Scully napisał(a):Radomir napisał(a):Scully napisał(a):żenada, jak prawie wszystko z fora.pl, ponadto ma błąd w adresie 
Błąd w adresie.... to ty jesteś w błędzie..... :?
Nie. Dopełniacz liczby mnogiej od wyrazu "dziecko" brzmi właśnie "dzieci" a nie "dziecie", który to twór jest neologizmem prawdopodobnie o etiologii nieskoordynowanych palców. Przykro mi. 
edit: i chvjowy szmatan, prawie tak chvjowy jak świąteczna graba w logu RMS 
Dużo gorszy od tej graby.
A pedał WON z tego forum!! Już wystarczy że u siebie sam jeden podniosłeś do ekstremum procentową zawartość geja na forum. Tutaj takim jak ty mówimy zdecydowane NIE!!
Coś mi sie wydaje, że zbyt licznego towarzystwa, to on raczej sie nie doczeka na tym swoim forum

Ja sobie też wyznaczyłem tydzień - potem pojawi się tam moja obiektywna ocena tego forum.
A ja nawet tam nie wchodze, bo juz widze, że nie warto. Może jeszcze kiedyś się zmieni na lepsze, ale na dzień dzisiejszy w to wątpie.
a mi się wydaje że podobnie jak to rorum, gothic.pl tez zeszlo na psy. Jakieś dzieciaki poruszają marne tematy na tem. mody i urody, a granic wieku wynosi tam chyba z 14 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Straszne!
Postuluje zmiany! mozna podnieść poziom forum nie dopuszczajac kinderstwa. Moim zdaniem mozna to zreobic poprzez postawienie poprzeczki wiekowej - od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?
Cytat:od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?
Idiotyczny rotfl tygodnia, ot co o tym myślę. Widać niektórzy - mimo wieku - nie wykazują się tzw. dojrzałością.
Cytat:Postuluje zmiany! mozna podnieść poziom forum nie dopuszczajac kinderstwa. Moim zdaniem mozna to zreobic poprzez postawienie poprzeczki wiekowej - od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?
A twoi starzy sie zgodzą?
Angelique napisał(a):Postuluje zmiany! mozna podnieść poziom forum nie dopuszczajac kinderstwa. Moim zdaniem mozna to zreobic poprzez postawienie poprzeczki wiekowej - od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?
I jak ty sobie to wyobrażasz

hock: że przed każdym zarejestrowaniem, komputer bedzie żądał dowodu osobistego, czy pozwolenia rodziców
ROTFL
Ledwo co skończyła 18 (w co nie do końca wierzę), a już podskakuje
"Dowód przyłóż do monitora, ręce na kark"...
![[Obrazek: 0_Tolerence.gif]](http://fs4.deviantart.com/i/2004/189/0/5/0_Tolerence.gif)
finito.
Cytat:a mi się wydaje że podobnie jak to rorum, gothic.pl tez zeszlo na psy. Jakieś dzieciaki poruszają marne tematy na tem. mody i urody, a granic wieku wynosi tam chyba z 14 lat!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty chyba jesteś na czele tych dzieciaków

Bo sądząc po twojej wcześniejszej wypowiedzi, to należałoby cię umieścić do tego grona 'kinderstwa' - jak ty to nazwałaś.
wiesz, Heth testy psychologiczne tez mysle ze daly by rade!!!!! tylko trza to jakos w zycie wprowadzic! ale do tego potrzebne bedzie zaangazowanie wszystkich forumowiczow!

Pomysł masz dobry, tylko mala prosba: przestan na mnie najezdzac! ja sie Ciebie nie czepiam!
nie najezdzam

tylko ty ciagle o tym kinderstwie

ale kiedys zalozylas temat o bdsm i to ci sie chwali!

musimy kiedys pojsc na piwo skoro z wrocka jestes