04-24-2006, 09:33 PM
04-24-2006, 09:39 PM
Jak zarzucisz zią próbkę kompotu mi tu na poczte, to nie ma problemu, rozkminię tu potęge kompotu babcinego, jak pasi to rzucam adres na pm.
Elo!
Elo!
04-24-2006, 09:39 PM
statekx napisał(a):Fuck co za topic, forum powoli robi sie oblakaneAlbo nudne...
04-24-2006, 09:47 PM
ReTuRn napisał(a):Jak zarzucisz zią próbkę kompotu mi tu na poczte, to nie ma problemu, rozkminię tu potęge kompotu babcinego, jak pasi to rzucam adres na pm.stary ty chcesz bezczescic kompot wysylajac go poczta? oszty... hehe zobacze kiedy bedzie kolejna dostawa tego trunku, jakby co zglosze sie na pm i w butelce wysle
Elo!

edit...ale bedziesz musial wypelnic ankiete z 666pytan sprawdzajaca czy jestes wystarczajaco trv zeby go pic.. wiesz stasiek nie byl trv wypil i umarl...
czy my jestesmy popie.... inni?
04-24-2006, 10:12 PM
rzucaj ankiete na pm to się załatwi.
04-24-2006, 10:13 PM
tymbark jablkowo-mietowy i w zasadzie wszystko inne moze spierdalac, konsystencja zla zawarta w tej butelce nie tylko przekracza maksymalna wartosc przesyconego roztworu szatana, ale tez wszystkie pedaly, lewackie kurwy i negrosemitokatolicy gina w promieniu 14, 88 lub 666 kilometrow, w zaleznosci od ilosci. slawa!
chociaz w zasadzie sok z czerwonych pomaranczy jest rowniez wystarczajaco aryjski, aby przechodzic przez moje gardlo.
chociaz w zasadzie sok z czerwonych pomaranczy jest rowniez wystarczajaco aryjski, aby przechodzic przez moje gardlo.
04-24-2006, 10:47 PM
-Rene- napisał(a):statekx napisał(a):Fuck co za topic, forum powoli robi sie oblakaneMoże by tak o tym też założyć topic?
a może założyć topic o twoich cyckach?

04-25-2006, 04:42 AM
KelThuz napisał(a):a może założyć topic o twoich cyckach?Spierdalaj szerzyć potęgę kurhanów swoim drewniany mieczykiem a przy okazji naucz się czytać między wierszami.Może wtedy twoje nędznę życie będzie w końcu z lekka wartościowsze,co da ci kolejny powód żeby spuszczać się nad sobą dniami i nocami.
04-25-2006, 08:23 AM
-Rene- napisał(a):KelThuz napisał(a):a może założyć topic o twoich cyckach?Spierdalaj szerzyć potęgę kurhanów swoim drewniany mieczykiem a przy okazji naucz się czytać między wierszami.Może wtedy twoje nędznę życie będzie w końcu z lekka wartościowsze,co da ci kolejny powód żeby spuszczać się nad sobą dniami i nocami.
this girlie needs a little spankin'!

04-25-2006, 12:13 PM
'Girlie' to przymiotnik oznaczajacy 'dziewczecy', a nie zdrobnienie od 'girl'. 

04-25-2006, 12:21 PM
Dżemik napisał(a):'Girlie' to przymiotnik oznaczajacy 'dziewczecy', a nie zdrobnienie od 'girl'.ty sie nie wymondrzaj *specjalna pisownia* tylko napisz co wg ciebie jest najmroczniejszym napojem, jedynym napojem ktory godny jest przeplukiwac gardla trv łariorów!
04-25-2006, 12:25 PM
No a od czego wziela sie ta cala dyskusja na temat trve napitkow i w konsekwencji ten topic? Oczywiscie MARAKUJA.
04-25-2006, 01:25 PM
KelThuz napisał(a):this girlie needs a little spankin'!<ziew> obudź mnie jak skończysz wkuwać anglika, trv woju straszący wpierdolem pół Polski.
04-25-2006, 01:35 PM
kel spierdalaj stad bo to nie temat o sekretach kurhanow, potedze stali ani pedalstwie manowara wiec war®a(ha).
Tymbark pomarancza-brzoskwinia i of korz - MOUNTAIN DEW. miecie wsio
Tymbark pomarancza-brzoskwinia i of korz - MOUNTAIN DEW. miecie wsio
04-25-2006, 02:00 PM
R_amze_S napisał(a):Kubuś bananowy.Tata wie co dobre
Niszczy wszystkie pozerskie napoje.

Poza tym koktajle z "Witaminki" ale to byscie musieli specjalnie do Wroclawia wpasc