Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wasze podejście...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
stanowczo powiększasz ich populację
porozmawiaj jeszcze więcej z siedemnastolatką o miłości romantycznej za pośrednictwem internetu twardzielu, dodatkowo na forum, które równie dobrze mogłoby się nazywać forum.jechanki.pl

już lepiej wypadałeś jak mądrzyłeś się w kilku językach na temat odbytu
Mnie naprawdę ciekawi dlaczego tak dobrze się tu czujesz na tym forum.jechanki.pl, wśród tylu pizd i nastolatek mówiących o miłości romantycznej. Ciągnie swój do swego?
forma gannona ewidentnie spada, z dnia na dzień.
ale to chyba tak jest jak się nie wyrasta z bycia metalowcem.
którym nigdy nie byłem, haha. brawo mal, ubawiłaś mnie.
dzięki
przechwałki z długimi włosami i ajron mejden Confusedhock:
gannon napisał(a):Mnie naprawdę ciekawi dlaczego tak dobrze się tu czujesz na tym forum.jechanki.pl, wśród tylu pizd i nastolatek mówiących o miłości romantycznej. Ciągnie swój do swego?
Złe założenie, ale miło że wreszcie dobrze określiłeś swoje miejsce.
soł? nie widzę związku Wink

Krótka historia długich włosów:
w 1 kl. gimnazjum nie chciało mi się iść do fryzjera,najpierw miesiąc, potem dwa... jak już mi urosły na gębę to stwierdziłem, że wyjebane i niech sobie rosną.

Krótka historia iron maiden: w tym wieku słuchałem w zasadzie tego czego słuchał mój starszy brat, nie powiem... wciąż czasem sobie puszczę ironów, black sabbath czy inne klasyki. bo czemu by nie skoro fajnie grają. A Mr. Ozzy wymiata tak czy siak.

Zawsze była grupa szatanów i "ten w długich włosach ????"

No ale sorry, to chyba świadczy o tym jakim byłem groźnym trv metalem i zjadaczem kotów.

pal to swoje ziele lepiej i bzykaj się w proktosa Wink
Ciebie mam zruchać w proktosa?
nie wiem czy bym to polubił, wątpię szczerze.

Szacun za to, że masz czym zaruchać Tongue
1,0 Vomitora
chociaż może przesadzam, niech szanowne grono które rzecz jasna mam tradycyjnie za gówno osądzi.
Cytat:w 1 kl. gimnazjum

tak se myślę i stwierdzam, że naprawdę sporo znam ludzi po gimnazjum, ale tylko 3 nie są popierdolone.
chuja nie vomitora, a gannon przeżyłby najgorsze chwile swojego życia.
gannon napisał(a):pal to swoje ziele lepiej i bzykaj się w proktosa

[Obrazek: 23gw4.jpg]
Rolleyes
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9