Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Anarchista pacyfista satanista
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
velvetova napisał(a):hehe a moja babcia twierdzi ze kazdy metal to satanista!!! Laughing Laughing Laughing dokladniej mowiac kazdy chlopak ktory ma dlugie wlosy... Big Grin a na pankow mowi ze to sa cpuny... :? :?
Niestety ale takie właśnie sa stereotypy, i nic się na to nei poradzi :?
velvetova napisał(a):hehe a moja babcia twierdzi ze kazdy metal to satanista!!! Laughing Laughing Laughing dokladniej mowiac kazdy chlopak ktory ma dlugie wlosy... Big Grin a na pankow mowi ze to sa cpuny... :? :?

hmmm moja babcia tak samo ..... Radio Maryja rulzz :/

Hehe jak zobaczyła że mam 3 dziurki w uchu to prawie różanca nie zmówiła Big Grin
mimi napisał(a):Anarchia nie jest realna,więc jaki jest sens w byciu anarchistą??? Anarchiści to zazwyczaj ludzie w pełni podporządkowani systemowi... śmiać mi się chce słysząc hasła typu-jebać system... i zazwyczaj tacy ludzie mało wiedzą o historii ruchu anarchistycznego i jego ideologii... Dla mnie osobiście anarchia to jeden wielki chaos... fajnie to brzmi,ale nie jest możliwe... ja czuje się całkowicie wolna w ustroju demokratycznym ...peace

to znaczy, ze nadajesz sie tylko do Gaskammer I

hehehehe mi tez tak czasem mowia, ale jak powiem ze zjem im kota na zywca to zwykle przestaja Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes
a u mnie mówią ze słucham DIABŁA(myślałem ze padne),no ale co z tego...to mówił dres...cha,cha... Big Grin [/list]
SPoCo napisał(a):ja mam w sobie cos z punka, satanisty etc - wszystkiego po trochu. ubieram sie raczej na czarno, wiec ludzie mysla, ze jestem metalem ;/ 'a co za tym idzie - satanista'... nie obszywam sobie plecaka ani nie nosze koszulek konkretnych zespolow bo nie lubie sie afiszowac ze swoimi pogladami. moze i slucham metalu, punka, gotyku [czasem] a ogolnie to wszystkiego co sie miesci pod pojeciem 'rock' ale nie lubie jak ludzie przypinaja komus late ze wzgledu na to czego slucha i jak sie nosi. kazdy ma mozg po to by myslec samemu a nie podazac za stereotypami.
Podoba mi sie Twoje zdanie : D
Mnie też się podoba Smile

Ja chodzę w ćwiekach, ramonce, koszulach w kratę itd. ale po prostu dlatego, że mi się to podoba. Dla porównania: kostki, bundeswerki i agrawek nie mam, bo to mi się mniej podoba Wink

W ogóle jestem w takiej klasie itd. że jakbym miał być szpanerem i pozerem, to musiałbym nosić wielkie bluzy Adidasa czy Bigstara za 400 zł i obowiązkowo mieć dramy w słuchawkach wiszących tak, żeby inni je słyszeli lepiej ode mnie :?
Ja tam chodze na codzien w miare normalnie, czasem na czarno, czasem nie(zwłaszcza jak jest +40 stopni) za to na koncert w pełnym rynsztunku - dżinsy, koszulki, rozpuszczone włosy ułożone na pudla i jazda Mad Laughing kostke mam, ale raczej na jakieś wyjazdy, rower...na uczelnie chodze z teczką 8) no ale wg. moherowych beretów i tak jestem satanistą, tudzieżwrogiem kościoła i Polski Laughing
Taa... wrogiem świętych polskich tradycji...

Ile razy ja to słyszę np. od starszej? :?
Albo jak czasem dla jaj powie sie "Pragnę Twojej krwi" albo cos w tym stylu, to zaraz ktos sobie myśli, że się jest jakimś nienormalnym....
Albo jak się do niewłaściwej osoby powie np. "Szatan zapłać" to jest awantura Big Grin
Ja niby jestem chrześcijanką. Ale mi to tam zwisa.
Może i wierzę w Boga ale w kościół nie.

Wkurza mnie tylko zachowanie niektórych osób, bo ostatnio babcie w autobusie zaczęły mnie obgadywać, że jestem satanistką.
Katechetka też: Jesteś satanistką?
Taa.. jasne. A co w takim razie robię na lekcji religii?;/
deathless napisał(a):Katechetka też: Jesteś satanistką?
skąd ja to znam Big Grin z tym że ja nie jestem wierzący Wink niby miala powod, ach, ten obrazek maryji, sam sie prosil Angry
Wrrrr...
no ale babka tak twierdzi po moim krzyżu BS na kostceNeutral
A to tylko naszywka.

Jednak babcie w autobusie były najbardziej dobijające...
deathless napisał(a):Wrrrr...
no ale babka tak twierdzi po moim krzyżu BS na kostceNeutral
A to tylko naszywka.
Ja poluję na tę koszulkę Venom z wielkim pentagramem, z WELCOME TO HELL Big Grin tylko zastanawiam się czy starsza mnie wtedy z domu nie wyrzuci Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12