Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: EMO
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
LadyOfDestruction. napisał(a):Bycie Emo jest ..modne po prostu.
Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:
I co teraz ? Confusedhock:
Hm.. jak to z modą. Pozostaje czekać aż minie;p?
A co to kurwa jest?...spytałem sie kobiecie gdy mi takie hasło podała
Kupa (czytaj: gówno,kał,sraje) smiechu
Nie wiem co to za muzyka.
Cytat:Kupa (czytaj: gówno,kał,sraje)
Confusedhock:
modne to jest jechanie na emo, żeby pokazać jakim się jest zajebiście ortodoksyjnym przedstawicielem prawdziwej kultury alternatywnej.
Czytaj - prawdziwe pizdy to jeżdżą po emo, po wreszcie pojawił się do tego celu ktoś inny niż oni.
^ kurwa, jak ja tego goscia lubie Big Grin .czyt.zgadzam sie z ww.
Wyruchaj go Smile
a chcesz mi pomoc? bo sama nie dam rady Laughing
Masz na myśli sandwich?
zapraszam wszystkich chętnych. Zobaczymy co może się stać.
I co może nie stać.
brawo. Szacunek. Nikt mi tu tak nie dojebał.
Książę napisał(a):modne to jest jechanie na emo, żeby pokazać jakim się jest zajebiście ortodoksyjnym przedstawicielem prawdziwej kultury alternatywnej.
Czytaj - prawdziwe pizdy to jeżdżą po emo, po wreszcie pojawił się do tego celu ktoś inny niż oni.

Nieprawda. Jeżdzę po EMO bo to false metal
Przyjaźniłam się z jednym Confusedhock: Yy.. no comnent nieskończony egoista i idiota.. Zaczął gadać ze moja muzyka to bezsensowne darcie ryji a ten słuchał tylko jakiś dennych smutasnych piśniek o_O >o< Powiedział że on niepotrzebuje takiego przyjaciela co go nie pociesza Rolleyes xD I z tego wszystkiego tylko się śmiać ^^' I po ryju dostał xP A się uważa za pempolek.. ma swojego fotobloga gdzie go kochaja fanki tH xD xP Parodia dosłownie
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8