The Stig napisał(a):Niby tylko ciuchy, ale chyba są jakies normy przyzwoitości nawet w modzie metalowej ( o ile taka w ogole istnieje) jezeli ktos ma na dupie skórzane spodnie, na klacie footbalówke, a na pale rosną mu długie piora to kuyrwa cos z nim jest nie tak. Może kurwa mądre forum mi wyjasni jaki jest w tym sens i powód, bo ja osobiscie nie widze zadnego sensownego.
no to panie lacrimanosa słuchaj pan. HUJA sie zansz na modzie! otóż popierdalanie w w długich batach i takich koszulkach nie jest niczym nie przyzwoitym. a co do mody metalowej ( o ile taka w ogole istnieje) to żyjemy kurwa w XXI wieku i nigdzie nie jest powiedziane ze każdy kto słucha lub gra metal musi chodzić ubrany tak jak ty na zdjęciu z armatą. może jakbyśmy żyli w latach 80-tych to można by mówić o tym że chodzienie w koszulkach jak ty to napisałeś footbalowych jest dziwne.

hock:
Cytat:ale pierdolenie. Normalnie dramat. Taki zacny temat zszedł na psy.
no wlasnie kurwa
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Cytat:ale pierdolenie. Normalnie dramat. Taki zacny temat zszedł na psy.
no wlasnie kurwa
to wypierdalaj i nie przeszkadzaj

Potrafice człowieka rozweselić

Normalnie ubaw po pachy.
No ja jebe. Normalnie rzeźnia.
Ja odpowiem ciut inaczej, odnosząc sie przede wszystkim do wypowiedzi forumowego geniusza stylu - jebać metal. I teraz mi powiedz co jest złego w bluzie foxa. Czy adidasa.
Książę napisał(a):No ja jebe. Normalnie rzeźnia.
Ja odpowiem ciut inaczej, odnosząc sie przede wszystkim do wypowiedzi forumowego geniusza stylu - jebać metal. I teraz mi powiedz co jest złego w bluzie foxa. Czy adidasa.
a ktoś powiedział, że ona jest zła. nieładna etc. ?
Nie, piździaszu, ale masz jakieś wąty do faktu że ktoś takie ciuchy nosi.
Piwa byście się napili, a nie jak baby ciągle o ciuchach plotkujecie.
The Stig napisał(a):a ktoś powiedział, że ona jest zła. nieładna etc. ?
ty miękka pało, już się wycofujesz?
to było do przewidzenia...
The Stig napisał(a):walenie konia przy moim zdjeciu grozi smiercią,
Próbowałeś ale sie nie udało?
Cytat:poza tym jestes tu zerem wiec wypierdalaj.
Ty za to jesteś tu naczelnym pośmiewiskiem. Nie wypierdalaj zostań, śmiech to zdrowie.
Książę napisał(a):The Stig napisał(a):a ktoś powiedział, że ona jest zła. nieładna etc. ?
ty miękka pało, już się wycofujesz?
z czego sie wycofuje ?
statekx napisał(a):Piwa byście się napili, a nie jak baby ciągle o ciuchach plotkujecie.
O! W końcu jakaś mądra rada

statekx napisał(a):Piwa byście się napili, a nie jak baby ciągle o ciuchach plotkujecie.
Bo my takie krejzole jesteśmy ; ] .