09-26-2005, 05:45 PM
09-26-2005, 05:51 PM
Moje IQ wskazuje na wąski krąg podejrzanych, ze wskazaniem na jednego, może dwóch... nie doceniłeś mnie. 
Tajemnica publiczna. Tak. Chyba lepiej

Tajemnica publiczna. Tak. Chyba lepiej

09-26-2005, 06:03 PM
W RM zastanawia mnie jedna rzecz. Jest tutaj masa dziewczyn ,prawdopodobnie rekordowa liczba jesli chodzi o metalowe fora,a ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic",przeważnie w tematach dotyczących ubioru, atrakcyjności muzyków,związków,farbowania włosów itp. itd. W topicach dotyczących muzyki jak dotąd, wypowiadają się 3 trv niewiasty na krzyż...Zabawne...
Kolega Madness jak mniemam<:
Nevermore napisał(a):Scully napisał(a):to ja już się domyślam, kim byłeś, Neverciu... :>
kim??
09-26-2005, 06:08 PM
09-26-2005, 06:18 PM
Scully napisał(a):Necruś, uważaj! http://img118.imageshack.us/my.php?image...0073tz.jpg
Nie wiem na co mam uważać - wyświetla mi się pusty obraz pod tym linkiem<:
09-26-2005, 06:19 PM
oż, a ja chciałam tylko udowodnić te słowa:

Cytat: ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic"

09-26-2005, 06:21 PM
Scully napisał(a):oż, a ja chciałam tylko udowodnić te słowa:
Cytat: ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic"![]()
![]()
No ale powiedz chociaz co było pod tym linkiem<:
09-26-2005, 06:22 PM
Aryjskie zdjęcie.
09-26-2005, 06:27 PM
jeśli chodzi o muzyczne to jedynie forum na którym jestem zarejstrowany a na inne spojrze raz na jakiś czas
więc nie moge się pokusić o napisanie że to jest najgorsze forum ale niewątpliwie przez ponad rok jak tu sobie siedze wiele się zmieniło niestety nie na lepsze
więc nie moge się pokusić o napisanie że to jest najgorsze forum ale niewątpliwie przez ponad rok jak tu sobie siedze wiele się zmieniło niestety nie na lepsze
09-26-2005, 06:37 PM
Kaktus. napisał(a):jeśli chodzi o muzyczne to jedynie forum na którym jestem zarejstrowany a na inne spojrze raz na jakiś czasPonad rok? Siedzisz tu od 15 marca 2005..
09-26-2005, 06:40 PM
a sprawdziłeś może inne konta?? może zapytaj się kogoś kto dłużej siedzi a nie piszesz skoro nie wiesz
a zresztą masz co by ci życie ułatwić
http://rockmetalshop.pl/forum/profile.ph...file&u=225
09-26-2005, 06:46 PM
Kaktus. napisał(a):a sprawdziłeś może inne konta?? może zapytaj się kogoś kto dłużej siedzi a nie piszesz skoro nie wieszOkej, sorry nie wiedziałem, że zmieniałeś konto.
09-26-2005, 08:33 PM
Necro Desecrator napisał(a):W RM zastanawia mnie jedna rzecz. Jest tutaj masa dziewczyn ,prawdopodobnie rekordowa liczba jesli chodzi o metalowe fora,a ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic",przeważnie w tematach dotyczących ubioru, atrakcyjności muzyków,związków,farbowania włosów itp. itd. W topicach dotyczących muzyki jak dotąd, wypowiadają się 3 trv niewiasty na krzyż...Zabawne...
Nevermore napisał(a):Scully napisał(a):to ja już się domyślam, kim byłeś, Neverciu... :>
kim??
po czym tak mniemasz?czytalem to forum od dwoch lat i zalogowalem sie w najgorszym momencie, gdy sie rozpadlo.Teraz troche siedze na gondolin i rockmetal.pl(mam ponad 2000 postow

09-26-2005, 09:29 PM
Necro Desecrator napisał(a):W RM zastanawia mnie jedna rzecz. Jest tutaj masa dziewczyn ,prawdopodobnie rekordowa liczba jesli chodzi o metalowe fora,a ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic",przeważnie w tematach dotyczących ubioru, atrakcyjności muzyków,związków,farbowania włosów itp. itd. W topicach dotyczących muzyki jak dotąd, wypowiadają się 3 trv niewiasty na krzyż...Zabawne...
tak mocno Ci to przeszkadza???
09-26-2005, 10:01 PM
^ Rotfl
( :?
:? )
( :?