Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony Serial
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Powiem jedno: "SMALLVILLE" ;P

Pozatym "Gillmore Girls" Tongue, "Futurama", "Titus" ("Tragikomiczne wypadki z życia Christophera Titusa" heh..), "Norm", "Drew Carrey", "The 70's Show", "ER".

Z dzieciństwa jeszcze "MacGyver", "Drużyna A" (hehe, Murdock i jego czapeczka Wink), "Airwolf" (bombowa muzyczka), "Knight Rider" (pamięta to ktoś jeszcze ?) itp itd Smile
oooo faktycznie jeszcze 70's, ale przetłumaczenie tego mnie wkurza grrrr tak samo jak przetłumaczenie gilmore girls
a więc:
-Mc gyver
-Mash(oglądałem za młodu)
-Plebania Smile
-M jak miłość Smile
-samo zycie(picie) Smile
Magnus napisał(a):"Knight Rider" (pamięta to ktoś jeszcze ?) itp itd Smile

Czy to ten serial z boskim Hasselhoffem i jego superwypasnym Pontiaciem? ;>
Tak, zgadza się, ten sam serial, tylko nie wiem czy David był\jest taki boski, co kto lubi Wink Wink Wink

Co do samochodu, jedyny i niepowtarzalny "the Knight Industries Two Thousand" czyli w skrócie - KITT Smile
Moda na sukces

A tak na poważnie to : JAG , STARGATE SG-1 , Jak rozpętałem II Wojnę światowa , Star treck , Kryminalni , Gwiezdne Wojny - Wojna Klonów Smile
Kryminalni i nie wiem czemu, ale Na Wspólnej lubie Laughing Poza tym Przystanek Alaska Wink
słoneczny patrol... mam nawet piosenke..
i power rangers też mam soundtracka to kiedyś teraz nie oglądam seriali...
Wyobrażam sobie Big Grin Big Grin Big Grin

A moim ulubionym serialem są Alternatywy 4 Big Grin
kryminalni i ostry dyżur 8)
Ostry Dyżur

Futurama :]]]
M jak Miłość

Big Grin
"Drew Carey Show", "Przyjaciele", "Ostry Dyżur"
Świat wg Malcolma Smile
Ajana napisał(a):M jak Miłość

Big Grin

Jeszcze Klanu brakuje Big Grin
A tak na serio to nigdy nie lubiłam i nie oglądałam żadnych seriali. No najwyżej, że się policzy Beverly Hłils za młodu Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13