Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony uzytkownik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
aXe Rose napisał(a):
Morte napisał(a):Ja tylko przypomnę że Angelique była swojego czasu Luną na pewnym forum... i pamiętam jakie tam urządzała prowokacje. Naprawdę sądzicie że ona to wszystko pisze na serio? Laughing
Na serio czy na jaja.. trzeba mieć nasrane we łbie żeby w ogóle coś takiego napisać Big Grin

Trzeba mieć nasrane we łbie żeby coś takiego czytać... ale mniejsza o to.
Angelique napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Morte napisał(a):Ja tylko przypomnę że Angelique była swojego czasu Luną na pewnym forum... i pamiętam jakie tam urządzała prowokacje. Naprawdę sądzicie że ona to wszystko pisze na serio? Laughing
Na serio czy na jaja.. trzeba mieć nasrane we łbie żeby w ogóle coś takiego napisać Big Grin

Trzeba mieć nasrane we łbie żeby coś takiego czytać... ale mniejsza o to.
To po chuj tu piszesz. spierdalaj.
Przeczytałam kilka postów angelique i to jest raczej prowokacja, bo chyba nie ma aż tak głupich ludzi na świecie. (patrz, mroczna historia o pozerskich kinderach i TRÓ CREW co dzieciakom borwara zabrali ;D) Znaczy ja osobiście się nie spotkałam, a jeśli już to mieli 12-14 lat... A jeśli to nie prowokacja... to czas zostać ascetą Wink Angry
Necro Desecrator napisał(a):
Krzychun napisał(a):-Vomitor - zgadzam sie z wieloma jego pogladami i
ogolnie spoko koles.

Mądrze prawisz.Zaiste,aksjomatem jest stwierdzenie ,iż Vomitor homerycznym refugium ponadprzeciętnego krasomówstwa i attycznego humoru, jest.Swoisty archetyp idiosynkrazji głupoty,nie inaczej.

Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..

Z poważaniem

Quaretcus Libacius Vomitorius
Vomitor napisał(a):Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..
Z poważaniem

tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci... jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!
Dance Of Death napisał(a):
Vomitor napisał(a):Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..
Z poważaniem

tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci... jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!

Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce to w dodatku jestes tepy.Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.
Vomitor napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):
Krzychun napisał(a):-Vomitor - zgadzam sie z wieloma jego pogladami i
ogolnie spoko koles.

Mądrze prawisz.Zaiste,aksjomatem jest stwierdzenie ,iż Vomitor homerycznym refugium ponadprzeciętnego krasomówstwa i attycznego humoru, jest.Swoisty archetyp idiosynkrazji głupoty,nie inaczej.

Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..

Z poważaniem

3 godziny tego posta pisales?
Dance Of Death napisał(a):
Z poważaniem

Człowieku ty serio idź do cyrku... Tam przynajmniej za robienie z siebie imbecyla będą ci płacić...
forumowy przygłup napisał(a):tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci...

Wobec niepodważalnego faktu twego zatrzymania się na poziomie edukacji w szkole podstawowej (który mieliśmy ci okazję nie tak dawno udowodnić) wnoszę o przyznanie ci racji. Albowiem książki które "czytasz" zapewne zawierają od 87-94% materiału ikonograficznego (obrazków).

Cytat:jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!

Mało ludzi już udowodniło ci twą głupotę w rzeczowej dyskusji?

Necro Corectator napisał(a):3 godziny tego posta pisales?

To, że Ty byś pisał nie znaczy, że ja też. Pobiegłeś już po słownik wyrazów obcych by zacząć pisać kolejną odpowiedź? A może już zacząłeś ją pisać? Wink

patyk napisał(a):Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce

Jak dotąd to tylko ja miałem ci to okazję udowodnić w rzeczowej dyskusji zakompleksiony gówniarzu. Zatem daruj sobie teskty nie mające pokrycie w argumentacji, czekam na przykłady postów z których wynika, że gówno wiem o muzyce pedale.

Cytat:to w dodatku jestes tepy.

twoja stara i twój stary, że cię zrobili. reszta jak wyżej.

pedał w dupę pchany napisał(a):Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".

Wszystko ma swoje granice. Tym oklepany tekstem przesrałeś sprawę do reszty, raz za napisanie tego gówna z dyużych liter, dwa za imputowanie mi wspomnianej czynności z tym gównem związanej. Gwarantuję ci buraku zakompleksiony "wpierdol" gdzie tylko się da na tym forum bo przegięłeś pałę z tymi kredkami i to zdrowo.

Cytat:Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.

Bezurzyteczne to są w społeczeństwie takie wypierdy jak ty, twoja stara, twoj stary i twoj pies. Będzie mnie gej od fanów kredek wyzywał...
Vomitor napisał(a):
forumowy przygłup napisał(a):tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci...

Wobec niepodważalnego faktu twego zatrzymania się na poziomie edukacji w szkole podstawowej (który mieliśmy ci okazję nie tak dawno udowodnić) wnoszę o przyznanie ci racji. Albowiem książki które "czytasz" zapewne zawierają od 87-94% materiału ikonograficznego (obrazków).

Cytat:jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!

Mało ludzi już udowodniło ci twą głupotę w rzeczowej dyskusji?

Necro Corectator napisał(a):3 godziny tego posta pisales?

To, że Ty byś pisał nie znaczy, że ja też. Pobiegłeś już po słownik wyrazów obych by zacząć pisać kolejną odpowiedź? A może już zacząłeś ją pisać? Wink

patyk napisał(a):Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce

Jak dotąd to tylko ja miałem ci to okazję udowodnić w rzeczowej dyskusji zakompleksiony gówniarzu. Zatem daruj sobie teskty nie mające pokrycie w argumentacji, czekam na przykłady postów z których wynika, że gówno wiem o muzyce pedale.

Cytat:to w dodatku jestes tepy.

twoja stara i twój stary, że cię zrobili. reszta jak wyżej.

pedał w dupę pchany napisał(a):Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".

Wszystko ma swoje granice. Tym oklepany tekstem przesrałeś sprawę do reszty, raz za napisanie tego gówna z dyużych liter, dwa za imputowanie mi wspomnianej czynności z tym gównem związanej. Gwarantuję ci buraku zakompleksiony wpierdol gdzie tylko się da na tym forum bo przegięłeś pałę z tymi kredkami i to zdrowo.

Cytat:Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.

Bezurzyteczne to są w społeczeństwie takie wypierdy jak ty, twoja stara, twoj stary i twoj pies. Będzie mnie gej od fanów kredek wyzywał...

Wszystko ladnie i pieknie, z tym ze moja wypowiedz dotyczyla cytatu uzytkownika Dance of Death a nie ciebie.Takze to co napisales jest bez pokrycia.Pzdr.
Brawo Vomicie za czytanie ze zrozumieniem wypowiedzi patyka bo zacnie ripostujesz Laughing acz jego uwagi dotyczyly dody
buhehe... prosze mnie nie myslic z vomitorem... szkodzi mi to Laughing
Patyk napisał(a):Wszystko ladnie i pieknie, z tym ze moja wypowiedz dotyczyla cytatu uzytkownika Dance of Death a nie ciebie.Takze to co napisales jest bez pokrycia.Pzdr.

O kurwa Big Grin Sorry stary, ale to przez moje uczulenie na kredki ... w efekcie odniosłem wrażenie, że to do mnie Big Grin Sorry jeszcze raz, przyznaję się, jestem trochę zmęczony i pojebało mi się, posypuję głowę popiołem... Zatem mam nadzieję, że nie wezniesz tej pomyłki i wynikłego z niej nieporozumienia zbytnio do siebie Wink Przyznaję się do błędu, zjebałem sprawę...

W zasadzie wzięłeś mnie w obronę, a bez przypadek Ci się dostało.. jeszcze raz sorki Tongue Ale w tym temacie przywkłem, że wszyscy jadą po mr Vomicie. Pozdrawiam.

Teraz można zrobić ankietę ile osób się zonanizuje z faktu pomyłki, przeoczenia, do którego się w pełni przyznaję. Wink

Z poważaniem

Wielkie brava za piękną polszczyznę Smile
Ostatni raz wchodzę na to forum jedząc posiłek.Czytając powyższe posty oplułem ze śmiechu monitor i teraz musze scierac z niego resztki obiadu [Obrazek: hahaha.gif]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22