Zaraz Zaraz

żeby nikogo nie urazić

reszta którą miałem na mysli odnosi sie do tych których umysł lekko czasem mocno szwankuje

a tak na powaznie to tyczy sie chamidła pierdolonego !!! Oczywiscie tych co nie wymieniłem nie oznacza ze do tej reszty sie zaliczają... O Tobie Scully i Necro tego nie powiedziałem, baa nie mam takiego zamiaru, jak o wielu innych uzytkownikach których nie znam. Ale tych których znam to z pewnością do tej grupy zalicze...
PS. mała poprawka - słowo "reszta" zastąpie "pewna grupa"
tych co sie poczuli urażenie - najmocniej przepraszam 
Boże, sam nie wiem czy byc na liscie twoich ulubionych uzytkownikow to jakikolwiek zaszczyt

A ja wiem- to wręcz na odwrót

kłującą głupotę trzeba tępić.
aXe Rose napisał(a):kłującą głupotę trzeba tępić.
lepiej "nawracac" ,choc na trudne przypadki szkoda czasu

no raczej nie inaczej....
nio i powoli moja pewna grupa osób (poprostu debiłow) sie uzupełnia...

zapraszam nastepne bydło...
Vomitor napisał(a):Dance Of Death napisał(a):którą miałem na mysli odnosi sie do tych których umysł lekko czasem mocno szwankuje 
twoja stara?
Cytat:a tak na powaznie to tyczy sie chamidła pierdolonego !!!
twój stary?
o to zywy przykład... swoją starą i swojego starego szukaj w domu starców... jak ich znajdziesz to powiedz im zeby cie nauczyli szacunku do osób starszych... bo w tej chwili reprezentujesz typowego filistra.
przyjdzie pora i czas zapłaty, za tą arogancje i cfffaniakowanie...
niech huj bedzie z tobą â
AMEN!
warsadal napisał(a):A sie wypowiem
Dużo fajnych ludziufff jest na forum, więc ograniczę się do tych baaardzo fajnych 
(kolejność nie ma znaczenia): Dżemik, aXe Rose, Valhalla, buubi, Miriam, Acrid, Prisca (kochanie, moje
), Arionek, Pandora, Kamael, Tomash, Lech Nevermore (trochę walnięty, ale i tak go lubię
), Ramzes, Elvis, Pearl, gannon, Hethell, Vanilie, Nivo, Jałokim, Seelenleib, Słońce oczywiście, Goldie, statekx i pewnie wielu, wielu innych, o których najzwyczajnie zapomniałem 
czuję się zaszcycony

chociaż ktoś mnie lubi ^^' też wiele osób bym z tej listy wypisał, ale nie chce kogoś urazić, że na mojej liście by się nie znalazł/znalazła...
Dance Of Death napisał(a):(...) bo w tej chwili reprezentujesz typowego filistra.
O w dupę, leżę i kwiczę, co za określenie, roootfl!!!
To Ci się jednak udało!!!

Vomitor napisał(a):Patrz, on jeszcze sugeruje, że mimo wszsytko mam już sporo lat na karku bo...
Cytat:swoją starą i swojego starego szukaj w domu starców...
no ciesz sie ciesz z własnej głupoty...
to że masz szukac starych w domu starców nie oznacza ze jestes stary... tylko ty ich poprostu nie masz (wstydzili sie ciebie i spierdolili od ciebie heh) a ze cie opuscili wiec ich potrzebujesz... dlatego moja rada - dom starców

Przydałby sę niby jakiś komentarz, ale w sumie powyższy post jest śmeiszny sam w sobie

Kutwa sledze ten temat i jakos nikt o mnie nie posze :? Wolicie dode?? :!: :!: