Radomir napisał(a):Scully napisał(a):żenada, jak prawie wszystko z fora.pl, ponadto ma błąd w adresie 
Błąd w adresie.... to ty jesteś w błędzie..... :?
twój stary gdy cię spłodził.
administrator gajowskiego forum napisał(a):Widzisz prosty człowieczku "vomitorku"
Wybacz mi powtórzenie, ale mylisz mnie z twoim starym.
Cytat:na wielu forach ADMIN to rzecz ŚWIETA !!!!
I liczyłeś, że zakładając sobie forum będziesz tam bezkarnie hasał, nikt ci się nie sprzeciwi, wszyscy będą ładnie słuchać i potakiwać takiej miernocie jak ty? Szkoda tylko, że dyskusję tą toczymy tutaj, niepotrzebnie zaśmiecając forum RMS fakt, że nie miałeś jaj by na swoim śmietnkiku ją podjąć, banując mnie bezpodstawnie po przyznaniu mi 1/3 z możliwych ostrzeżeń (sic!) jest wystarczająco wymowny. Jesteś śmiesznie żałosnym malutkim, zakompleksionym karzełkiem, o orientacji seksualnej się nie wypowiadam, nie ma co dyskutowac nad aksjomatami.
Cytat:Na moim również !!!Jeżeli nie czytałeś regulaminu forum to już twój problem
Tak, czytałem, nigdzie cię na forum jako moderatora nie obraziłem, ośmieliłem się jeno z tobą nie zgodzić i poddać krytyce twe poczynania. Wątpliwości to ja mam najszczersze czy do końca zrozumiałeś co w "twoim" regulaminie jest napisane, wobec bezkarności użytkowników łamiących bodajże jego 2-gi punkt. Nad tym, że sam go nie przestrzegasz, wyzywając ludzi od "jebanych pedałów" nie chce mi się już rozwodzić.
Cytat:załóż sobie własne forum
tak właśnie zrobię, będzie to forum nie dla gajów zastrzegam.
Cytat:i wyzywaj na nim wszystkich userów jak tylko chcesz.
Wybacz ale nie kierują mną przesłanki podobne do twoich jeśli chodzi o zamiar założenia forum więc z łaski swojej mi ich nie przypisuj.
Cytat:Dla vomitorka
spadaj pedale.
Cytat:każdy kto nie myśli tak jak on jest gajem,
Racja, każdy kto nie myśli jak zdrowy, heteroseksualny koleś, jest gajem, nie inaczej.
Cytat: Dzięki vomitorku
Zaraz rzygnę twym gajowskim slangiem.
Cytat:za zamieszanie w okół HADES FORUM to najlepsza reklama.
Zaiste.. najlepsza.. to może rzucę pod twym adresem kilkanaście epitetów bo zgodnie z twoim tokiem myślowym powinno ci to przysporzyć popularności..(w twoim gajowskim półświatku jak mniemam - nigdy was nie zrozumię).
Cytat: Ps. I wbij sobie do swojej nierozgarniętej główki to że gajem to możesz nazywać swego tatusia........ buraku
Ooo pedałek się uniósł.. aż mu napewno rączki zadrżały jak to pisał... i nazwał mnie burakiem..

Typowy przykład pedalstwa, nawet porządnego epitetu pod adresem adwersarza nie potrafi skonstruować.