Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony Serial
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Odyn napisał(a):A moje to:
Wiedźmin

Hehehe, daj spokój, nie rozpierdalaj mnie nawet. Laughing Zaiste, fajny ten serial. Laughing
Elvis napisał(a):
Odyn napisał(a):A moje to:
Wiedźmin

Hehehe, daj spokój, nie rozpierdalaj mnie nawet. Laughing Zaiste, fajny ten serial. Laughing

khe, mój wuj grał w jednym odcinku scenę walki z w.
loool ;p
a co do seriali, to egzamin z życia.
no i ostry dyżur, jak jeszcze był... Wink
Ostry Dyzur Big Grin
1.Allo Allo
2.Gotowe na wszytsko
3.zakrecone
z tego co pamietam
Abadon napisał(a):Nagi patrol.

Nie inaczej !

No niezły jest, ale teraz już niestety nie leci.Za to obecnie oglądam "Zagubionych" (tylko szkoda, że "Chirurgów" zdjęli z anteny polsatu).
Sad
Tajemnice Smallville, Kompania Braci, Zagubieni, (animowane) Star Wars (chociaz troche za krotkie te odcinki ;/) i co jeszcze? M jak Milosc Big Grin (serio Tongue)
'Lost' jest zajebiste ;D
Blood napisał(a):'Lost' jest zajebiste ;D

Zesz, kobieto, ja o tym pisalem: http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....0012#40012

O! ;)
Acrid napisał(a):
Blood napisał(a):'Lost' jest zajebiste ;D

Zesz, kobieto, ja o tym pisalem: http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....0012#40012

O! Wink
Oj... kto patrzy na to co pol roku temu bylo? Big Grin
Blood napisał(a):Oj... kto patrzy na to co pol roku temu bylo? :D

Bylo nie bylo, ale polecalem serial w marcu ;) Ogladasz w TVP? Czy sciagasz sobie odcinki z neta via p2p? :) Bo w Telewizji Polskiej ledwo 1 sezon leci, a ja juz 2 miziam, bodajze 9 ep wlasnie byl.
Na TVP1. Przyznam, ze wczesniej o nim wogole nie slyszalam Evil or Very Mad Co bylo wielkim bledem.
Wogole nie bylam chetna do tego, aby go obejrzec, ale raz sie 'zmusilam' i teraz z zniecierpiwieniem czekam na czwartki^^
Ominelam chyba z 4 poczatkowe odcinki Crying or Very Sad
-South Park
-Family Guy
wiecej w tej chwili mi nie przychodzi go glowy, jak cos mi sie przypomni to dopisze
lost istna zajebioza !
"świat wg. bundych" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie inaczej!!!!!! wymiataja ostro Big Grin
Nigdy nie chciałam,żeby mnie seriale wciągaly...ale od pewnego czasu co czwartek po 21,00 telewizor jest MÓJ Mad
A wszystko za sprawą serialu "Gotowe na wszystko"-kobitki mają jaja są takie.....takie...diabelskie Wink i takie mają być.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13