Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: EMO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
[youtube]http://youtube.com/watch?v=aECgXWOG9ts&mode=related&search=[/youtube]
normalnie QL...
^Myslę ,ze na tym mozna zakończyć temat
Zespol Fugazi mowi panstwu dobranoc
Patologia...
A ja lubię sobie nawet posłuchać. ^-^
Ryhtyk napisał(a):Patologia...

a to dlaczego?
masoni, geje i szataniści
zapomniales o zydach
No i oczywiście lewackie ścierwo.
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
Ryhtyk napisał(a):Patologia...

a to dlaczego?

Patrząc na to w sposób zupełnie zdrowy, to całowanie osoby tej samej płci świadczy o pojebaniu umysłowym, albo problemach w wychowaniu.
Powiedz to dziadkowi przy opłatku
Książę 2 napisał(a):Powiedz to dziadkowi przy opłatku
Ja nie musze mówić bo nie dziele się z dziadkiem opłatkiem. Poza tym, takie "całowanie" o jakim mówisz nie ma nic wspólnego z tym co jest zawarte w tym filmiku i z tego co wiem, to jest zwykły gest jak podanie ręki, gdy witasz ciocie której nie widziałeś 10 lat. Chyba, że u ciebie jest inaczej.
Myslalem ze mowisz o muzyce i stylu, a nie o czlonkach tej subkultury
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Myslalem ze mowisz o muzyce i stylu, a nie o czlonkach tej subkultury

Do muzyki nic nie mam, bo nie słucham i nie znam kapel grających emo, żebym mógł jednoznacznie stwierdzić czy to jest syf.
Aj. Bać się zabrać głos, czy nie? A niech tam. Rydzyk-fizyk.

Samą muzykę uwielbiam, Alesana, Underoath, Billy Talent <Emo? No niech wam będzie;P>, ale odrzuca mnie taki 'styl', stereotypowy wygląd, unieszczęśliwianie się na siłę. Bycie Emo jest ..modne po prostu.
'Udowodnię Wam, że nie jestem różową idiotką, teraz będę EMO!'
Kolejna paranoja. To sprawia, że patrzy się mocno krytycznie na takie osobistości;P
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8