Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Glany
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
A ja tydzień temu sprawiłam sobie nowe glany i są wprost zajebiste Big Grin A co myślicie o glanach "barwionych"??
bardzo chciałam sobie kupis czarno- białe, ale nie było mojego rozmiaru. teraz musiałabym sie jeszcze raz zastanowić, ale chyba wybrałabym czarne. ale barwione są ok
Glany barwione to najwieksze ścierwo dla pajacy jakie powstało....
Królik ty mnie rozbrajasz Big Grin
Splash napisał(a):Królik ty mnie rozbrajasz Big Grin
A to co? Nowy romans kwitnie na Forum?? Laughing
Bez obrazy Królik Wink

Moim zdaniem też Barwione glany to lipa....
Najlepsze są normalne bez zadnych udziwnień (czyt. kostki do okoła podeszwy + biała nitka ) Evil or Very Mad
Krolik napisał(a):Glany barwione to najwieksze ścierwo dla pajacy jakie powstało....
Brawo !!! W końcu ktoś głośno powiedział to co trzeba było już dawno oznajmić.Po kiego ch**a tworzy się taki szajs ? Każdy głupi wie,że glany i tak z czasem się przetrą,przefarbują,nie trzeba kombinatek i udziwnień.Na chłopski rozum biorąc farbowane glany prezentują się iście gejowsko i wieśniaczo-odpustowo.
Co kto lubi...
Mi tam barwion glany nie przeszkadzaja, jak ktos chce, to niech nosi, jednak uwazam, ze najlepszy glan to czarny glan Laughing
lubie galny i to bardzo tylko nie lubie nierozchodzonych. 2 tygodnie temu musiałam zakupic dobie nowe poniewaz moje stare nie wygladały na glany, nawet nie na trapery tylko na sandały. cóz , takie zycie. I mam nowe , czarne glany, wszystko poieknie ładnie tylko mam niezła ranki na nogach. ale bede dzielna, jakos sie rozchodz , raz to juz przerabiałam i zyje. tylko kiedy, bo sie zimno robi a moje trampki tez juz długo nie pociagna.
Ja pocinam w glanach od dobrych 6 czy 7 lat i daje rade Teraz sobie bede wlasnie nowe kupowac. Dobre buty, trwale i wygodne no i dosc estetyczne Wink Ale latem to preferuje wysokie trampki, zreszta teraz tez jeszcze w nich chodze Big Grin
Kalin napisał(a):
Splash napisał(a):Królik ty mnie rozbrajasz Big Grin
A to co? Nowy romans kwitnie na Forum?? Laughing
Bez obrazy Królik Wink
GRRRRRRRRRRRRRR :[ Po 1, jestem facetem, a po 2, tekst, że ktoś mnie rozbraja nie oznacza ze ten ktos mi sie podoba, ew. mnie podnieca. :[ Nie wiem Kalin o co Ci chodziło...
Dżemik napisał(a):Ja w glanach (10tki rox!) chodze jedynie w zimie (chociaz palce odmrozilem sobie juz kilka razy Tongue )i na jesieni.. Na lato i wiosne najlepsze sa apostolki! =D

Bo musisz kupić sobie ocieplane Laughing
proste i logiczne.. kazdy metal ma swoje glany - kazdy dresik ma swoje adidaski (ale chodzi się i tak w czym lubi !)
heh a ja zmieniam tylko na lekcję chemii (gdzie baba stoi przy drzwiach i sprawdza) oraz na wf Wink
Hagall napisał(a):Na chłopski rozum biorąc farbowane glany prezentują się iście gejowsko i wieśniaczo-odpustowo.

nie pozostaje mi nic innego jak podpisać się pod tymi słowami.

a tak pozatym witam ponownie Hagall 8) (ciekawe czy się domyślisz kim jesteś, sesese)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13