Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: najgorsze forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Tomash napisał(a):Tematy o Led Zep, crimsonach, marillion, yardbirds i jethro tull mnie rozwaliły Laughing gratulacje Big Grin najlepsze że za to nie mogą raczej zbanować Big Grin

uwierz mi ze tam jest wszystko mozilwe Laughing
modzi maja po 13 lat i nawet zabardzo nie ma tam z kim gadac (ze juz nie wspomne o tym iz maja tam geja fruzia)

ps. juz mnie tam wyjebali Tongue
jak cos to ja teraz jestem "V3NOM". Goofi twoje teksty w tematach w powitalni zabijajaBig Grin

P.S Swoja fote wstawiłas w avatar??
A ja się na TH wbijam, będzie śmisznie.
Krzychun napisał(a):jak cos to ja teraz jestem "V3NOM". Goofi twoje teksty w tematach w powitalni zabijajaBig Grin

P.S Swoja fote wstawiłas w avatar??

tak Tongue a co?

z forum th juz mnie jak zreszta wyzej wspomnialam wyjebali, teraz mam tam nick tsth (twoja stara tokio hotel) Laughing
Cytat:Tematy o Led Zep, crimsonach, marillion, yardbirds i jethro tull mnie rozwaliły gratulacje najlepsze że za to nie mogą raczej zbanować
Dzieki Laughing

Forum jest o tyle smieszniejsze, że admin mi wyslal na priv wiadomosc, że mam niezasmiecac forum tematami o takich zespolach bo da mi (o zgrozo!) bana. Ja niestety nie zrozumialem dlaczego sie do mnie przyczepia o zakladanie w dziale "Muzyka" tematow o roznych kapelach, wyslalem mu wiec PM z zapytaniem. Ciekawe co odpowie, ale fakt faktem - forum jest naprawde zenujace.

EDIT: LOL - wywalili mnie, ciekawe za co ? ;/
aaaaa to ty to zakladaszTongue spamerzeTongue
ja zaczelam orac. i znajomych namowilam Laughing
Przylaczam sie jako Axel88 ;]
Widze, że trzeba się przyłączyć do tej krucjaty Laughing
Nawet sie zabardzo wysilac nei trzeba Smile w wymyslaniu cietych ripost Wink poziom merytoryczny forum jak w podstawowce.
kurna ludzie litości Laughing Laughing

AXE napisał(a):- Death
- Morbid Angel
- Venom
- Metallica
- Iron Maiden
- Led Zeppelin
- The Doors
- Guns n' Roses
- Velvet Revolver
- Mayhem
- Emperor