04-07-2005, 03:30 PM
04-07-2005, 03:31 PM
Ja chciałam byc prawnikiem, ale tam historie trzeba, a ja nie umiem zakuwać. Druga opcja, na teraz, to lesnik, bardo bym chciała, ale jestem świadoma, ze znalezienie pracy w tym zawodzie jest trudne, wiec nie wiem jeszcze, chociaz marzy mi sie praca w lesie...
04-07-2005, 03:35 PM
Też chciałabym być prawnikiem, moje wielkie marzenie.. ale.. z moją matmą kiepsko
Myślę, że na informatyka się nadaję ;]

Myślę, że na informatyka się nadaję ;]
04-07-2005, 03:36 PM
tak! wszyscy będziemy prawnikami, wszyscy będziemy skorumpowali i będzie super 

04-07-2005, 03:38 PM
W tym momencie myślę tylko o prawie i próbuję już co nieco w tym kierunku robić - chodzę na różne warsztaty, spotkania, tyle, że nie wiem czy da to jakiś skutek. Cóż, mogę się łudzić, że tak i przez najbliższy rok jeszcze pracować, by coś z moich planów wyszło.
04-07-2005, 03:39 PM
Kiedyś chciałam być policjantką,ale chyba mi to nie wyjdzie.Potem chciałam być psychologiem, ale chyba jednak zostanę tłumaczem (jeśli się dostanę za 2 lata na filologię angielską
).

04-07-2005, 04:01 PM
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ja chciałam byc prawnikiem, ale tam historie trzeba, a ja nie umiem zakuwać. Druga opcja, na teraz, to lesnik, bardo bym chciała, ale jestem świadoma, ze znalezienie pracy w tym zawodzie jest trudne, wiec nie wiem jeszcze, chociaz marzy mi sie praca w lesie...ja na lesnictowo,filologie slowianska i teologie rozwazam na chwile obecna no i moze japonistyke albo arabistyke ..ehh tylko trzeba by bylo sobie przypomniec inf.o jordani albo wziasc sie porzadnie za japonski

praca to i tak przy koniach .. inaczej sobie nie wyobrazam .. to cale moje zycie

04-07-2005, 05:04 PM
moim marzeniem jest "operator koparki ręcznej"
ps
erio infromatyk

ps

04-07-2005, 05:10 PM
konserwator powierzchni płaskich...
04-07-2005, 05:22 PM
hmm chyba to co teraz.
04-07-2005, 05:35 PM
Hhehehe......brat chce pracować w banku , a kuzynka chce być policjantką.więc co mi pozostaje ??
Obrabuje bank , w którym pracuje mój brat
a kuzynka policjantka przymknie na to oko i dzięki temu będę się pławić w luksusie na Karaibach i nieskalam się żadną pracą.......ehhh marzenia
Ale plan mam dobry

Ale plan mam dobry

04-07-2005, 05:38 PM
whatsername napisał(a):Hhehehe......brat chce pracować w banku , a kuzynka chce być policjantką.więc co mi pozostaje ??przyslij mi swoje zdjęcie to ocenie twoje szanse na powodzenie planu.Obrabuje bank , w którym pracuje mój brat
a kuzynka policjantka przymknie na to oko i dzięki temu będę się pławić w luksusie na Karaibach i nieskalam się żadną pracą.......ehhh marzenia
![]()
Ale plan mam dobry
04-07-2005, 05:40 PM
whatsername napisał(a):Hhehehe......brat chce pracować w banku , a kuzynka chce być policjantką.więc co mi pozostaje ??To się nazywa zdrowe podejście do przyszłości...Obrabuje bank , w którym pracuje mój brat
![]()
Ale plan mam dobry
04-07-2005, 05:42 PM
Aeroth napisał(a):whatsername napisał(a):Hhehehe......brat chce pracować w banku , a kuzynka chce być policjantką.więc co mi pozostaje ??przyslij mi swoje zdjęcie to ocenie twoje szanse na powodzenie planu.Obrabuje bank , w którym pracuje mój brat
![]()
Ale plan mam dobry
??????
04-07-2005, 07:09 PM
a ja chce pracować w hucie na 3 zmianę! To moje marzenie!