Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Glany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
sweet_nurse napisał(a):proste i logiczne.. kazdy metal ma swoje glany - kazdy dresik ma swoje adidaski (ale chodzi się i tak w czym lubi !)

Sweet nurse - dzięki - porównałaś mnie do dresa Tongue Kochana jesteś
Dakini napisał(a):
Hagall napisał(a):Na chłopski rozum biorąc farbowane glany prezentują się iście gejowsko i wieśniaczo-odpustowo.

nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod tymi słowami.

a tak pozatym witam ponownie Hagall 8) (ciekawe czy się domyślisz kim jesteś, sesese)
Co za zgryżliwość...
Hagall napisał(a):Co za zgryżliwość...

ze co? ze jak? :?
...że co, że jak. no właśnie, 5,10,15... Laughing Laughing Laughing
Znów niedopowiedzenia,jak ja to lubię... Smile
1.Fajnie,że nie lubisz kolorowych glaniaków,to już o czymś świadczy.
2.Napisałem wcześniej o "braniu na chłopski rozum" - to oczywiście przenośnia dotycząca ujęcia sedna sprawy jak najprościej.Kapisz ? Smile To nie miało znaczyć,że jestem chłopek-roztropek i myślę prymitywnie.
3.Napisałaś : "a tak poza tym witam ponownie Hagall" - hmm...czy my sie skądś znamy ? Przypomnij mi,bo mam pewnie sklerozę.
4.Napisałaś także : "ciekawe czy się domyślisz kim jesteś". <== To jakis żart,czy błąd literowy ? Być może chciałas napisać : " ciekawe czy się domyślisz kim jestem". Tu będzie wtedy problem,nie domyślam się ni cholery.
5.Napisałem : "Co za zgryżliwość..." Inaczej tego nie mogłem odebrać. :?
Hagall napisał(a):...że co, że jak. no właśnie, 5,10,15... Laughing Laughing Laughing
Znów niedopowiedzenia,jak ja to lubię... Smile
1.Fajnie,że nie lubisz kolorowych glaniaków,to już o czymś świadczy.
2.Napisałem wcześniej o "braniu na chłopski rozum" - to oczywiście przenośnia dotycząca ujęcia sedna sprawy jak najprościej.Kapisz ? Smile To nie miało znaczyć,że jestem chłopek-roztropek i myślę prymitywnie.
3.Napisałaś : "a tak poza tym witam ponownie Hagall" - hmm...czy my sie skądś znamy ? Przypomnij mi,bo mam pewnie sklerozę.
4.Napisałaś także : "ciekawe czy się domyślisz kim jesteś". <== To jakis żart,czy błąd literowy ? Być może chciałas napisać : " ciekawe czy się domyślisz kim jestem". Tu będzie wtedy problem,nie domyślam się ni cholery.
5.Napisałem : "Co za zgryżliwość..." Inaczej tego nie mogłem odebrać. :?

No i po co tyle pisania? Wiem co napisałeś, wiem co odpowiedziałam, wiem co znaczy "na chłopski rozum" (przeciez sie nawet zgodziłam z Tobą). Co sie tyczy punktu czwartego, to była tylko literówka, a nie żart.
Suma sumarum, nie rozumiem (może tępa jestemWink) skąd słowa o zgryźliwości :? tyle. W sumie masz prawo mnie nie kojarzyćWink
przypominam ze jest to temat o glanach wiec bez oftopow Confusedhock:
ja juz nie chodze bo moje byly w takim stanie ze MUSIALY wylądować w śmietniku Sad .zbieram teraz na nowe(poki co zapieprzam w adidaskach).mozna jakies DOBRE glany za max 200 zl znalezc?(bo nie wiem czy juz sie rzucac czy jeszcze troche pozbierac)
za 200 zl to steelki Smile
Windir napisał(a):za 200 zl to steelki Smile
A nawet za 170 zl. Tyle, że mi się Steele nijak nie podobają i się cholernie szybko sypią.
Kamael napisał(a):Tyle, że mi się Steele nijak nie podobają i się cholernie szybko sypią.

mnie tam sie podobaja Big Grin
a wcale szybko sie nie sypia bo ja swoje mam juz 4 lata Laughing
Irja napisał(a):
Kamael napisał(a):Tyle, że mi się Steele nijak nie podobają i się cholernie szybko sypią.

mnie tam sie podobaja Big Grin
a wcale szybko sie nie sypia bo ja swoje mam juz 4 lata Laughing
To już zależy od sposobu użytkowania ;]
Parę porządnych koncertów i Steeli nie ma. Big Grin
heh, ja moje niemarkowe, zwykle glany mam rok bez pastowania (a moja dziewczyna uwielbia mi je niszczyc na rozne sposoby - podobno im bardziej zdewastowane,tym lepiej... ;/ ale to chyba ma granice?! Smile) i prawie nic im nie ma - skora sie z przodu zdarla i podeszwa starla Laughing kocham glany!!! 365 dni w roq minus w-f oczywiscie Big Grin GLANY RLZ!
Dementor napisał(a):ja juz nie chodze bo moje byly w takim stanie ze MUSIALY wylądować w śmietniku Sad .zbieram teraz na nowe(poki co zapieprzam w adidaskach).mozna jakies DOBRE glany za max 200 zl znalezc?(bo nie wiem czy juz sie rzucac czy jeszcze troche pozbierac)

zbieraj zbieraj! kupisz od razu solidniejsze i dłużej pochodzisz, a steelki ci sie (jak ktoś słusznie zauważył) po kilku dobrych koncertach zjebią... cierpliwość popłaca.... Hadeki Rulez! Big Grin
ale moje adidaski dziurawe podeszwy maja ...i juz w nich plywam Evil or Very Mad
Moim Grindersom strzela teraz juz 5 rok Big Grin
Wiele przezyly, np. wypad w gory podczas ktorego ich nie oszczedzalem, bo zamierzalem kupic po powrocie nowe. Ku mojemu zaskoczeniu przetrwaly w tak doskonalym staniem, ze pozostalem przy nich; zaczely pekac na zgieciach dopiero w tym roku. Grunt to pasta ew. inne preparaty Smile
Chyba pochodze jeszcze w nich ta zimie, ale potem juz naprawde won, bo na lodzie to sie zabic mozna Big Grin

Slowem fajne buty, ale cena troche wygorowana.. jak kupywalem dawno temu to szly za okolo 450 zl. Obecnie nie wiem jak tam ceny sie ksztaltuja Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13