na niezaszczupłej i na niezatłustej dupie

to foto ze spodniami - jesli dokladnie popatrzysz to, to jest manekin na zdjeciu. manekin jest ubrany w spodnie, spodnie sa na manekinie. spodnie nie sa na mnie, spodnie sa na manekinie. takie spodnie mam, niestety manekina nie posiadam, foto znalazlam na necie. - do przeladowanego kamilka.
KlaudiaVanKilmister napisał(a):to foto ze spodniami - jesli dokladnie popatrzysz to, to jest manekin na zdjeciu. manekin jest ubrany w spodnie, spodnie sa na manekinie. spodnie nie sa na mnie, spodnie sa na manekinie. takie spodnie mam, niestety manekina nie posiadam, foto znalazlam na necie. - do przeladowanego kamilka.
a co mnie to kurwa obchodzi przeruchana klaudio ?

myslalam,ze byles bardzo zdezorientowany towarzyszu. glowa do gory, jutro tez jest dzien!
ale mi pojechales. nie no. jestem oburzona. wyruchac to cie moze twoja stara.
Namysłów
tam u was same geniusze , jak ty?
hihihh, narod sie smieje.

Axel napisał(a):Kamil-Reloaded napisał(a):a co mnie to kurwa obchodzi przeruchana klaudio ? Rolling Eyes
Grzeczniej dzieciak.
haha powiedział koleś którego stara wydaliła rok wczesniej

powiedzial koles ktora zastanawia sie jaka jest jego rola w seksie z kobieta
to sie nie dzieje naprawde. jego nie ma. ja w kamila nie wierze.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):powiedzial koles ktora zastanawia sie jaka jest jego rola w seksie z kobieta
hmm jak juz to z dwoma kobietami, partaczu
jakby co to z nikim. jestem ciekawa czy tez bys sie zastanawial co zrobic, kiedy bys juz odkryl jaka jest twoja rola w seksie z kobieta i by przyszlo co do czego.