Flynn napisał(a):hehe dziwni jesteście
ale niebede sie powtarzał 
Zachowam własne zdanie na temat tego, kto jest dziwny... :?
Nie ma porownania miedzy zwyklym brakiem literki, a nieznajomoscia zasad poprawnej Polszczyzny, niedorobiony bekarcie! Gnij!
ReTuRn napisał(a):Nie ma porownania miedzy zwyklym brakiem literki, a nieznajomoscia zasad poprawnej Polszczyzny, niedorobiony bekarcie! Gnij!
jaki ty jesteś pusty człowieku to ja pierdole

niechce mi sie z wami, chociaz nie, niechce mi sie tylko z tobą gadać bo jesteś pusty jak pustelnik

Wiesz co tekst po prostu zajebisty poziom, smialem sie z tego ok 5 minut, a teraz spelnia swoja grozbe za nieprzestrzeganie jebany bekarcie zasad ortografii.
Popieram Return'a. Uwielbiam takich ludzi. Mmm... :?
Flynn napisał(a):bo jesteś pusty jak pustelnik 
O kurwa... poeta lingwistyczny się znalazł :?
ReTuRn napisał(a):Nie ma porownania miedzy zwyklym brakiem literki, a nieznajomoscia zasad poprawnej Polszczyzny, niedorobiony bekarcie! Gnij!
a ja wyczuwam w Twoich ostatnich postach ogromna fascynacje KelThuz'em...dziwne, moze to tylko moje odczucie
Lech napisał(a):ReTuRn napisał(a):Nie ma porownania miedzy zwyklym brakiem literki, a nieznajomoscia zasad poprawnej Polszczyzny, niedorobiony bekarcie! Gnij!
a ja wyczuwam w Twoich ostatnich postach ogromna fascynacje KelThuz'em...dziwne, moze to tylko moje odczucie
Już jeden taki był co się Kelthuzem inspirował

dodajmy: i skonczyl marnie

Valhalla napisał(a):dodajmy: i skonczyl marnie 
a może ktoś wie do kiedy ma kare?
pewnie sila wyzsza moderatorska wie

a myslisz ze wroci? nie wydaje mi sie..
deathless napisał(a):Valhalla napisał(a):dodajmy: i skonczyl marnie 
a może ktoś wie do kiedy ma kare?
Oby na zawsze

jakby chciał to by se nowe konto założył
Valhalla napisał(a):pewnie sila wyzsza moderatorska wie
a myslisz ze wroci? nie wydaje mi sie..