Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony Serial
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ymir napisał(a):
Cytat:PLus mam całą kolekcję serialu "Co Ludzie Powiedzą?"
To jest o tej Bukietowej, tak? Jeżeli tak, tyż bardzo lubię.

To o to chodzi.
Smile
Nie mam nic przeciwko lekarzom, ale przyznaj, że jeżeli jakiś lemat się powtarza to zaczyna nudzić ...
zaczyna, ale ludzie już sobie to upodobali. W naszej, polskiej rzeczywistości niestety jest dużo gorzej niż w telewizorni i niestety oddaje ona fałszywy obraz warstwy społecznej zwanej służbą zdrowia, co chętnie podłapują tłumy, skandując, że za dobrze im się żyje i obrzydzając im to życie na różne sposoby, czego nawet we własnym domu jestem świadkiem.
Scully napisał(a):zaczyna, ale ludzie już sobie to upodobali. W naszej, polskiej rzeczywistości niestety jest dużo gorzej niż w telewizorni i niestety oddaje ona fałszywy obraz warstwy społecznej zwanej służbą zdrowia, co chętnie podłapują tłumy, skandując, że za dobrze im się żyje i obrzydzając im to życie na różne sposoby, czego nawet we własnym domu jestem świadkiem.

Heh...myślę że wiele osób Ci zgodnie przytaknie [na czele z piszącym Smile ], te seriale to straszna broń - można ogłupić ludzi dziejami "pewnego szpitalu" i "pewnej rodziny na M"....
HyHy ja mysle ze Al Bundy jest najlepszy Big Grin
[quote="Ajana"]M jak miłość Laughing he he he...........
żartuję nie oglądam seriali.
Wczoraj widziałam odcinek "Chirurgów" i chętnie obejrzę kolejne.
Big Grin
Arrow Swiat Wedlug Bundych Laughing
Arrow Alf
Arrow Co ludzie powiedza ? (Ten serial jest super , Powolniak rzadzi 8) )
Arrow Allo Allo
KubusPuchatek napisał(a):Arrow Alf

Śmiech i dowcipy Alfa zabijają Laughing

Cytat: Arrow Co ludzie powiedza ? (Ten serial jest super , Powolniak rzadzi 8) )

Yeah 8) fajny jest też serial, nie pamiętam jak to było tłumaczone, ale zwie się "One foot in the grave", też o takiej typowej angielskiej rodzince, można się było popłakać momentami
The Simpsons
Skrzydła
Arrow Alternatywy 4
Arrow Allo Allo
Arrow Przystanek Alaska
Arrow Głowa Rodziny
Arrow Buffy postrach wampirów (joke Big Grin )
Arrow Kiedys stare odcinki Z archiwum X
Arrow 13 posterunek
..jakbym mogła zapomnieć jeszcze o "Pan wzywał milordzie", no i "Allo, Allo"....znakomity angielski humor...
Świat według Bundych (czy jak sie to pisze) i Hotel Zacisze Laughing
Slow napisał(a):Świat według Bundych (czy jak sie to pisze) i Hotel Zacisze Laughing
...popieram (John Cleese równie świetny jak wcześniej Tongue )...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13