11-04-2004, 06:33 AM
sweet_nurse napisał(a):proste i logiczne.. kazdy metal ma swoje glany - kazdy dresik ma swoje adidaski (ale chodzi się i tak w czym lubi !)
Sweet nurse - dzięki - porównałaś mnie do dresa

sweet_nurse napisał(a):proste i logiczne.. kazdy metal ma swoje glany - kazdy dresik ma swoje adidaski (ale chodzi się i tak w czym lubi !)
Dakini napisał(a):Co za zgryżliwość...Hagall napisał(a):Na chłopski rozum biorąc farbowane glany prezentują się iście gejowsko i wieśniaczo-odpustowo.
nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod tymi słowami.
a tak pozatym witam ponownie Hagall 8) (ciekawe czy się domyślisz kim jesteś, sesese)
Hagall napisał(a):Co za zgryżliwość...
Hagall napisał(a):...że co, że jak. no właśnie, 5,10,15...![]()
![]()
![]()
Znów niedopowiedzenia,jak ja to lubię...![]()
1.Fajnie,że nie lubisz kolorowych glaniaków,to już o czymś świadczy.
2.Napisałem wcześniej o "braniu na chłopski rozum" - to oczywiście przenośnia dotycząca ujęcia sedna sprawy jak najprościej.Kapisz ?To nie miało znaczyć,że jestem chłopek-roztropek i myślę prymitywnie.
3.Napisałaś : "a tak poza tym witam ponownie Hagall" - hmm...czy my sie skądś znamy ? Przypomnij mi,bo mam pewnie sklerozę.
4.Napisałaś także : "ciekawe czy się domyślisz kim jesteś". <== To jakis żart,czy błąd literowy ? Być może chciałas napisać : " ciekawe czy się domyślisz kim jestem". Tu będzie wtedy problem,nie domyślam się ni cholery.
5.Napisałem : "Co za zgryżliwość..." Inaczej tego nie mogłem odebrać. :?
Windir napisał(a):za 200 zl to steelkiA nawet za 170 zl. Tyle, że mi się Steele nijak nie podobają i się cholernie szybko sypią.
Kamael napisał(a):Tyle, że mi się Steele nijak nie podobają i się cholernie szybko sypią.
Irja napisał(a):To już zależy od sposobu użytkowania ;]Kamael napisał(a):Tyle, że mi się Steele nijak nie podobają i się cholernie szybko sypią.
mnie tam sie podobaja![]()
a wcale szybko sie nie sypia bo ja swoje mam juz 4 lata
Dementor napisał(a):ja juz nie chodze bo moje byly w takim stanie ze MUSIALY wylądować w śmietniku.zbieram teraz na nowe(poki co zapieprzam w adidaskach).mozna jakies DOBRE glany za max 200 zl znalezc?(bo nie wiem czy juz sie rzucac czy jeszcze troche pozbierac)