11-16-2005, 03:45 PM
11-16-2005, 03:56 PM
Tomash napisał(a):Goldie napisał(a):podziwiam Ciebie za to, skąd Ty to wszystko bierzesz?
Zapewne z dupy
z dupy twojej starej

11-16-2005, 04:06 PM
^I jak tu nie kochać tego forum ![[Obrazek: rotfl3sy.gif]](http://img387.imageshack.us/img387/4237/rotfl3sy.gif)
![[Obrazek: rotfl3sy.gif]](http://img387.imageshack.us/img387/4237/rotfl3sy.gif)
11-16-2005, 04:46 PM
goofi napisał(a):Tomash napisał(a):Goldie napisał(a):podziwiam Ciebie za to, skąd Ty to wszystko bierzesz?
Zapewne z dupy
z dupy twojej starej

R_amze_S napisał(a):Wymień je:>
Hate rox,Warsadal,Jałokim oraz wszyscu użytkownicy którzy głosowali na SLD i ci co twierdzą ,że Manowar to geje
11-16-2005, 06:22 PM
Pysiaczek napisał(a):ci co twierdzą ,że Manowar to gejeEee tam, ja twierdzę, że ty jesteś gejem

11-16-2005, 06:31 PM
Warsadal 1:0 ND 
Zapowiada się masa zabawy z serii 'wymiana ripost', za to kocham to forum

Zapowiada się masa zabawy z serii 'wymiana ripost', za to kocham to forum

11-16-2005, 06:40 PM
Return napisał(a):Zapowiada się masa zabawy z serii 'wymiana ripost', za to kocham to forumKiedy ja wolałbym jednak nie zaczynać..

11-16-2005, 06:47 PM
Nie podoba mi się to
Pracze powinni 3mać się razem i orać idiotów 

11-16-2005, 06:49 PM
warsadal napisał(a):Obawiam się że jednak zacząłeśReturn napisał(a):Zapowiada się masa zabawy z serii 'wymiana ripost', za to kocham to forumKiedy ja wolałbym jednak nie zaczynać..

Nic tylko przynieść sobie popcorn i przyglądać się rozwojowi sytuacji.

11-16-2005, 07:11 PM
warsadal napisał(a):Return napisał(a):Zapowiada się masa zabawy z serii 'wymiana ripost', za to kocham to forumKiedy ja wolałbym jednak nie zaczynać..
Tak jak sie spodziewałem - spedalony asekurant.Kill,nie inaczej.
11-16-2005, 09:08 PM
Cytat:Nie podoba mi się to Pracze powinni 3mać się razem i orać idiotów
Rozumiem, ze należało by powołać coś na kształt 'wykształconej trve inkwizycji" i zjechać wszustko spedalone i pozerskie?

idę na to

11-16-2005, 09:15 PM
teraz troche jest mi głupio - mam wrażenie że to ode mnie wszystko sie zaczelo. Gdybym nie zaczela tak pojerdzac Vomitora, nikt by tego nie kontynuował!!!
Mam wrażenie że to forum ostatnio sie podzielilo. Sa dwa grona osób- jedne coś soba reprezentuja - maja uzo do powiedzenia, a druga grupa troche mniej...za to umią dobrze pyskowac...
Pierwsza grupe tworzy ze sie tak wyraze elita: sa to:
Necro Desecrator,
Ja 8) ,
Tuomasss,
ReTuRn,
R_amze_s, i jeszcze kilka zacnych osob, ktorych tu nie dalam...
na drugim - przeciwleglym biegunie stoja:
Vomitor,
goofi,
Krzychun,
Warsadal,
Axe Rosei jeszcze kilka osob ktore mniej mi sie rzucily w oczy.
Wolalabym jednak abysmy wszyscy nie klucili sie! Powinnismy tworzyc jednosc i zgrany zespol - oczywiscie wykluczajac kinderstwo wszelakie!!!!!!!!
AMEN!!!!! 8)

Mam wrażenie że to forum ostatnio sie podzielilo. Sa dwa grona osób- jedne coś soba reprezentuja - maja uzo do powiedzenia, a druga grupa troche mniej...za to umią dobrze pyskowac...

Wolalabym jednak abysmy wszyscy nie klucili sie! Powinnismy tworzyc jednosc i zgrany zespol - oczywiscie wykluczajac kinderstwo wszelakie!!!!!!!!
AMEN!!!!! 8)
11-16-2005, 09:24 PM
Czymże sobie zasłuzyłem na taką łąskę,ze wymieniłaś mnie obok najlepszych z najlepszych,o boska Angelique? ![[Obrazek: notworthy.gif]](http://www.bravo.gliwice.pl/forum/images/smiles/notworthy.gif)
![[Obrazek: notworthy.gif]](http://www.bravo.gliwice.pl/forum/images/smiles/notworthy.gif)
11-16-2005, 09:25 PM
R_amze_S napisał(a):Czymże sobie zasłuzyłem na taką łąskę,ze wymieniłaś mnie obok najlepszych z najlepszych,o boska Angelique?
tez sie nad tym zastanawiałem

11-16-2005, 09:41 PM
Angelique napisał(a):teraz troche jest mi głupio - mam wrażenie że to ode mnie wszystko sie zaczelo. Gdybym nie zaczela tak pojerdzac Vomitora, nikt by tego nie kontynuował!!!![]()
Necro Desecrator,
Ja 8) ,
Tuomasss,
ReTuRn,
R_amze_s, i jeszcze kilka zacnych osob, ktorych tu nie dalam...
Vomitor,
goofi,
Krzychun,
Warsadal,
Axe Rosei jeszcze kilka osob ktore mniej mi sie rzucily w oczy.
AMEN!!!!! 8)
Ja pierdole to trzeba miec mniemanie o sobie.