11-16-2005, 10:10 PM
warsadal napisał(a):Ej, nie znasz siePysiaczek napisał(a):ci co twierdzą ,że Manowar to gejeEee tam, ja twierdzę, że ty jesteś gejem. Sami spójrzcie ----> Necrusiek

warsadal napisał(a):Ej, nie znasz siePysiaczek napisał(a):ci co twierdzą ,że Manowar to gejeEee tam, ja twierdzę, że ty jesteś gejem. Sami spójrzcie ----> Necrusiek
Angelique napisał(a):teraz troche jest mi głupio - mam wrażenie że to ode mnie wszystko sie zaczelo. Gdybym nie zaczela tak pojerdzac Vomitora, nikt by tego nie kontynuował!!!Dobra, muszę przyznać, że przekonałem się do Ciebie, Andżeliko i chciałem Cię przeprosić za wszystkie chamstwa, które do Ciebie kierowałem, bo sam teraz widzę, że na nie zasługiwałaś. Cieszę się, że są jeszcze na forum tacy użytkownicy jak Ty, którzy zdołali zachować normalność, spokój, obiektywizm, dystans i odrobinę samokrytycyzmu. Pozrawiam.![]()
Mam wrażenie że to forum ostatnio sie podzielilo. Sa dwa grona osób- jedne coś soba reprezentuja - maja uzo do powiedzenia, a druga grupa troche mniej...za to umią dobrze pyskowac...
Pierwsza grupe tworzy ze sie tak wyraze elita: sa to:
Necro Desecrator,
Ja 8) ,
Tuomasss,
ReTuRn,
R_amze_s, i jeszcze kilka zacnych osob, ktorych tu nie dalam...
na drugim - przeciwleglym biegunie stoja:
Vomitor,
goofi,
Krzychun,
Warsadal,
Axe Rosei jeszcze kilka osob ktore mniej mi sie rzucily w oczy.
Wolalabym jednak abysmy wszyscy nie klucili sie! Powinnismy tworzyc jednosc i zgrany zespol - oczywiscie wykluczajac kinderstwo wszelakie!!!!!!!!
AMEN!!!!! 8)
warsadal napisał(a):Angelique napisał(a):teraz troche jest mi głupio - mam wrażenie że to ode mnie wszystko sie zaczelo. Gdybym nie zaczela tak pojerdzac Vomitora, nikt by tego nie kontynuował!!!Dobra, muszę przyznać, że przekonałem się do Ciebie, Andżeliko i chciałem Cię przeprosić za wszystkie chamstwa, które do Ciebie kierowałem, bo sam teraz widzę, że na nie zasługiwałaś. Cieszę się, że są jeszcze na forum tacy użytkownicy jak Ty, którzy zdołali zachować normalność, spokój, obiektywizm, dystans i odrobinę samokrytycyzmu. Pozrawiam.![]()
Mam wrażenie że to forum ostatnio sie podzielilo. Sa dwa grona osób- jedne coś soba reprezentuja - maja uzo do powiedzenia, a druga grupa troche mniej...za to umią dobrze pyskowac...
Necro Desecrator,
Ja 8) ,
Tuomasss,
ReTuRn,
Vomitor,
goofi,
Krzychun,
Warsadal,
Wolalabym jednak abysmy wszyscy nie klucili sie! Powinnismy tworzyc jednosc i zgrany zespol - oczywiscie wykluczajac kinderstwo wszelakie!!!!!!!!
AMEN!!!!! 8)
Blackfox napisał(a):Boże święty ;D Pokory troche dziecko kochane. A i gratuluję wyczucia ironii tudzież wysoko rozwiniętej ciętej ripostynie, to forum, a przynajmniej dział, w ktorym sie znajdujesz jest mocno spierdolony... ale coz - wkoncu to smietnik.To forum jest fajne
Angelique napisał(a):OŻESZKURWAJAPIERDOLĘ!!!!!!!!!!warsadal napisał(a):Angelique napisał(a):teraz troche jest mi głupio - mam wrażenie że to ode mnie wszystko sie zaczelo. Gdybym nie zaczela tak pojerdzac Vomitora, nikt by tego nie kontynuował!!!Dobra, muszę przyznać, że przekonałem się do Ciebie, Andżeliko i chciałem Cię przeprosić za wszystkie chamstwa, które do Ciebie kierowałem, bo sam teraz widzę, że na nie zasługiwałaś. Cieszę się, że są jeszcze na forum tacy użytkownicy jak Ty, którzy zdołali zachować normalność, spokój, obiektywizm, dystans i odrobinę samokrytycyzmu. Pozrawiam.![]()
Necro Desecrator,
Ja 8) ,
Tuomasss,
ReTuRn,
Vomitor,
goofi,
Krzychun,
Warsadal,
AMEN!!!!! 8)
ok warsadal![]()
wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! :!: Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi
![]()
nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! :!: Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda!
8)
Morte napisał(a):Ja tylko przypomnę że Angelique była swojego czasu Luną na pewnym forum... i pamiętam jakie tam urządzała prowokacje. Naprawdę sądzicie że ona to wszystko pisze na serio?Na serio czy na jaja.. trzeba mieć nasrane we łbie żeby w ogóle coś takiego napisać
Morte napisał(a):Ja tylko przypomnę że Angelique była swojego czasu Luną na pewnym forum... i pamiętam jakie tam urządzała prowokacje. Naprawdę sądzicie że ona to wszystko pisze na serio?
Morte napisał(a):Ja tylko przypomnę że Angelique była swojego czasu Luną na pewnym forum... i pamiętam jakie tam urządzała prowokacje. Naprawdę sądzicie że ona to wszystko pisze na serio?no to teraz wiem w 100% ze ma lat 12
Angelique napisał(a):warsadal napisał(a):Angelique napisał(a):teraz troche jest mi głupio - mam wrażenie że to ode mnie wszystko sie zaczelo. Gdybym nie zaczela tak pojerdzac Vomitora, nikt by tego nie kontynuował!!!Dobra, muszę przyznać, że przekonałem się do Ciebie, Andżeliko i chciałem Cię przeprosić za wszystkie chamstwa, które do Ciebie kierowałem, bo sam teraz widzę, że na nie zasługiwałaś. Cieszę się, że są jeszcze na forum tacy użytkownicy jak Ty, którzy zdołali zachować normalność, spokój, obiektywizm, dystans i odrobinę samokrytycyzmu. Pozrawiam.![]()
Necro Desecrator,
Ja 8) ,
Tuomasss,
ReTuRn,
Vomitor,
goofi,
Krzychun,
Warsadal,
AMEN!!!!! 8)
ok warsadal![]()
wcale się nie gniewam, cieszy natomiast mnie to, iż sam doszedłeś do takich wniosków! :!: Jak powszechnie wiadomo jestem mocno kontrowersyjną postacią tego forum i albo sie mnie kocha, albo nie nawidzi
![]()
nikt natomiast nie przejdzie koło mnie obojętnie... I jeszcze jedno: jestem chyba pierwszą kobietą która zmieniła oblicze tego fora, prowadząc zażarte, zaciekłe, burzliwe polemiki bez cienia ogródek z innymi użytkownikami!!! :!: Jestem chyba pierwszą osobą która tak poza tym osmiela się zarzucić każdemu jego niedoskonałości, nie boi się także opowiedzieć sprzeciwu przeciw zbędnym artykułom na ,,koszulki.pl'', a na koniec (może najważniejsze) rzuciła otwarta walkę przeciw wszelkim objawom głupoty i kinderstwa...!!!! Nie to żebym sie chwaliła... ale taka jest prawda!
8)