09-27-2005, 07:57 AM
09-27-2005, 12:23 PM
Kill
09-27-2005, 12:29 PM
A ja nie mam nic prz4ciwko prezentowania się niewiast na fotkach - byleby nie były farbowanymi brunetkami.. I oby nie były potocznie uznawane za nieatrakcyjne!!!
Wszak wiadomo, ze miło rzucić okiem na ponętną samicę!
09-27-2005, 12:59 PM
Kilka for internetowych czytam, jako gość zazwyczaj. Od czasu do czasu coś skrobnę tutaj i nigdzie więcej, do forum RMS podchodzę bardziej humorystycznie
Na forum Porcupine Tree są fajne dyskusje, ale sporo tam snobów, alternatywnych oraczy i nie mam wystarczającego skilla, co by się tam udzielać, od czasu do czasu przeglądam, kilka naprawdę świetnych płyt poznałem właśnie przez rekomendację ludzi stamtąd.
Fanom muzyki progresywnej - metal i rock (lata gł. 70., 80.) polecam forum na progarchives.com. Wprawdzie angielskojęzyczne, ale sporo Polaków siedzi.

Na forum Porcupine Tree są fajne dyskusje, ale sporo tam snobów, alternatywnych oraczy i nie mam wystarczającego skilla, co by się tam udzielać, od czasu do czasu przeglądam, kilka naprawdę świetnych płyt poznałem właśnie przez rekomendację ludzi stamtąd.
Fanom muzyki progresywnej - metal i rock (lata gł. 70., 80.) polecam forum na progarchives.com. Wprawdzie angielskojęzyczne, ale sporo Polaków siedzi.
09-27-2005, 01:41 PM
Nivo napisał(a):A ja nie mam nic prz4ciwko prezentowania się niewiast na fotkach - byleby nie były farbowanymi brunetkami.. I oby nie były potocznie uznawane za nieatrakcyjne!!!
NO BA!!!

09-27-2005, 01:51 PM
forum tutejsze nie jest w tej chwili traktowane przeze mnie poważnie, gdyż patrzę przez pryzmat doświadczeń w innych zakamarkach sieci - być może to rodzaj "rozbiegówki", gdzie niestety wala się bardzo dużo śmieci. Poziom spadł, a humor ogranicza się do nieudolnego kopiowania zachowań innych - wiem, bo sama się dorobiłam klonów, i faceci z dłuższym stażem też. Deprymujące, nużące, jak dla mnie nie opłaca się już go ratować, tylko pozwolić plenić się wszystkim zboczeniom swobodnie. Charakteru portalu nie zmienicie, więc po co na siłę robić z nastolatków starych wyjadaczy? Jeden śmietnik w sieci się przyda, i dlatego naszego zakątka nie włączyłam wcale w rachubę przy ustalaniu jakości.
No cóż, moja opinia, ciekawam bluzgów.
edit: szkoda Kamaela i innych ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, bowiem ich słowa rozmywają się w deszzu wszechobecnej ignorancji, a mogliby nimi dużo zdziałać.
No cóż, moja opinia, ciekawam bluzgów.

edit: szkoda Kamaela i innych ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, bowiem ich słowa rozmywają się w deszzu wszechobecnej ignorancji, a mogliby nimi dużo zdziałać.

09-27-2005, 01:58 PM
Proponuję usunąć to forum, i reaktywować je pod całkowicie inną nazwą, adresem itp. itd., o którym wiedzieliby tylko wyselekcjonowani użytkownicy.
09-27-2005, 02:05 PM
Nivo napisał(a):Proponuję usunąć to forum, i reaktywować je pod całkowicie inną nazwą, adresem itp. itd., o którym wiedzieliby tylko wyselekcjonowani użytkownicy.
i myślisz że nie znaleźli by się inni podobni???
09-27-2005, 02:06 PM
Ale tzw. "upadek" forum to normalna sprawa, przecież po tematach o największych zespołach w których każdy ma coś do powiedzenia, zaczynają się topici o mniej znanych wykonawcach, których znają nieliczni, a reszta się nudzi i robi offtopy. Ja np. nigdy nie byłem zarejestrowany na metalheart, ale dość długo je podczytuje, i kiedyś naprawdę można tam było znaleźć coś ciekawego o MUZYCE a nie tylko twoją starą. Mniej więcej to samo jest tutaj, co nie znaczy że nie ma już ratunku itd.. po prostu trzeba poczekać na nowe płyty największych zespołów 

09-27-2005, 02:27 PM
Forum SKLEPU INTERNETOWEGO z artykułami dla metali musi być narażone na głupotę, bo automatycznie wbijają tu wszystkie dzieciaki, które miesiąc temu jeszcze słuchały Wiśniewskiego, a teraz raptem chcą się zaopatrzyć w mroczne ciuchy. Dla wielu takich to jest pierwsze forum muzyczne. Nic dziwnego że piszą pierdoły, skoro nie potrafią się jeszcze znaleźć w tej muzyce i na siłę szukają akceptacji innych ludzi o podobnych gustach.
09-27-2005, 02:29 PM
albo wzorców do naśladowania
09-27-2005, 02:56 PM
Scully napisał(a):a humor ogranicza się do nieudolnego kopiowania zachowań innych - wiem, bo sama się dorobiłam klonów, i faceci z dłuższym stażem też.
ciekawe...
09-27-2005, 03:07 PM
no i właśnie...! Tutaj trafiliście w same sedno... To forum faktycznie schodzi na psy - spowodowane to jest przecież tym, że większość zalogowanych i udzielających się osób są pozerami! W dodatku rozwija się tutaj przecież takie ostatnio u nas powszechne zjawisko - jak kinderyzm. Myślę, że byłoby lepiej gdyby wyeleminować taki stan rzeczy i ukrócić stanowczo taki niekorzystny dla nas obrót sprawy! Tylko boli mnie fakt, że większość z Was nie dostrzega tego problemu i traktuje mnie z ironią...
To od nas zależy czy xcoś się poprawi czy też nie... 8)
mówię poważnie! musimy coś wymyśleć!!!!
09-27-2005, 03:22 PM
To myśl intensywnie,mała,myśl...
09-27-2005, 03:26 PM
Angelique napisał(a):no i właśnie...! Tutaj trafiliście w same sedno... To forum faktycznie schodzi na psy - spowodowane to jest przecież tym, że większość zalogowanych i udzielających się osób są pozerami! W dodatku rozwija się tutaj przecież takie ostatnio u nas powszechne zjawisko - jak kinderyzm. Myślę, że byłoby lepiej gdyby wyeleminować taki stan rzeczy i ukrócić stanowczo taki niekorzystny dla nas obrót sprawy! Tylko boli mnie fakt, że większość z Was nie dostrzega tego problemu i traktuje mnie z ironią...
Zbawnie to brzmi z Twoich ust/rąk

Wybacz.