Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Jaki zawód ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Policja kryminalna lub jeśli by się laskawie udało (w co mocno wątpię) to oddzial CT
Ja chciałam byc prawnikiem, ale tam historie trzeba, a ja nie umiem zakuwać. Druga opcja, na teraz, to lesnik, bardo bym chciała, ale jestem świadoma, ze znalezienie pracy w tym zawodzie jest trudne, wiec nie wiem jeszcze, chociaz marzy mi sie praca w lesie...
Też chciałabym być prawnikiem, moje wielkie marzenie.. ale.. z moją matmą kiepskoTongue
Myślę, że na informatyka się nadaję ;]
tak! wszyscy będziemy prawnikami, wszyscy będziemy skorumpowali i będzie super Laughing
W tym momencie myślę tylko o prawie i próbuję już co nieco w tym kierunku robić - chodzę na różne warsztaty, spotkania, tyle, że nie wiem czy da to jakiś skutek. Cóż, mogę się łudzić, że tak i przez najbliższy rok jeszcze pracować, by coś z moich planów wyszło.
Kiedyś chciałam być policjantką,ale chyba mi to nie wyjdzie.Potem chciałam być psychologiem, ale chyba jednak zostanę tłumaczem (jeśli się dostanę za 2 lata na filologię angielską Smile ).
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ja chciałam byc prawnikiem, ale tam historie trzeba, a ja nie umiem zakuwać. Druga opcja, na teraz, to lesnik, bardo bym chciała, ale jestem świadoma, ze znalezienie pracy w tym zawodzie jest trudne, wiec nie wiem jeszcze, chociaz marzy mi sie praca w lesie...
ja na lesnictowo,filologie slowianska i teologie rozwazam na chwile obecna no i moze japonistyke albo arabistyke ..ehh tylko trzeba by bylo sobie przypomniec inf.o jordani albo wziasc sie porzadnie za japonski Tongue ehh .. zreszta mam jeszcze rok ...
praca to i tak przy koniach .. inaczej sobie nie wyobrazam .. to cale moje zycie Smile
moim marzeniem jest "operator koparki ręcznej" Mr. Green

psConfusederio infromatyk
konserwator powierzchni płaskich...
hmm chyba to co teraz.
Hhehehe......brat chce pracować w banku , a kuzynka chce być policjantką.więc co mi pozostaje ?? Smile Obrabuje bank , w którym pracuje mój brat Laughing a kuzynka policjantka przymknie na to oko i dzięki temu będę się pławić w luksusie na Karaibach i nieskalam się żadną pracą.......ehhh marzenia Laughing

Ale plan mam dobry Tongue
whatsername napisał(a):Hhehehe......brat chce pracować w banku , a kuzynka chce być policjantką.więc co mi pozostaje ?? Smile Obrabuje bank , w którym pracuje mój brat Laughing a kuzynka policjantka przymknie na to oko i dzięki temu będę się pławić w luksusie na Karaibach i nieskalam się żadną pracą.......ehhh marzenia Laughing

przyslij mi swoje zdjęcie to ocenie twoje szanse na powodzenie planu.
whatsername napisał(a):Hhehehe......brat chce pracować w banku , a kuzynka chce być policjantką.więc co mi pozostaje ?? Smile Obrabuje bank , w którym pracuje mój brat Laughing a kuzynka policjantka przymknie na to oko i dzięki temu będę się pławić w luksusie na Karaibach i nieskalam się żadną pracą.......ehhh marzenia Laughing
To się nazywa zdrowe podejście do przyszłości...
Aeroth napisał(a):

przyslij mi swoje zdjęcie to ocenie twoje szanse na powodzenie planu.

??????
a ja chce pracować w hucie na 3 zmianę! To moje marzenie!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11