08-15-2005, 02:25 PM
08-15-2005, 04:49 PM
Glany rox
Nie dosc ze wygodne to i jako bron moga posluzyc . Oczywiscie chodze w nich w zimę i jesnien , lato i wiosna trampezie na nogach 

08-16-2005, 02:09 AM
Kupilem sobie pare miesiecy temu w rockmetalshopie Undercovery 14-stki z klamrami. Wygladaja fajnie, ale nie jestem zadowolony. Przy chodzeniu strasznie skrzypia i piszcza. Nie wiem, czy to skora, podeszwa czy miejsce polaczenia skory z podeszwa, ale czuje sie jakbym nosil buty po dziadku. Obciach straszny. Mial ktos podobny problem z undercoverami albo innymi glanami? Jesli to skora to czym ja potraktowac, zeby przestala skrzypiec? Bo pasta do butow nic nie daje.
08-16-2005, 06:41 AM
Ja to bym sobie jakiekolwiek glany kupiła, ale moi kochani rodzice mi nie pozwalają.A gadka jest zwykle taka:"Nie kupisz sobie glanów, bo ci się noga w nich zapali".Gdybym może powiedziała, że to będą buty na zimę to może by się udało, ale niestety mam już takie.

08-16-2005, 08:49 PM
Ajana napisał(a):Ja to bym sobie jakiekolwiek glany kupiła, ale moi kochani rodzice mi nie pozwalają.A gadka jest zwykle taka:"Nie kupisz sobie glanów, bo ci się noga w nich zapali".Gdybym może powiedziała, że to będą buty na zimę to może by się udało, ale niestety mam już takie.
o tak, przeciez glany to szatanski wynalazek wiec ryzyko samozaplonu jest spore

08-17-2005, 09:11 AM
Ja chodze cały rok w glanach, często musiałem szybko zawiązywać na 3 dziurki i dopiero za blokiem zawiązać reszte żeby awantura nie wybuchła. Wcale nie jest w tych butach tak gorąco, troszeczke noga się poci ale trzeba se kupić wkładki anty potowe
Moje kochane Steel-e zawiązywane na 10 oczek
, posiadam już 2 miesiąć
Wcześniej były czerwone lub czarne wysokie trampki a jescze wcześniej podruby adidasów

08-17-2005, 09:20 AM
Ja cały żywot chodziłem w wysokich Undergroundach lub Martensach. Dopiero niedawno spróbiwałem wysokich górrskich Adidasów - Boże co za ulga dla mych płetw 

08-17-2005, 09:29 AM
Glany o każdej poże dnia i nocy!! No może na egzamin do kostiumu sobie daruję>>>>
08-17-2005, 09:57 AM
Zamierzam kupic glany na zime (oczywiscie tak mowie mamie
'alez to wspaniale buty na zime' - zadzialalo
), jaka firma najlepsza, gdzie w wawie kupic?Mozna w kdt, czy samo badziewie tam?
A jak nie tam to gdzie w takim razie?
Doradzcie

A jak nie tam to gdzie w takim razie?
Doradzcie

08-17-2005, 10:25 AM
Kup sobie HD albo Steel-e
W większości obówniczych powiny być

08-17-2005, 10:35 AM
[quote="Blood"]
Najlepiek kup o rozmiar większe, żeby nie było Ci ciasno w skarpecie.
Najlepiek kup o rozmiar większe, żeby nie było Ci ciasno w skarpecie.
08-17-2005, 10:51 AM
i jakies wysokie skarpety bo bez tego ani rusz. ała :?
08-17-2005, 10:54 AM
Jakie skarpety? Kabaretki, bez tego ani rusz, po co w ogole wychodzic w glanach? ;}
08-17-2005, 10:54 AM
Cytat:mi pofarbowały po koncercie :?Mi też, od tej pory kupuję tylko ciemne skarpety
08-17-2005, 10:58 AM
Acrid napisał(a):Jakie skarpety? Kabaretki, bez tego ani rusz, po co w ogole wychodzic w glanach? ;}
no ja raz zalozylem glany majac niskie zwykle skarpety i czulem sie jakby mnie zywcem ze skory obdzierali :? najlepsze na lato sa skarpety dla sportowcow i do trekkingu
a to moje buciory, byle jakie wazne ze sa

http://img354.imageshack.us/my.php?image...defuny.jpg