Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: najgorsze forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
No tak zaoraliście hades..... Administratorzy z serwisu fora.pl zamknęli forum z powodu treści postów "obrazliwych". Takie dostałem uzasadnienie heeee
Radomir napisał(a):No tak zaoraliście hades..... Administratorzy z serwisu fora.pl zamknęli forum z powodu treści postów "obrazliwych". Takie dostałem uzasadnienie heeee
Biedaczek Evil or Very Mad
Scully napisał(a):Pierwszy raz zawsze boli Wink

mozgu to ja Laughing

kuzwa szkoda ze mnie wyjebali Laughing Evil or Very Mad :?
Radomir napisał(a):No tak zaoraliście hades..... Administratorzy z serwisu fora.pl zamknęli forum z powodu treści postów "obrazliwych". Takie dostałem uzasadnienie heeee

O proszę, proszę.. któż to wrócił, czyżby nasz gay naczelny? I nawet ton zmienił, może jeszcze nam, dzielnym, bohaterskim heteroseksualnym bojownikom i autorom przesławnego a wiekopomnego szturmu na gajowstwa bastion, sukcesem nieprzeciętnym w swym ogromie uwieńczonego z połykiem czynność w której mniemam ja, iż wprawny nie pospolicie, padając na kolana przy tym, a jakże, zafunduje? A jeszcze nie tak dawno plugastwo jego na taką czelność się zdobywało w tonie swym nikczemnym:

błagający o litość gaj napisał(a):Dzięki vomitorku za zamieszanie w okół HADES FORUM to najlepsza reklama.

Co teraz na to powiesz, bo już troszkę mniej mądry jesteś widzę.
Hellyeah! śmierć gejom, pozerom, kindermetalom i buziobrajom 8)
Vomitor napisał(a):..... może jeszcze nam, dzielnym, bohaterskim heteroseksualnym bojownikom i autorom przesławnego a wiekopomnego szturmu na gajowstwa bastion, sukcesem nieprzeciętnym w swym ogromie uwieńczonego z połykiem czynność w której mniemam ja, iż wprawny nie pospolicie, padając na kolana przy tym, a jakże, zafunduje?

Zapomnij.... mamusię poproś Smile

Z psychologicznego punktu widzenia, masz zryty beret i dupsko (w dzieciństwie). Jesteś zmierzły bo brak ci prawdziwego męskiego członka w dupie lub ustach..... Ja nie mogę ci pomóc, faceci mnie nie kręcą, ale możesz poprosić kolegów.... przecież jest tu kilku twojego pokroju.....
Wiecie co ?
forum stratovariusa i sonaty RÓWNIEŻ jest na fora.pl
wiec sugeruje wrzucanie masy bluzgów,aby zaorać i to forum Angry
Flying Corpse napisał(a):Wiecie co ?
forum stratovariusa i sonaty RÓWNIEŻ jest na fora.pl
wiec sugeruje wrzucanie masy bluzgów,aby zaorać i to forum Angry
Z wielką chęcią, jak tylko się tam dostanę z innego IP (bo na moim nie chcą mnie wpuścić Big Grin powiedzieli tam heterosexualnym wojownikom Cronosa zdecydowane NIE.)

EDIT: czy zna ktoś jakiś sposób, żeby "wykiwać" bana? Angry
Radomir napisał(a):Z psychologicznego punktu widzenia, masz zryty beret i dupsko (w dzieciństwie). Jesteś zmierzły bo brak ci prawdziwego męskiego członka w dupie lub ustach..... Ja nie mogę ci pomóc, faceci mnie nie kręcą, ale możesz poprosić kolegów.... przecież jest tu kilku twojego pokroju.....

Widzę, że alegorii arcypedalstwa nadal mało upokorzeń. O psychologicznym punkcie widzenia z łaski swojej mi nie pierdol. Po pierwsze, w kontekście wątpliwości wynikłych z zacytowanego fragmentu a sprowadzających się do najszczerszych refleksji poświęconych zapytaniu kto tutaj powinien tak naprawdę kilku uwag psychologa, a może i psychiatry wysłuchać wywołuje to najprościej w świecie sarkastyczny uśmiech. Jako niedowartościowany wymoczek zakompleksiony na punkcie własnej niższości zakładasz sobie facet dennych lotów forum po to jeno by upajać się tam swą domniemaną "wyższością". To jak żałosną jesteś osobą świadczy fakt traktowania przez ciebie ludzi których wcześniej na owo forum zaprosiłeś, a którzy zaczęli ci je rozkręcać, początkowo w przenośnym słowa tego znaczeniu, później, wobec takiego a nie innego rozwoju sytuacji - w dosłownym. Na dodatek, wobec tak gigantycznego upokorzenia jakim było ostateczne zamknięcie twego równie żałosnego wytworku, wobec faktu wyśmiania cię dupą przez niemal WSZYSTKICH użytkowników którymi to tak bardzo chciałeś sobie porządzić udowadniając sobie samemu swą wyższość, lecząc kompleksy etc. masz jeszcze czelność tutaj przychodzić i prawić swe "mądrości". Idąc dalej "psychologicznym punktem widzenia" cieciu bardzo grzecznie cie proszę o nie podpinanie mi własnych procesów myślowych i tendencji do określonych zachowań, wynikłych z oceniania drugiego przez pryzmat własnej osoby, swych cech specyficznych i w ogóle wyżej wymienionych.

Bez pozdrowień.
Vomitor napisał(a):
Radomir napisał(a):Z psychologicznego punktu widzenia, masz zryty beret i dupsko (w dzieciństwie). Jesteś zmierzły bo brak ci prawdziwego męskiego członka w dupie lub ustach..... Ja nie mogę ci pomóc, faceci mnie nie kręcą, ale możesz poprosić kolegów.... przecież jest tu kilku twojego pokroju.....

Widzę, że alegorii arcypedalstwa nadal mało upokorzeń. O psychologicznym punkcie widzenia z łaski swojej mi nie pierdol. Po pierwsze, w kontekście wątpliwości wynikłych z zacytowanego fragmentu a sprowadzających się do najszczerszych refleksji poświęconych zapytaniu kto tutaj powinien tak naprawdę kilku uwag psychologa, a może i psychiatry wysłuchać wywołuje to najprościej w świecie sarkastyczny uśmiech. Jako niedowartościowany wymoczek zakompleksiony na punkcie własnej niższości zakładasz sobie facet dennych lotów forum po to jeno by upajać się tam swą domniemaną "wyższością". To jak żałosną jesteś osobą świadczy fakt traktowania przez ciebie ludzi których wcześniej na owo forum zaprosiłeś, a którzy zaczęli ci je rozkręcać, początkowo w przenośnym słowa tego znaczeniu, później, wobec takiego a nie innego rozwoju sytuacji - w dosłownym. Na dodatek, wobec tak gigantycznego upokorzenia jakim było ostateczne zamknięcie twego równie żałosnego wytworku, wobec faktu wyśmiania cię dupą przez niemal WSZYSTKICH użytkowników którymi to tak bardzo chciałeś sobie porządzić udowadniając sobie samemu swą wyższość, lecząc kompleksy etc. masz jeszcze czelność tutaj przychodzić i prawić swe "mądrości". Idąc dalej "psychologicznym punktem widzenia" cieciu bardzo grzecznie cie proszę o nie podpinanie mi własnych procesów myślowych i tendencji do określonych zachowań, wynikłych z oceniania drugiego przez pryzmat własnej osoby, swych cech specyficznych i w ogóle wyżej wymienionych.

Bez pozdrowień.

Wal się na ryj psycholu........ Moja skromna prośba to WYPIERRDALLAJJJJ !!!!!!!!!!!!!
Dajcie se siana Laughing
Zamknijcie się i doceńcie, że narazie upominam tylko słownie.
Radomir napisał(a):Wal się na ryj psycholu........ Moja skromna prośba to WYPIERRDALLAJJJJ !!!!!!!!!!!!!

Ej koleś weź wyluzuj. Wbijasz na forum, reklamujesz swoje mega-przeciętne coś, nie przyjmujesz do wiadomości że jest denne(no sorry - literówke w słowie "koncerty" chyba dość łatwo zauważyć - jak ktoś Ci zwrócił na to uwagę to zacząłeś bluzgać). Więc jeśli ktoś tu ma "wypierdalać" to raczej Ty, Ryśku.
Ryśka w to nie mieszaj Evil or Very Mad Laughing
Tomash napisał(a):
Radomir napisał(a):Wal się na ryj psycholu........ Moja skromna prośba to WYPIERRDALLAJJJJ !!!!!!!!!!!!!

Ej koleś weź wyluzuj. Wbijasz na forum, reklamujesz swoje mega-przeciętne coś, nie przyjmujesz do wiadomości że jest denne(no sorry - literówke w słowie "koncerty" chyba dość łatwo zauważyć - jak ktoś Ci zwrócił na to uwagę to zacząłeś bluzgać). Więc jeśli ktoś tu ma "wypierdalać" to raczej Ty, Ryśku.

Ja jestem wyluzowany heee Nie rejestrowałem się tu żeby obrażać userów, ale nie mogę pozwolić na to żeby ktoś mnie obrażał. Słowa krytyki proszę bardzo.... jestem otwarty na krytykę, ale jeżeli uważasz że krytyką można nazwać wyzwiaka takie jak GAYU itp to jesteś tak samo zryty jak vomitor.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27