Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: najgorsze forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Scully napisał(a):to ja już się domyślam, kim byłeś, Neverciu... :>

kim??
Moje IQ wskazuje na wąski krąg podejrzanych, ze wskazaniem na jednego, może dwóch... nie doceniłeś mnie. Wink

Tajemnica publiczna. Tak. Chyba lepiej Wink
W RM zastanawia mnie jedna rzecz. Jest tutaj masa dziewczyn ,prawdopodobnie rekordowa liczba jesli chodzi o metalowe fora,a ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic",przeważnie w tematach dotyczących ubioru, atrakcyjności muzyków,związków,farbowania włosów itp. itd. W topicach dotyczących muzyki jak dotąd, wypowiadają się 3 trv niewiasty na krzyż...Zabawne...

Nevermore napisał(a):

kim??

Kolega Madness jak mniemam<:
Scully napisał(a):Necruś, uważaj! http://img118.imageshack.us/my.php?image...0073tz.jpg

Angry

Nie wiem na co mam uważać - wyświetla mi się pusty obraz pod tym linkiem<:
oż, a ja chciałam tylko udowodnić te słowa:
Cytat: ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic"
Angry Angry Angry
Scully napisał(a):oż, a ja chciałam tylko udowodnić te słowa:
Cytat: ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic"
Angry Angry Angry

No ale powiedz chociaz co było pod tym linkiem<:
Aryjskie zdjęcie.
jeśli chodzi o muzyczne to jedynie forum na którym jestem zarejstrowany a na inne spojrze raz na jakiś czas
więc nie moge się pokusić o napisanie że to jest najgorsze forum ale niewątpliwie przez ponad rok jak tu sobie siedze wiele się zmieniło niestety nie na lepsze
Kaktus. napisał(a):jeśli chodzi o muzyczne to jedynie forum na którym jestem zarejstrowany a na inne spojrze raz na jakiś czas
więc nie moge się pokusić o napisanie że to jest najgorsze forum ale niewątpliwie przez ponad rok jak tu sobie siedze wiele się zmieniło niestety nie na lepsze
Ponad rok? Siedzisz tu od 15 marca 2005..
a sprawdziłeś może inne konta?? może zapytaj się kogoś kto dłużej siedzi a nie piszesz skoro nie wiesz
a zresztą masz co by ci życie ułatwić
http://rockmetalshop.pl/forum/profile.ph...file&u=225
Kaktus. napisał(a):a sprawdziłeś może inne konta?? może zapytaj się kogoś kto dłużej siedzi a nie piszesz skoro nie wiesz
a zresztą masz co by ci życie ułatwić
http://rockmetalshop.pl/forum/profile.ph...file&u=225
Okej, sorry nie wiedziałem, że zmieniałeś konto.
Necro Desecrator napisał(a):W RM zastanawia mnie jedna rzecz. Jest tutaj masa dziewczyn ,prawdopodobnie rekordowa liczba jesli chodzi o metalowe fora,a ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic",przeważnie w tematach dotyczących ubioru, atrakcyjności muzyków,związków,farbowania włosów itp. itd. W topicach dotyczących muzyki jak dotąd, wypowiadają się 3 trv niewiasty na krzyż...Zabawne...

Nevermore napisał(a):

kim??

Kolega Madness jak mniemam<:

po czym tak mniemasz?czytalem to forum od dwoch lat i zalogowalem sie w najgorszym momencie, gdy sie rozpadlo.Teraz troche siedze na gondolin i rockmetal.pl(mam ponad 2000 postow Laughing ) ale glownie teraz na tym(na gondolinie nie ma o czym ostatnio pisac, bo nie chce mi sie pisac esejow jaki to Reign in Blood jest zajebisty, choc twierdze nadal,ze gondolin jest swietny, najlepsze forum po rockmetal.pl).W ogole to polecam to forum kazdemu, kto zna sie na muzyce i lubi rzetelnie i z jajem o niej pogadac www.gondolin.aplus.pl/gondolin
Necro Desecrator napisał(a):W RM zastanawia mnie jedna rzecz. Jest tutaj masa dziewczyn ,prawdopodobnie rekordowa liczba jesli chodzi o metalowe fora,a ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic",przeważnie w tematach dotyczących ubioru, atrakcyjności muzyków,związków,farbowania włosów itp. itd. W topicach dotyczących muzyki jak dotąd, wypowiadają się 3 trv niewiasty na krzyż...Zabawne...

tak mocno Ci to przeszkadza???
^ Rotfl

( :? Rolleyes :? )
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27