Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony uzytkownik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
1)Nie było mnie jakąś dobę, wchodzę a tu takie bluzgi na mój temat... Możecie się podniecać ile wlezie, zwłaszcza ty Vomitorze swoimi durnymi wypocinami! Pewnie teraz sobie myślisz ,, ale jestem mądry, ale jej dokopałem...'' Laughing Ale jesteś w błędzie - bo ja mam twoją opinie głęboko w dupie!!!!!!!!!!!! Laughing Big Grin Laughing 8) 8) AMEN!

2) Arrow Wracając do tematu głównego to muszę stwierdzić że moim ulubionym użytkownikiem jest- Necro Desecrator - ma dość kontrowersyjne poglądy (dość zbliżone do moich), ciekawe, orginalne poczucie humoru, no i wspaniały wygląd (widziałam fotkę). Wydaje się być bezkonkurencyjnie najmroczniejszym użytkownikiem tego forum.
Angelique napisał(a):1)Nie było mnie jakąś dobę, wchodzę a tu takie bluzgi na mój temat... Możecie się podniecać ile wlezie, zwłaszcza ty Vomitorze swoimi durnymi wypocinami! Pewnie teraz sobie myślisz ,, ale jestem mądry, ale jej dokopałem...'' Laughing Ale jesteś w błędzie - bo ja mam twoją opinie głęboko w dupie!!!!!!!!!!!! Laughing Big Grin Laughing 8) 8) AMEN!

2) Arrow Wracając do tematu głównego to muszę stwierdzić że moim ulubionym użytkownikiem jest- Necro Desecrator - ma dość kontrowersyjne poglądy (dość zbliżone do moich), ciekawe, orginalne poczucie humoru, no i wspaniały wygląd (widziałam fotkę). Wydaje się być bezkonkurencyjnie najmroczniejszym użytkownikiem tego forum.
Wiesz jaka jest różnica między ND a tobą? Taka sama, jak między Alma Mater a k*rwa mać.
Nie znasz mnie i nie masz prawa mnie obrarzać! Mad Mad Mad
Angelique napisał(a):Nie znasz mnie i nie masz prawa mnie obrarzać! Mad Mad Mad
Wielokrotnie udowodniłaś swoją niższość intelektualną, więc mamy prawo się z Ciebie śmiać, zwłaszcza jeśli porównujesz się do jednego z inteligentniejszych użytkowników tego forum.
No to sie sytuacja wyklarowała,moim ,,ulubionym" uzytkownikiem jest Vomitor! Osobnik z podziwu godną konsekwencją robi z siebie idiotę niemal w każdym poscie,rozpaczliwie siląc sie na wysublimowane słownictwo oraz wybujałą składnię,nagminnie uzywajac słów ,których znaczenia nie zna(pomijajac fakt ,ze nie potrafi ich poprawnie napisac<Wink;wlasciwie, to jeszcze nie natrafiłem na ani jeden jego post, ktorego czytajac nie odczuwałbym bólu zębów.Zapamietaj sobie panie Vomitor ,ze jestes głupszy niz myslisz.
Necro Desecrator napisał(a):No to sie sytuacja wyklarowała,moim ,,ulubionym" uzytkownikiem jest Vomitor! Osobnik z podziwu godną konsekwencją robi z siebie idiotę niemal w każdym poscie,rozpaczliwie siląc sie na wysublimowane słownictwo oraz wybujałą składnię,nagminnie uzywajac słów ,których znaczenia nie zna(pomijajac fakt ,ze nie potrafi ich poprawnie napisac<Wink;wlasciwie, to jeszcze nie natrafiłem na ani jeden jego post, ktorego czytajac nie odczuwałbym bólu zębów.Zapamietaj sobie panie Vomitor ,ze jestes głupszy niz myslisz.
Niech gnije w kawałkach. Amen.
ha ha ha ! Vomitor - zaorać ;p Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing :lol Laughing Laughing Laughing Laughing : Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Angelique napisał(a):ha ha ha ! Vomitor - zaorać ;p Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing :lol Laughing Laughing Laughing Laughing : Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Masz 22 lata, tak?
Ale to nie wystarczy, by poderwać Necriego <;
Necro Desecrator napisał(a):No to sie sytuacja wyklarowała,moim ,,ulubionym" uzytkownikiem jest Vomitor! Osobnik z podziwu godną konsekwencją robi z siebie idiotę niemal w każdym poscie,rozpaczliwie siląc sie na wysublimowane słownictwo oraz wybujałą składnię,nagminnie uzywajac słów ,których znaczenia nie zna(pomijajac fakt ,ze nie potrafi ich poprawnie napisac<Wink;wlasciwie, to jeszcze nie natrafiłem na ani jeden jego post, ktorego czytajac nie odczuwałbym bólu zębów.Zapamietaj sobie panie Vomitor ,ze jestes głupszy niz myslisz.

Ja doszedłem do tego juz wcześniej :>
Scully napisał(a):Ale to nie wystarczy, by poderwać Necriego <;
No nie wiem, Andżelika podrywa facetów na inteligencję i niezwykłą osobowość.
warsadal napisał(a):

I na torby w kształcie trumien... Działają pewnie lepiej niz fermony w spreju.
Nivo napisał(a):
warsadal napisał(a):

I na torby w kształcie trumien... Działają pewnie lepiej niz fermony w spreju.
bo przecież wiecie do czego się gotki nadają tylko? Angry
Dobra, mało się wypowiadam i głównie na muzyce, sporej częsci osób nie znam, ale najbardziej lubię, cenię, itede itepe, blablabla:

Hier_Kommt_die_Sonne, aXe Rose - za trafność uwag
Acrid, Dżemik, Tomash - za wyluzowanie i szelmostwo
KubusPuchatek, Buubi, Miriam & Kamael - za prawie identyczny gust muzyczny (hail prog, hard & alternative rock ! Wink )

+ Hegemon88 - mimo, że ostatnio zaczął być nieco wtórny, jego teksty nadal rozwalają

No co ty,wystarczy by laska miala powyzej 20 i juz chce mi sie ją pukać.<;
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22