Nie mam nic przeciwko lekarzom, ale przyznaj, że jeżeli jakiś lemat się powtarza to zaczyna nudzić ...
zaczyna, ale ludzie już sobie to upodobali. W naszej, polskiej rzeczywistości niestety jest dużo gorzej niż w telewizorni i niestety oddaje ona fałszywy obraz warstwy społecznej zwanej służbą zdrowia, co chętnie podłapują tłumy, skandując, że za dobrze im się żyje i obrzydzając im to życie na różne sposoby, czego nawet we własnym domu jestem świadkiem.
Scully napisał(a):zaczyna, ale ludzie już sobie to upodobali. W naszej, polskiej rzeczywistości niestety jest dużo gorzej niż w telewizorni i niestety oddaje ona fałszywy obraz warstwy społecznej zwanej służbą zdrowia, co chętnie podłapują tłumy, skandując, że za dobrze im się żyje i obrzydzając im to życie na różne sposoby, czego nawet we własnym domu jestem świadkiem.
Heh...myślę że wiele osób Ci zgodnie przytaknie [na czele z piszącym

], te seriale to straszna broń - można ogłupić ludzi dziejami "pewnego szpitalu" i "pewnej rodziny na M"....
HyHy ja mysle ze Al Bundy jest najlepszy

[quote="Ajana"]M jak miłość

he he he...........
żartuję nie oglądam seriali.
Wczoraj widziałam odcinek "Chirurgów" i chętnie obejrzę kolejne.

Swiat Wedlug Bundych

Alf

Co ludzie powiedza ? (Ten serial jest super , Powolniak rzadzi 8) )

Allo Allo
KubusPuchatek napisał(a):
Alf
Śmiech i dowcipy Alfa zabijają
Cytat:
Co ludzie powiedza ? (Ten serial jest super , Powolniak rzadzi 8) )
Yeah 8) fajny jest też serial, nie pamiętam jak to było tłumaczone, ale zwie się "One foot in the grave", też o takiej typowej angielskiej rodzince, można się było popłakać momentami

Alternatywy 4

Allo Allo

Przystanek Alaska

Głowa Rodziny

Buffy postrach wampirów (joke

)

Kiedys stare odcinki Z archiwum X

13 posterunek
..jakbym mogła zapomnieć jeszcze o "Pan wzywał milordzie", no i "Allo, Allo"....znakomity angielski humor...
Świat według Bundych (czy jak sie to pisze) i Hotel Zacisze

Slow napisał(a):Świat według Bundych (czy jak sie to pisze) i Hotel Zacisze 
...popieram (John Cleese równie świetny jak wcześniej

)...