Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Splendor Tysiąca Słońc odbitych w mej szklance!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
KelThuz napisał(a):lol, ja uczę anglika, a pół Polski MNIE grozi wpierdolem, i aż się doczekać nie mogę, durny zakompleksiony babolu
Hmm..przypierdalasz się ni z gruchy ni z pietruchy,chrzanisz jakieś farmazony które są zrozumiałe tylko dla ciebie i innych wojów z drewnianym,zakutym łbem,przy okazji przelewasz na mnie swoje kompleksy i wmawiasz sobie,że to właśnie tobie ludzie grożą a nie ty im..Kurwa kel,ty jednak jesteś jebnięty Wink.
Jednak wiele stracilem przez te kilka miesiecy nieaktywnosci na forum. Te niekonczace sie sprzeczki sa niczym miod na me serce. Tak bardzo mi tego brakowalo Tongue

Jedyny sluszny i majacy wszystkie inne napoje pod soba jest Kubus, ew. Pysio z dodatkiem poziomki. Nie ma na niego bata Wink
kranówa jest true.
Vomitor, ty juz dales na tym forum popis swojego skurwienia, zabij sie.
de7th napisał(a):
Dżemik napisał(a):'Girlie' to przymiotnik oznaczajacy 'dziewczecy', a nie zdrobnienie od 'girl'. Wink
Jebnąłeś farmazona, bo akurat KelThuz ma rację Tongue girlie to "dziewczątko", a dziewczęcy to "girlish".

http://dictionary.cambridge.org/define.a...&key=32937

Wink

Kel, Rene, Vomit- koniec klotni w tym temacie.
Ależ zaiste Dzemik ma rację, ze jest to przymiotnik, ale tak rozkminiam, czy to nie jest też nieformalne zdrobnienie :>
KelThuz napisał(a):lol, ja uczę anglika, a pół Polski MNIE grozi wpierdolem, i aż się doczekać nie mogę, durny zakompleksiony babolu

AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

troche mnie nie bylo na forum a tu takie kwiatki Big GrinBig GrinBig Grin Chowaj sie, pol Polski juz na ciebie leci. Lub tez chwytaj za miecz Big GrinBig GrinBig Grin
Chciałbym miec takie poczucie humoru, jak powyższy typek. Wchodzę na forum, szukam dowolnej wypowiedzi Kela i huczę do rozpuku.
Dżemik napisał(a):
de7th napisał(a):
Dżemik napisał(a):'Girlie' to przymiotnik oznaczajacy 'dziewczecy', a nie zdrobnienie od 'girl'. Wink
Jebnąłeś farmazona, bo akurat KelThuz ma rację Tongue girlie to "dziewczątko", a dziewczęcy to "girlish".

http://dictionary.cambridge.org/define.a...&key=32937

Wink

Kel, Rene, Vomit- koniec klotni w tym temacie.
Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:

W słowniku z wydawnictwa "Wiedza Powszechna" z 1968 roku jest inaczej Tongue ale fakt, że ten język się ciągle zmienia Tongue
Równie dobrze w 1968 roku mogli najzwyczajniej w swiecie pisac bzdury Tongue
[Obrazek: p50300016zr.th.jpg]

ha! ;D true pagan uholy sok w jeszcze bardziej pagan szklance ;D w ogole nie wiem skad ja mam, ale czy to wazne akurat? ;P
Łoooo, Acrid, ależ posiadasz kultową szklanicę! Ja się mogę pochwalić że dostałem (za udział w jakiejś ankiecie o wpływie reklam zupek chińskich na moją dietę [sic!]) kiedyś kubek z logo pięknego miasta Katowice.
Acrid... zajebałeś z jakieś true restauracji, która ma jeszcze zastawę z czasu PRLu... znaczy się miała... bo pewno już wykradli Wink .
warsadal napisał(a):Phi. Tymbark jablkowo-miętowy i reszta się chowa. Proponuje poczekac jeszcze pare dni i jebnac ankiete z dotychczas wymienionymi trunkami. Okaże się, który jest najbardziej trv.
yeah podpisuje sie pod tym Big Grin wiesz co dobre Big Grin ale wczoraj wypilem najlepsza oranzade w zyciu, nazywa sie konradek o smaku ananasowym Big Grin NISZCZYCIEL Laughing
Tomash: wiesz moze, dlaczego na stronie Browaru Belgia nie ma w ogole wzmianki o Wszechmocnym? ;DD Bo to wyglada jakby sie go wstydzili ;P jest mowa tylko o: Jasne Pelne, Mocne i Super Mocne.

Chyba mi nie powiesz, ze przestali produkowac te najlepsze? ;|
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9