Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony uzytkownik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Kelthuz!!!!!!!!!!!!!! jest mistrzem!!!! Big Grin
No ja na ogół to większość ludzi z tego forum lubię Tongue Ale w czołówce mozna znaleźć Tomash-a i Warsadala Wink Większość tu wymienionych również, ale nie będę wymieniał, bo jeszcze ktoś pomyśli, że o nich zapomniałem a tego nie chce, tylko wymieniłem absolutną czołówkę Tongue I nie pytać się za co, bo poprostu tak Tongue No i bez podtekstów tym razem Big Grin
ja uwazam, ze ja i Rumian jestesmy najlepsi... prawda rumian? Laughing
HateRox napisał(a):ja uwazam, ze ja i Rumian jestesmy najlepsi... prawda rumian? Laughing
jasne Big Grin gdzie teraz zrobimy sobie klotnie na kilka stron? ja bym proponowal jakis inny dzial zaatakowac moze traszowisko Laughing
nie robie klotni, bo Nosferatu mnie o to prosil... Laughing sorry men, maybe next time Smile

...a poza tym nie mam koncepcjiWink musisz wymyslic cos, zeby moc sie o to spierac TonguePPPP
czlowieku - zartowalem przeciez Tongue zakopalismy topor wojenny mam nadzieje
tak? nie wiedzialem... tak czy siak cieszy mnie to. 8)
zdaje sie ze pisalem o tym w topicu ze slipknotem albo w jakims innym
napisales ze chcesz zakopac topor, a nie ze jest zakopany ;P btw.. we are THE BESTEST 8)
napisalem ze chce zakopac topor a jako ze skonczyly sie w tym momencie klotnie to myslalem ze poparles to - dobra nie wazne skonczmy to bo nam zaraz tego OT wywala Big Grin
Kocham użytkowników w wieku do lat 14-15, z pełnym pasji zaangażowaniem wypowiadających się na temat black metalu,i to kocham bezgranicznie,
hehe trve... ja z taką samą "miłością" odnoszę się do Ciebie Necro Tongue
Goldie napisał(a):hehe trve... ja z taką samą "miłością" odnoszę się do Ciebie Necro Tongue

Peace & love,nie inaczej.
HateRox napisał(a):napisales ze chcesz zakopac topor, a nie ze jest zakopany ;P btw.. we are THE BESTEST 8)

Staszek is the bestest Tongue
jak dla mnie:

Kamael - wciąż mój numer 1, geniusz po prostu.
Dżemik - za to, że lubi new romantic Smile
Mya Av - za topic o Avril Angry
warsadal - to jest człowiek!
aXe Rose - za to, że już ze mnie nie zbija.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22