KelThuz napisał(a):lol, ja uczę anglika, a pół Polski MNIE grozi wpierdolem, i aż się doczekać nie mogę, durny zakompleksiony babolu
Hmm..przypierdalasz się ni z gruchy ni z pietruchy,chrzanisz jakieś farmazony które są zrozumiałe tylko dla ciebie i innych wojów z drewnianym,zakutym łbem,przy okazji przelewasz na mnie swoje kompleksy i wmawiasz sobie,że to właśnie tobie ludzie grożą a nie ty im..Kurwa kel,ty jednak jesteś jebnięty

.
Jednak wiele stracilem przez te kilka miesiecy nieaktywnosci na forum. Te niekonczace sie sprzeczki sa niczym miod na me serce. Tak bardzo mi tego brakowalo
Jedyny sluszny i majacy wszystkie inne napoje pod soba jest Kubus, ew. Pysio z dodatkiem poziomki. Nie ma na niego bata

Vomitor, ty juz dales na tym forum popis swojego skurwienia, zabij sie.
Ależ zaiste Dzemik ma rację, ze jest to przymiotnik, ale tak rozkminiam, czy to nie jest też nieformalne zdrobnienie :>
Chciałbym miec takie poczucie humoru, jak powyższy typek. Wchodzę na forum, szukam dowolnej wypowiedzi Kela i huczę do rozpuku.
Równie dobrze w 1968 roku mogli najzwyczajniej w swiecie pisac bzdury

ha! ;D true pagan uholy sok w jeszcze bardziej pagan szklance ;D w ogole nie wiem skad ja mam, ale czy to wazne akurat? ;P
Łoooo, Acrid, ależ posiadasz kultową szklanicę! Ja się mogę pochwalić że dostałem (za udział w jakiejś ankiecie o wpływie reklam zupek chińskich na moją dietę [sic!]) kiedyś kubek z logo pięknego miasta Katowice.
Acrid... zajebałeś z jakieś true restauracji, która ma jeszcze zastawę z czasu PRLu... znaczy się miała... bo pewno już wykradli

.
warsadal napisał(a):Phi. Tymbark jablkowo-miętowy i reszta się chowa. Proponuje poczekac jeszcze pare dni i jebnac ankiete z dotychczas wymienionymi trunkami. Okaże się, który jest najbardziej trv.
yeah podpisuje sie pod tym

wiesz co dobre

ale wczoraj wypilem najlepsza oranzade w zyciu, nazywa sie konradek o smaku ananasowym

NISZCZYCIEL

Tomash: wiesz moze, dlaczego na stronie Browaru Belgia nie ma w ogole wzmianki o Wszechmocnym? ;DD Bo to wyglada jakby sie go wstydzili ;P jest mowa tylko o: Jasne Pelne, Mocne i Super Mocne.
Chyba mi nie powiesz, ze przestali produkowac te najlepsze? ;|