie wystawili w ogóle mi się nie podobają. Za chuja bym ich nie założył, a już nie wspomne o kupnie.
Ghost_82 napisał(a):Te buty co żescie wystawili w ogóle mi się nie podobają. Za chuja bym ich nie założył
IMO buty zakłada sie na stopy a nie za chuja
No ale każdy lubi co innego

jakiś Ty Otter dowcipny, no nawet Tadeusz Drozda wymięka
Ghost_82 napisał(a):Te buty co żescie wystawili w ogóle mi się nie podobają. Za chuja bym ich nie założył, a już nie wspomne o kupnie.
w czym smigasz?
jak w czym...? w japąkach
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Te buty co żescie wystawili w ogóle mi się nie podobają. Za chuja bym ich nie założył, a już nie wspomne o kupnie.
w czym smigasz?
Jeśli chodzi o buty sportowe, to chodze w takim czymś, tylko że moje są jasne, beżowe.
A na co dzień preferuje taki styl:
![[Obrazek: 241147334mr7.jpg]](http://img205.imageshack.us/img205/4056/241147334mr7.jpg)
Cytat:jak w czym...? w japąkach
jak na wyspach japąskich?
Książę napisał(a):czyli styl "na 40-latka"
ROTFL !!!
Akurat dużo młodzieży chodzi w tego typu butach. Te przynajmniej elegancko sie prezentują.