Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Anarchista pacyfista satanista
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
ja bym się nie czaił tylko im wygarnął Wink a katechetke olej, albo tez jej walnij prosto z mostu, to najlepszy sposób Wink
aXe Rose napisał(a):zastanawiam się czy starsza mnie wtedy z domu nie wyrzuci Big Grin

mój stary już by mnie chętnie wyrzucił... ;]
deathless napisał(a):
aXe Rose napisał(a):zastanawiam się czy starsza mnie wtedy z domu nie wyrzuci Big Grin

mój stary już by mnie chętnie wyrzucił... ;]
Swego czasu u mnie byl cyrk z ćwiekami. Co starsza mi zabrała jeden pasek czy pieszczochę, to szybko zbierałem kasę i kupowałem nowy Big Grin w końcu je zaakceptowała Big Grin
Mój nie ma wyboru..
a niech mnie wyrzuci.
Nie zrobi tego swojej córeczce Smile
deathless napisał(a):Ja niby jestem chrześcijanką. Ale mi to tam zwisa.
Może i wierzę w Boga ale w kościół nie.

Wkurza mnie tylko zachowanie niektórych osób, bo ostatnio babcie w autobusie zaczęły mnie obgadywać, że jestem satanistką.
Katechetka też: Jesteś satanistką?
Taa.. jasne. A co w takim razie robię na lekcji religii?;/

Moje koleżanki mówią , że jestem antychrystem bo nie chodze tak jak one na niedzielne msze Big Grin
Mam to gdzieś co sobie myślą.
W dzisiejszych czasach coraz mniej osób chodzi do Kościoła bo on ich odstrasza ....księża na siłe ściągają młodzież i przez to jest jeszcze gorzej ....i co sie dziwić jak chce człowiek iść do spowiedzi , a ksiądz drze sie na ciebie w konfesjonale na cały Kościół i cie z niego wywala......bo nie pamiętałęs daty ostatniej spowiedzi.....eeee już mnie tam nie zobaczy never Big Grin
whatsername napisał(a):Moje koleżanki mówią , że jestem antychrystem bo nie chodze tak jak one na niedzielne msze Big Grin

Mam tak samo...
Nie wiem dlaczego, ale rodzice mnie już tak nie zmuszają, żeby chodzić do kościoła.
Całe szczęście.
Już 10 miesięcy nie byłam(no niedawno- na święconceWink
Widzę, że kumpele się na mnie krzywo patrzą, zwłaszcza te niewiadomo jak religijne, ale mi to wisi...
Nie lubiłam wstawać ciągle na msze.
W kościele mnie mdliło, a jak byłam na zewnątrz to 'Monika ze mszy ucieka' eh...
A teraz jestem SATANISTA.
Buhahaha
deathless napisał(a):
whatsername napisał(a):Moje koleżanki mówią , że jestem antychrystem bo nie chodze tak jak one na niedzielne msze Big Grin

Mam tak samo...
Nie wiem dlaczego, ale rodzice mnie już tak nie zmuszają, żeby chodzić do kościoła.
Całe szczęście.
Już 10 miesięcy nie byłam(no niedawno- na święconceWink
Widzę, że kumpele się na mnie krzywo patrzą, zwłaszcza te niewiadomo jak religijne, ale mi to wisi...
Nie lubiłam wstawać ciągle na msze.
W kościele mnie mdliło, a jak byłam na zewnątrz to 'Monika ze mszy ucieka' eh...
A teraz jestem SATANISTA.
Buhahaha

heheheheh mam tak samo Big GrinBig GrinBig Grin
Dobrze ,że rodzice już zrezygnowali Tongue i powiedzieli , że mogę robić co chcę - chodze do Kościoła lub nie - mój wybór

A ostatnio koleżanka "religijna" przeżyła szok bo nie przystąpiłam do bierzmowania...mam je gdzieś Big Grin
whatsername napisał(a):A ostatnio koleżanka "religijna" przeżyła szok bo nie przystąpiłam do bierzmowania...mam je gdzieś Big Grin

Do bierzmowania mnie zmuszą:/
Ostatnio powiedziałam, że mi zwisa, czy przystąpie do bierzmowania, czy nie, a rodzinka zaczęła się pluć:/
deathless napisał(a):
whatsername napisał(a):A ostatnio koleżanka "religijna" przeżyła szok bo nie przystąpiłam do bierzmowania...mam je gdzieś Big Grin

Do bierzmowania mnie zmuszą:/
Ostatnio powiedziałam, że mi zwisa, czy przystąpie do bierzmowania, czy nie, a rodzinka zaczęła się pluć:/

To u mnie przynajmniej mama mnie rozumie. Powiedziała , że nie musze , a z resztą będę sie o nie martwić jak będzie potrzebne Smile
a mnie tez wyzywaja od antychrystow glownie z powodu ze slucham takiej a nie innej muzyki i ze sie opieprzam na religii...tzn siedze i gadam :? :? :? :? a ze mszami jest tak ze chodze z przymusu babci(moi starsi na to leja ale babcia robi mi wyrzuty przez caly tydzien a mnie to wpienia cholernie wiec wole pojsc dla odczepki) zazwyczaj jest tak ze stoje ze znajomymi przed kosciolem, gadamy a potem ksiadz sie na nas drze za to ze nie "uczestniczymy godnie we mszy"... :? :? :?
whatsername napisał(a):To u mnie przynajmniej mama mnie rozumie. Powiedziała , że nie musze , a z resztą będę sie o nie martwić jak będzie potrzebne Smile

Do ślubu?
HaH.
Ślub kościelny.
Później jeszcze brak rozwodu w razie czego.
Głupota :?
Do bierzmowania szedłem jeszcze dość wierzący. Szczerze mówiąc zaraz po tym śniętym sakramencie zacząłem tracić wiarę. W tej chwili jestem ateistą, a na religię chodzę jako postać polemiczna w dyskusjach z księdzem Wink
aXe Rose napisał(a):Do bierzmowania szedłem jeszcze dość wierzący. Szczerze mówiąc zaraz po tym śniętym sakramencie zacząłem tracić wiarę. W tej chwili jestem ateistą, a na religię chodzę jako postać polemiczna w dyskusjach z księdzem Wink

To samo w tej chwili uważam sie za ateistkę- chodzę na religię bo chodzę ........
...
aXe Rose napisał(a):W tej chwili jestem ateistą, a na religię chodzę jako postać polemiczna w dyskusjach z księdzem Wink

O tak, tak.. u nas też ciekawe rozmowy...
Ostatnio rozmawialiśmy o homoseksualiźmie i dostałam uwagę (pierwszą w moim życiuWink za wyrażenie swojego zdania na ten tematSmile
Oczywiście to ja ich broniłam, a moja katechetce kochanej jest ich żal... hmm...
przynajmniej trochę odreagowałam. Jej nieźle można pyskować Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12