Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: EMO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kij w mrowisko, ale ciekawy jestem Waszej reakcji
Co myslicie o tym stylu, muzyce, image i calej otoczce? i czy w ogole wiecie czym jest emo?
Istny jak Ty cos wymyslisz..
jestem na NIE, taka odp Ci wystarczy? Laughing Laughing Laughing bulwersowac mi sie nie chce...
Cytat:jestem na NIE (...) bulwersowac mi sie nie chce...
Nie mam zamiaru wywolywac klotni <skrzyzowane_palce>
Ale interesuja mnie motywy tych ocen, najlepiej jesli bylyby nie podyktowane stereotpami i ignorancja
nie wiem, nie słucham, zawsze jak na płytkach z "Pasażera" były jakieś kawałki emo to skrzętnie je pomijałem ;P
Istny, lubie Cie, ale weź się opanuj :] Moja opinia na temat emo - kawał gówna...
Mam kumpla, który wygląda troche emowato. Śmiejemy się, że pedał Wink

A czego właściwie słuchają emowcy? HC?
Ogolnie rzecz biorac caly podzial emo jest rownie debilny, co klasyfikowanie metalu jako thrash-grind-black-viking i inne tam idiotyczne etykietki
Szkoda, ze obecnie jako emo jest klasyfikowanych blednie wiele zespolow... ale ze robi to wiekszosc, wiec i ja po czesci sie dostosuje

Cytat:A czego właściwie słuchają emowcy? HC?

po czesci zdecydowanie, ale oprocz tego muzyki okreslanej ogolnie jako "emo", a takze screamo... ogolnie pod wzgledem muzycznym mieszanki "lagodniejszych" odmian punka, hc i melodica
Zreszta niech sie kennedy wypowie, lepiej ode mnie sie zna

/summon xdkyx
Nie lubimy. Nie tolerujemy. Nie mówimy więcej po zginą niewinni.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ogolnie rzecz biorac caly podzial emo jest rownie debilny, co klasyfikowanie metalu jako thrash-grind-black-viking i inne tam idiotyczne etykietki

Akurat te etykietki mają sens bo są to całkowicie inne gatunki metalu... (a grind to nawet metal nie jest ).
screamo, emo violence (poczytalem raz i poszukalem) zle nie jest, a takiego emo stricte to w sumie nie znam i kojarzy mi sie raczej z popem - wiem wiem, nie ta strona, ale takie skojarzenie...
Obawiam sie ,że to nie dla mnie
AFI było fajne....do najnowszej płyty ma się rozumieć..Sad
Co to jest "emo", "screamo" i "violence" ? Niech mnie kto oświeci, jak może...
Screamo to chyba Atreyu jest, jesli tak to fajne maja dwie piosenki,jedna chyba byla w Burnoutcie nawet. Reszta jakos do mnie nie trafia
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8