Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: najgorsze forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Scully napisał(a):
Radomir napisał(a):
Scully napisał(a):żenada, jak prawie wszystko z fora.pl, ponadto ma błąd w adresie Tongue

Błąd w adresie.... to ty jesteś w błędzie..... :?
Nie. Dopełniacz liczby mnogiej od wyrazu "dziecko" brzmi właśnie "dzieci" a nie "dziecie", który to twór jest neologizmem prawdopodobnie o etiologii nieskoordynowanych palców. Przykro mi. Wink

edit: i chvjowy szmatan, prawie tak chvjowy jak świąteczna graba w logu RMS Wink
Dużo gorszy od tej graby.

A pedał WON z tego forum!! Już wystarczy że u siebie sam jeden podniosłeś do ekstremum procentową zawartość geja na forum. Tutaj takim jak ty mówimy zdecydowane NIE!!
Krzychun napisał(a):http://www.hadesforumniegrzecznychdzieci...&highlight=

hehe niezłe.... Laughing
Coś mi sie wydaje, że zbyt licznego towarzystwa, to on raczej sie nie doczeka na tym swoim forum Laughing
Ja sobie też wyznaczyłem tydzień - potem pojawi się tam moja obiektywna ocena tego forum.
A ja nawet tam nie wchodze, bo juz widze, że nie warto. Może jeszcze kiedyś się zmieni na lepsze, ale na dzień dzisiejszy w to wątpie.
a mi się wydaje że podobnie jak to rorum, gothic.pl tez zeszlo na psy. Jakieś dzieciaki poruszają marne tematy na tem. mody i urody, a granic wieku wynosi tam chyba z 14 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin Crying or Very Sad Laughing

Straszne! Crying or Very Sad

Postuluje zmiany! mozna podnieść poziom forum nie dopuszczajac kinderstwa. Moim zdaniem mozna to zreobic poprzez postawienie poprzeczki wiekowej - od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?
Cytat:od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?

Idiotyczny rotfl tygodnia, ot co o tym myślę. Widać niektórzy - mimo wieku - nie wykazują się tzw. dojrzałością.
Cytat:Postuluje zmiany! mozna podnieść poziom forum nie dopuszczajac kinderstwa. Moim zdaniem mozna to zreobic poprzez postawienie poprzeczki wiekowej - od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?
A twoi starzy sie zgodzą?
Angelique napisał(a):Postuluje zmiany! mozna podnieść poziom forum nie dopuszczajac kinderstwa. Moim zdaniem mozna to zreobic poprzez postawienie poprzeczki wiekowej - od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?

I jak ty sobie to wyobrażasz Confusedhock: że przed każdym zarejestrowaniem, komputer bedzie żądał dowodu osobistego, czy pozwolenia rodziców Laughing

ROTFL
Ledwo co skończyła 18 (w co nie do końca wierzę), a już podskakuje Smile

"Dowód przyłóż do monitora, ręce na kark"...

[Obrazek: 0_Tolerence.gif] finito.
Cytat:a mi się wydaje że podobnie jak to rorum, gothic.pl tez zeszlo na psy. Jakieś dzieciaki poruszają marne tematy na tem. mody i urody, a granic wieku wynosi tam chyba z 14 lat!!!!!!!!!!!!!!!!

Ty chyba jesteś na czele tych dzieciaków Laughing Bo sądząc po twojej wcześniejszej wypowiedzi, to należałoby cię umieścić do tego grona 'kinderstwa' - jak ty to nazwałaś.
Angelique napisał(a):a mi się wydaje że podobnie jak to rorum, gothic.pl tez zeszlo na psy. Jakieś dzieciaki poruszają marne tematy na tem. mody i urody, a granic wieku wynosi tam chyba z 14 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Big Grin Crying or Very Sad Laughing

Straszne! Crying or Very Sad

Postuluje zmiany! mozna podnieść poziom forum nie dopuszczajac kinderstwa. Moim zdaniem mozna to zreobic poprzez postawienie poprzeczki wiekowej - od 18 lat! albo ewentualnie za zgoda rodzicow!a Wy co o tym myślicie?

ja proponowalabym test psychologiczny. wiek o niczym nie swiadczy. masz jakis chyba uraz na punkcie kinderstwa. ech i ty w moim miescie mieszkasz ;p
wiesz, Heth testy psychologiczne tez mysle ze daly by rade!!!!! tylko trza to jakos w zycie wprowadzic! ale do tego potrzebne bedzie zaangazowanie wszystkich forumowiczow! Big Grin Pomysł masz dobry, tylko mala prosba: przestan na mnie najezdzac! ja sie Ciebie nie czepiam!
nie najezdzam Smile tylko ty ciagle o tym kinderstwie Tongue ale kiedys zalozylas temat o bdsm i to ci sie chwali! Big Grin musimy kiedys pojsc na piwo skoro z wrocka jestesSmile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27