Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: najgorsze forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Angelique napisał(a):no i właśnie...! Tutaj trafiliście w same sedno... To forum faktycznie schodzi na psy - spowodowane to jest przecież tym, że większość zalogowanych i udzielających się osób są pozerami! W dodatku rozwija się tutaj przecież takie ostatnio u nas powszechne zjawisko - jak kinderyzm. Myślę, że byłoby lepiej gdyby wyeleminować taki stan rzeczy i ukrócić stanowczo taki niekorzystny dla nas obrót sprawy! Tylko boli mnie fakt, że większość z Was nie dostrzega tego problemu i traktuje mnie z ironią...
To od nas zależy czy xcoś się poprawi czy też nie... 8)
mówię poważnie! musimy coś wymyśleć!!!!

wymyslilem!idz sie utop!
Mi się wydaje, że Luna znów robi sobie jaja. Nie bierzcie tego na serio Wink
gannon napisał(a):
Angelique napisał(a):no i właśnie...! Tutaj trafiliście w same sedno... To forum faktycznie schodzi na psy - spowodowane to jest przecież tym, że większość zalogowanych i udzielających się osób są pozerami! W dodatku rozwija się tutaj przecież takie ostatnio u nas powszechne zjawisko - jak kinderyzm. Myślę, że byłoby lepiej gdyby wyeleminować taki stan rzeczy i ukrócić stanowczo taki niekorzystny dla nas obrót sprawy! Tylko boli mnie fakt, że większość z Was nie dostrzega tego problemu i traktuje mnie z ironią...
To od nas zależy czy xcoś się poprawi czy też nie... 8)
mówię poważnie! musimy coś wymyśleć!!!!

Zbawnie to brzmi z Twoich ust/rąk Wink Big Grin
Wybacz.

Wyjąłeś to z moich ust/rąk...
oi jaka nagły zwrot w dyskusji - najpierw JA bylem "gamoniem" - pozdrowienia dla człowieka który to napisal- naprawde wybitny niezniernie inteligentny człowiek, a wdodatku prawdziwy metalowiec, a teraz okazuje się że to forum to sieciowy śmietnik ha ha ha nie
Big Grin ale odkrycie... niektórzy (nawet stąd Laughing ) jeszcze myślą... ;p Laughing Big Grin
Angelique napisał(a):Big Grin ale odkrycie... niektórzy (nawet stąd Laughing ) jeszcze myślą... ;p Laughing Big Grin
Ja nie jestem z tąd. Ja tu tylko czasem piszę Wink
Piorun napisał(a):oi jaka nagły zwrot w dyskusji - najpierw JA bylem "gamoniem" - pozdrowienia dla człowieka który to napisal- naprawde wybitny niezniernie inteligentny człowiek, a wdodatku prawdziwy metalowiec, a teraz okazuje się że to forum to sieciowy śmietnik ha ha ha nie
Nazwałem cie gamoniem, bo nim jesteś niezależnie od tego, co myślisz (?) o forum. I nie nazywaj mnie metalowcem, bo nim nie jestem. Kropka.
jak mi przykro
http://www.hadesforumniegrzecznychdziecie.fora.pl/

Zdecydowanie najgorsze, najżałośniejsze forum w sieci w dodatku o potwierdzonym już statusie homoseksualnego. Koleś który je założył jest niewątpliwie gajem, za jakikolwiek głos, choćby najdelikatniej mu sie sprzeciwiający przyznaje ostrzeżenia, sam wyzywa użytkowników od cytuję "jebanych pedałów", a gdy zorientuje się w swej żenującej kompromitacji usuwa posty bądź zamyka temat. Co więcej bezkarność wulgarnych użytkowników (nie wspominając już o właścicielu) jest tam rzeczą nagminną, pod warunkiem, że nie wypomną jakiegokolwiek błędu mości administratorowi. Ma skromna osoba doczekała się wyrzucenia z forum za sam fakt w miarę kulturalnej krytyki jego poczynań.. co już samo w sobie, fakt zaorania mnie tam po okresie czasu krótszym od tygodnia, daje asumpt do wystawienia temu miejscu statusu gajowskiego.
Vomitor napisał(a):http://www.hadesforumniegrzecznychdziecie.fora.pl/

Zdecydowanie najgorsze, najżałośniejsze forum w sieci w dodatku o potwierdzonym już statusie homoseksualnego. Koleś który je założył jest niewątpliwie gajem, za jakikolwiek głos, choćby najdelikatniej mu sie sprzeciwiający przyznaje ostrzeżenia, sam wyzywa użytkowników od cytuję "jebanych pedałów", a gdy zorientuje się w swej żenującej kompromitacji usuwa posty bądź zamyka temat. Co więcej bezkarność wulgarnych użytkowników (nie wspominając już o właścicielu) jest tam rzeczą nagminną, pod warunkiem, że nie wypomną jakiegokolwiek błędu mości administratorowi. Ma skromna osoba doczekała się wyrzucenia z forum za sam fakt w miarę kulturalnej krytyki jego poczynań.. co już samo w sobie, fakt zaorania mnie tam po okresie czasu krótszym od tygodnia, daje asumpt do wystawienia temu miejscu statusu gajowskiego.
Wyjebali Cię?? Confusedhock:
żenada, jak prawie wszystko z fora.pl, ponadto ma błąd w adresie Tongue
Axe ale my zostajemy Wink ??
Scully napisał(a):żenada, jak prawie wszystko z fora.pl, ponadto ma błąd w adresie Tongue

Błąd w adresie.... to ty jesteś w błędzie..... :?

vomitor napisał(a):Zdecydowanie najgorsze, najżałośniejsze forum w sieci w dodatku o potwierdzonym już statusie homoseksualnego. Koleś który je założył jest niewątpliwie gajem, za jakikolwiek głos, choćby najdelikatniej mu sie sprzeciwiający przyznaje ostrzeżenia, sam wyzywa użytkowników od cytuję "jebanych pedałów", a gdy zorientuje się w swej żenującej kompromitacji usuwa posty bądź zamyka temat. Co więcej bezkarność wulgarnych użytkowników (nie wspominając już o właścicielu) jest tam rzeczą nagminną, pod warunkiem, że nie wypomną jakiegokolwiek błędu mości administratorowi. Ma skromna osoba doczekała się wyrzucenia z forum za sam fakt w miarę kulturalnej krytyki jego poczynań.. co już samo w sobie, fakt zaorania mnie tam po okresie czasu krótszym od tygodnia, daje asumpt do wystawienia temu miejscu statusu gajowskiego.

Widzisz prosty człowieczku "vomitorku" na wielu forach ADMIN to rzecz ŚWIETA !!!! Na moim również !!!Jeżeli nie czytałeś regulaminu forum to już twój problem Big Grin załóż sobie własne forum i wyzywaj na nim wszystkich userów jak tylko chcesz. Dla vomitorka każdy kto nie myśli tak jak on jest gajem, wszystko co mu się nie podoba jest gajowskie. Dzięki vomitorku za zamieszanie w okół HADES FORUM to najlepsza reklama.

Ps. I wbij sobie do swojej nierozgarniętej główki to że gajem to możesz nazywać swego tatusia........
Radomir napisał(a):
Scully napisał(a):żenada, jak prawie wszystko z fora.pl, ponadto ma błąd w adresie Tongue

twój stary gdy cię spłodził.

administrator gajowskiego forum napisał(a):Widzisz prosty człowieczku "vomitorku"

Wybacz mi powtórzenie, ale mylisz mnie z twoim starym.

Cytat:na wielu forach ADMIN to rzecz ŚWIETA !!!!

I liczyłeś, że zakładając sobie forum będziesz tam bezkarnie hasał, nikt ci się nie sprzeciwi, wszyscy będą ładnie słuchać i potakiwać takiej miernocie jak ty? Szkoda tylko, że dyskusję tą toczymy tutaj, niepotrzebnie zaśmiecając forum RMS fakt, że nie miałeś jaj by na swoim śmietnkiku ją podjąć, banując mnie bezpodstawnie po przyznaniu mi 1/3 z możliwych ostrzeżeń (sic!) jest wystarczająco wymowny. Jesteś śmiesznie żałosnym malutkim, zakompleksionym karzełkiem, o orientacji seksualnej się nie wypowiadam, nie ma co dyskutowac nad aksjomatami.

Cytat:Na moim również !!!Jeżeli nie czytałeś regulaminu forum to już twój problem Big Grin

Tak, czytałem, nigdzie cię na forum jako moderatora nie obraziłem, ośmieliłem się jeno z tobą nie zgodzić i poddać krytyce twe poczynania. Wątpliwości to ja mam najszczersze czy do końca zrozumiałeś co w "twoim" regulaminie jest napisane, wobec bezkarności użytkowników łamiących bodajże jego 2-gi punkt. Nad tym, że sam go nie przestrzegasz, wyzywając ludzi od "jebanych pedałów" nie chce mi się już rozwodzić.

Cytat:załóż sobie własne forum

tak właśnie zrobię, będzie to forum nie dla gajów zastrzegam.

Cytat:i wyzywaj na nim wszystkich userów jak tylko chcesz.

Wybacz ale nie kierują mną przesłanki podobne do twoich jeśli chodzi o zamiar założenia forum więc z łaski swojej mi ich nie przypisuj.

Cytat:Dla vomitorka

spadaj pedale.
Cytat:każdy kto nie myśli tak jak on jest gajem,

Racja, każdy kto nie myśli jak zdrowy, heteroseksualny koleś, jest gajem, nie inaczej.

Cytat: Dzięki vomitorku

Zaraz rzygnę twym gajowskim slangiem.

Cytat:za zamieszanie w okół HADES FORUM to najlepsza reklama.

Zaiste.. najlepsza.. to może rzucę pod twym adresem kilkanaście epitetów bo zgodnie z twoim tokiem myślowym powinno ci to przysporzyć popularności..(w twoim gajowskim półświatku jak mniemam - nigdy was nie zrozumię).

Cytat: Ps. I wbij sobie do swojej nierozgarniętej główki to że gajem to możesz nazywać swego tatusia........ buraku

Ooo pedałek się uniósł.. aż mu napewno rączki zadrżały jak to pisał... i nazwał mnie burakiem.. Crying or Very Sad Typowy przykład pedalstwa, nawet porządnego epitetu pod adresem adwersarza nie potrafi skonstruować.
Radomir napisał(a):

Nie. Dopełniacz liczby mnogiej od wyrazu "dziecko" brzmi właśnie "dzieci" a nie "dziecie", który to twór jest neologizmem prawdopodobnie o etiologii nieskoordynowanych palców. Przykro mi. Wink

edit: i chvjowy szmatan, prawie tak chvjowy jak świąteczna graba w logu RMS Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27