Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Ulubiony Serial
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Allo, Allo
Lokatorzy, Sąsiedzi
Hotel Zacisze (czemu nikt nie wymienił??)
Viva la Bam
Stawka większa niż życie (nie ma jak gość co sam wygrał IIww)
wędkarskie przygody Rexa Hunta
"Startrek: Stacja dziewiąta"
I serial, który dwukrotnie emitowali na polshicie, nie pamiętam tytułu - tez science fiction. Ziemianie walczą z rasą obcych, na których mówią "pijawy" ( ci obcy mieli zbroje, po ściągnięciu których rozpuszczali się ).
No i X files oczywiście - to był prawdziwy kult swego czasu. Póki rezyserowi nie zaczęło brakować pomysłów i nie zamienił swojego dziecka w zwykły serial sensacyjny.
Nuillnac napisał(a):"Startrek: Stacja dziewiąta"

Ta pieprzona żydokomunojezuitomasoneria polsacka przerwała nadawanie tego serialu w najważniejszym momencie Mad
mam ojca telemaniaka i babkę serialoholiczkę, dlatego nie znosze tv. a juz na pewno jakichś tasiemców.. nie odbierając oczywiscie honoru genialnym serialom jak allo allo czy mashSmile
nooo...,a za dobrych dawnych czasow to sie ogladalo nawet i zbuntowanego aniola 8)
......wstyd - mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa....
Hehhhh ostatnio oglądam Przystanek Alaska ..... czy już ze mną niedobrze ???
a gdzie tam.
przystanek alaska propaguje zacieśnianie więzow międzyludzkich oraz zycie w małych społecznościach. jakiez to chwalebne jest, jaki morał głęboki...
a na serio to nie wiem, nie ogladam Big Grin
Najlepsze są seriale komediowe - Alternatywy 4; Allo allo itp. Ale podobał mi się też Boston Public Smile
mój ulubiony serial to "Jaś Fasola", "Hotel Zacisze", "Latający cyrk Monthy Pythona" (taki typowy, charakterystyczny brytyjski humor).
HEJ!
Moje nominacje:
1 MASH
2 Po tamtej stronie (serial grozy)
3 Przystanek Alaska
4 Hotel Zacisze
5 Latający cyrk Monthy Pythona

pozdrawiam,
Sabelle
zaczynają mi sie podobać "chirurdzy".

x-files widziałam całe, co można zresztą łatwo wywnioskować i wiem, że ma pewne wpadki, szczególnie w ósmym sezonie - ale odcinek existence jest najważniejszy dla shipperów, więc w serialu musi być Laughing
HEJ!
"Chirurgów" też zaczęłam oglądać , ale jest to mocno
naciągany serial: biedna absolwentka będąca córką chorej na alzheimer a,znanej pani chirurg nie mówi nikomu o chorobie matki i obrywa z obydwu stronmSurprisedd kolegów- uważających, że ma fory u przełożonych, i u przełożonych - stawiających jej wyżej poprzeczke z powodu, że jej matka jest słynną panią chirurg......żenada..... (ale czego więcej wymagać od kolejnego serialu opowiadającym o cudownym, ciężkim życiu lekarzy...)

pozdrawiam,
Sabelle
Ja to ostatnio oglądam na BBC "Mój Bohater".PLus mam całą kolekcję serialu "Co Ludzie Powiedzą?".Uwielbiam brytyjski humor.
Big Grin
Cytat:PLus mam całą kolekcję serialu "Co Ludzie Powiedzą?"
To jest o tej Bukietowej, tak? Jeżeli tak, tyż bardzo lubię.
Sabelle napisał(a):aldzchajmera
Alzheimera.

Sabelle napisał(a):cudownym, ciężkim życiu lekarzy
Nie przeginaj, zawodu lekarza będę bronić.
Bukietowa - pamiętam ten serial. Niezły...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13