Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubione teksty piosenek
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Helloween - Dr. Stein Angry
na 99% moim tematem na mature z polaka bedzie analiza i interpretacja tekstu muzycznego polskiej kapeli. Siedze juz jakis czas i nie moge znaleź ciekawego i łatwego do interpretacji tekstu Sadmoże pomożecie ?
^Posłuchaj Świetlików Big Grin . Poważnie mówię! Wiersze Świetlickiego są analizowane na wydziale filologii polskiej na UJ, ostatnio nawet studenci zabrali się za tekst Świetlickiego 'Dlatego, że mnie nie chcesz' do piosenki kapeli Chupacabras. Wystarczy, że zaszpanujesz farazą 'Spierdalaj gnoju, dzis jestem w nastroju nieprzysiadalnym'!
Wystarczy słuchac i rozumieC Wink
ponawiam prośbe :> na 100% moim tematem na mature z polaka bedzie analiza jezykowa tekstu muzycznego polskiej kapeli. Siedze juz jakis czas i nie moge znaleź ciekawego i łatwego do analizy tekstu Sadmoże pomożecie ?
Norbi - ułaha rowery dwa
widziałem ze bedziesz pierwszy Big Grin a czy Norbi to zespoł ? Big Grin bo jezeli nie to odpada bo musi byc zespol poza tym NORBI ? sorry ale musze czuc muzyke i jej kult a Norbiego raczej nie poczucje Wink
Skinless napisał(a):Norbi - ułaha rowery dwa

To był Jaro chyba a nie zaden Norbi Surprised Pozerze.
^
^
ROTFL :>
Tomash napisał(a):
Skinless napisał(a):Norbi - ułaha rowery dwa

To był Jaro chyba a nie zaden Norbi Surprised Pozerze.
Yaro jak juz Surprised I Olewka tez kvlt Big Grin
Łamdaradejdagadigudaj sksypku ino piknie graj
Łamdaradejdagadigudoł Jagne bedzies mioł!
O, przypomniał mi sie fragment najbardziej kultowego albumu Dohtora Mioda("Minyło kilka lat..."):

Cytat:Jaro sie staro, Jaro sie staro, ale lepiej rapuje, chyba moja staro

Laughing
A może Staśka Wielanka i jego band? zaiwaniający zakazane piosenki?

A coś poważniejszego to bierz Tą Ostatnią Niedzielę, i tak każdy wie, że chodzi o rozstanie i strzelenie sobie w łeb ;} Klimatyczne, mroczne, romantyczne, czego chcieć więcej ;]
http://www.magdazuk.wf.pl/dzwieki/harend...mowi_1.mp3

Stig: masz wyżej link do pewnego genialnego utworu Wink Jak znalazł na mature ;P
rozumiem ze chcesz mi pomóć nie zdac tej matury Wink a tak całkiem serio to coraz bardziej przekouje sie do Kata :> jeszcze nie sprawdzałem Behemotka co musze jaknajszybciej uczycnić :> moze cos polskiego sie znajdzie ;>
No i po co się męczyć. I tak nie zdasz :f
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34