aXe Rose napisał(a):Morte napisał(a):Ja tylko przypomnę że Angelique była swojego czasu Luną na pewnym forum... i pamiętam jakie tam urządzała prowokacje. Naprawdę sądzicie że ona to wszystko pisze na serio? 
Na serio czy na jaja.. trzeba mieć nasrane we łbie żeby w ogóle coś takiego napisać 
Trzeba mieć nasrane we łbie żeby coś takiego czytać... ale mniejsza o to.
Angelique napisał(a):aXe Rose napisał(a):Morte napisał(a):Ja tylko przypomnę że Angelique była swojego czasu Luną na pewnym forum... i pamiętam jakie tam urządzała prowokacje. Naprawdę sądzicie że ona to wszystko pisze na serio? 
Na serio czy na jaja.. trzeba mieć nasrane we łbie żeby w ogóle coś takiego napisać 
Trzeba mieć nasrane we łbie żeby coś takiego czytać... ale mniejsza o to.
To po chuj tu piszesz. spierdalaj.
Przeczytałam kilka postów angelique i to jest raczej prowokacja, bo chyba nie ma aż tak głupich ludzi na świecie. (patrz, mroczna historia o pozerskich kinderach i TRÓ CREW co dzieciakom borwara zabrali ;D) Znaczy ja osobiście się nie spotkałam, a jeśli już to mieli 12-14 lat... A jeśli to nie prowokacja... to czas zostać ascetą

Necro Desecrator napisał(a):Krzychun napisał(a):-Vomitor - zgadzam sie z wieloma jego pogladami i
ogolnie spoko koles.
Mądrze prawisz.Zaiste,aksjomatem jest stwierdzenie ,iż Vomitor homerycznym refugium ponadprzeciętnego krasomówstwa i attycznego humoru, jest.Swoisty archetyp idiosynkrazji głupoty,nie inaczej.
Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..
Z poważaniem
Quaretcus Libacius Vomitorius
Vomitor napisał(a):Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..
Z poważaniem
tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci... jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!
Dance Of Death napisał(a):Vomitor napisał(a):Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..
Z poważaniem
tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci... jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!
Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce to w dodatku jestes tepy.Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.
Vomitor napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):Krzychun napisał(a):-Vomitor - zgadzam sie z wieloma jego pogladami i
ogolnie spoko koles.
Mądrze prawisz.Zaiste,aksjomatem jest stwierdzenie ,iż Vomitor homerycznym refugium ponadprzeciętnego krasomówstwa i attycznego humoru, jest.Swoisty archetyp idiosynkrazji głupoty,nie inaczej.
Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..
Z poważaniem
3 godziny tego posta pisales?
Dance Of Death napisał(a):Vomitor napisał(a):Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..
Z poważaniem
Człowieku ty serio idź do cyrku... Tam przynajmniej za robienie z siebie imbecyla będą ci płacić...
forumowy przygłup napisał(a):tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci...
Wobec niepodważalnego faktu twego zatrzymania się na poziomie edukacji w szkole podstawowej (który mieliśmy ci okazję nie tak dawno udowodnić) wnoszę o przyznanie ci racji. Albowiem książki które "czytasz" zapewne zawierają od 87-94% materiału ikonograficznego (obrazków).
Cytat:jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!
Mało ludzi już udowodniło ci twą głupotę w rzeczowej dyskusji?
Necro Corectator napisał(a):3 godziny tego posta pisales?
To, że Ty byś pisał nie znaczy, że ja też. Pobiegłeś już po słownik wyrazów obcych by zacząć pisać kolejną odpowiedź? A może już zacząłeś ją pisać?
patyk napisał(a):Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce
Jak dotąd to tylko ja miałem ci to okazję udowodnić w rzeczowej dyskusji zakompleksiony gówniarzu. Zatem daruj sobie teskty nie mające pokrycie w argumentacji, czekam na przykłady postów z których wynika, że gówno wiem o muzyce pedale.
Cytat:to w dodatku jestes tepy.
twoja stara i twój stary, że cię zrobili. reszta jak wyżej.
pedał w dupę pchany napisał(a):Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".
Wszystko ma swoje granice. Tym oklepany tekstem przesrałeś sprawę do reszty, raz za napisanie tego gówna z dyużych liter, dwa za imputowanie mi wspomnianej czynności z tym gównem związanej. Gwarantuję ci buraku zakompleksiony "wpierdol" gdzie tylko się da na tym forum bo przegięłeś pałę z tymi kredkami i to zdrowo.
Cytat:Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.
Bezurzyteczne to są w społeczeństwie takie wypierdy jak ty, twoja stara, twoj stary i twoj pies. Będzie mnie gej od fanów kredek wyzywał...
Vomitor napisał(a):forumowy przygłup napisał(a):tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci...
Wobec niepodważalnego faktu twego zatrzymania się na poziomie edukacji w szkole podstawowej (który mieliśmy ci okazję nie tak dawno udowodnić) wnoszę o przyznanie ci racji. Albowiem książki które "czytasz" zapewne zawierają od 87-94% materiału ikonograficznego (obrazków).
Cytat:jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!
Mało ludzi już udowodniło ci twą głupotę w rzeczowej dyskusji?
Necro Corectator napisał(a):3 godziny tego posta pisales?
To, że Ty byś pisał nie znaczy, że ja też. Pobiegłeś już po słownik wyrazów obych by zacząć pisać kolejną odpowiedź? A może już zacząłeś ją pisać? 
patyk napisał(a):Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce
Jak dotąd to tylko ja miałem ci to okazję udowodnić w rzeczowej dyskusji zakompleksiony gówniarzu. Zatem daruj sobie teskty nie mające pokrycie w argumentacji, czekam na przykłady postów z których wynika, że gówno wiem o muzyce pedale.
Cytat:to w dodatku jestes tepy.
twoja stara i twój stary, że cię zrobili. reszta jak wyżej.
pedał w dupę pchany napisał(a):Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".
Wszystko ma swoje granice. Tym oklepany tekstem przesrałeś sprawę do reszty, raz za napisanie tego gówna z dyużych liter, dwa za imputowanie mi wspomnianej czynności z tym gównem związanej. Gwarantuję ci buraku zakompleksiony wpierdol gdzie tylko się da na tym forum bo przegięłeś pałę z tymi kredkami i to zdrowo.
Cytat:Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.
Bezurzyteczne to są w społeczeństwie takie wypierdy jak ty, twoja stara, twoj stary i twoj pies. Będzie mnie gej od fanów kredek wyzywał...
Wszystko ladnie i pieknie, z tym ze moja wypowiedz dotyczyla cytatu uzytkownika Dance of Death a nie ciebie.Takze to co napisales jest bez pokrycia.Pzdr.
Brawo Vomicie za czytanie ze zrozumieniem wypowiedzi patyka bo zacnie ripostujesz

acz jego uwagi dotyczyly dody
buhehe... prosze mnie nie myslic z vomitorem... szkodzi mi to

Patyk napisał(a):Wszystko ladnie i pieknie, z tym ze moja wypowiedz dotyczyla cytatu uzytkownika Dance of Death a nie ciebie.Takze to co napisales jest bez pokrycia.Pzdr.
O kurwa

Sorry stary, ale to przez moje uczulenie na kredki ... w efekcie odniosłem wrażenie, że to do mnie

Sorry jeszcze raz, przyznaję się, jestem trochę zmęczony i pojebało mi się, posypuję głowę popiołem... Zatem mam nadzieję, że nie wezniesz tej pomyłki i wynikłego z niej nieporozumienia zbytnio do siebie

Przyznaję się do błędu, zjebałem sprawę...
W zasadzie wzięłeś mnie w obronę, a bez przypadek Ci się dostało.. jeszcze raz sorki

Ale w tym temacie przywkłem, że wszyscy jadą po mr Vomicie. Pozdrawiam.
Teraz można zrobić ankietę ile osób się zonanizuje z faktu pomyłki, przeoczenia, do którego się w pełni przyznaję.

Vomitor napisał(a):Zaiste zaszczytem jest by osoba ma skromna w słowach tak wielkich opisywaną była, jakże krótki i rzeczowy to pean swoisty, że gdybyż nie kultura języka najwyższa, lacedemońskim okraszyć bym go śmiał mianem. Jednakowż pochwała taż w najlepszej poczyniona mierze, obraźliwym dlań mogła by się okazać.. jakoż dla panegiryku coprawda.. jednakoż znajomość lat mych pacholęcych wykazującego tak wnikliwą, gdyż mą wobec głupoty niechęć wrodzoną i uczulenie nań czującego się w zobowiązaniu wypomnieć.. Słowa tak wielkie zmieszanie wywołując i rumieniec na twarzy bladej zmuszają mą osobę tak wychwalaną do podziękowań w ofierze złożenia...niech wystarczą jako wyraz bezmiaru wdzięczności mej..
Z poważaniem
Wielkie brava za piękną polszczyznę

Ostatni raz wchodzę na to forum jedząc posiłek.Czytając powyższe posty oplułem ze śmiechu monitor i teraz musze scierac z niego resztki obiadu
![[Obrazek: hahaha.gif]](http://www.bravo.gliwice.pl/forum/images/smiles/hahaha.gif)