Cytat:Vlkodlak napisał(a):seelenleib, dla forumowiczów zniżki, prawda? powiedz, że prawda!!
hehe musze jeszcze tylko egzaminy pozdawac i sie dostac na specjalizacje co wcale latwe nie jest tak ze z obiecywaniem znizek moze poczekam
ale jakby co to sure

lepiej z tymi zniżkami się wstrzymaj, bo jak dojdzie co do czego to połowa forumowiczów będzie potrzebować psychiatry...

hier_kommt_die_sonne napisał(a):deathless napisał(a):KrzyŻtof- możesz nie robić za PoKeMoNA?
Pokemony były fajne, mam w biurku jeszcze kolekcję żetónów, a Krzyżtof nie robi za pokamona ale za naszą moralizatorkę =]
OczyWIŚciE w MOIm ŻywotnyM INtereSie LEŻY DOBRO waszE i waszyCH suMIEń. JesteM STraŻNikiEM moRAlnoŚci, oBRońCĄ DOBrYCH oBYczaJÓw, oPieKUNEM Cnoty, RycerzeM ŚwiatŁoŚci WIoDĄcyM NA DoBrĄ drogĘ zaGUbionyCH MłodyCH!
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):OczyWIŚciE w MOIm ŻywotnyM INtereSie LEŻY DOBRO waszE i waszyCH suMIEń. JesteM STraŻNikiEM moRAlnoŚci, oBRońCĄ DOBrYCH oBYczaJÓw, oPieKUNEM Cnoty, RycerzeM ŚwiatŁoŚci WIoDĄcyM NA DoBrĄ drogĘ zaGUbionyCH MłodyCH!
No, od razu rozpoznałam =] J
Ja będę albo elektrykiem w co wątpię albo policjantem bądź ochroniarzem hmmm a może żołnierzem

Gitarzystą też mógł bym być

Lekarz sądowy. Dlaczego? Bowiem lubię tę tematykę, a moze dlatego, że rodzicielka moja miała (ostatni) rok zajęć z tego przedmiotu będąc ze mną w stanie błogosławionym/przeklętym

Krzyżtof to boli:/
Czy w regulaminie niebyło wspomniane, żeby komentarze były czytelne i żeby nie robić CzEgOś TaKiEgO?
Ten temat był juz poruszany, ale uwazam, ze jeżeli on nadal tak pisze, to pewnie go to uszczęśliwia, a nam na pewno nic wielkiego się nie stanie, jeśli się chwile pomęczymy, a jemu bęzie lżej na sercu

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ten temat był juz poruszany, ale uwazam, ze jeżeli on nadal tak pisze, to pewnie go to uszczęśliwia, a nam na pewno nic wielkiego się nie stanie, jeśli się chwile pomęczymy, a jemu bęzie lżej na sercu 
JEstEŚ piĘKna, wspaNIAŁA, wyjdŹ za mnie
ups, syf sie zrobił.
wracając do tematu, ja w przyszłości zamierzam zostać technikiem geodetą. jestem ciekaw ile ludków na forum orientuje się czym zajmuje się taki delikwent ;]
ja właśnie zdobywam dyplom tehcnika telekomunikacji o specjalności systemy teleinformatyczne (huj wie co to znaczy

) a w przyszłości planuję dalej męczyć się z telekomunikacją i zrobić sobie drugi fakultet archeologię, kurs płetwonurka i archeologię podwodną, to mi się marzy :]