Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Allo, Allo
Lokatorzy, Sąsiedzi
Hotel Zacisze (czemu nikt nie wymienił??)
Viva la Bam
Stawka większa niż życie (nie ma jak gość co sam wygrał IIww)
wędkarskie przygody Rexa Hunta
"Startrek: Stacja dziewiąta"
I serial, który dwukrotnie emitowali na polshicie, nie pamiętam tytułu - tez science fiction. Ziemianie walczą z rasą obcych, na których mówią "pijawy" ( ci obcy mieli zbroje, po ściągnięciu których rozpuszczali się ).
No i X files oczywiście - to był prawdziwy kult swego czasu. Póki rezyserowi nie zaczęło brakować pomysłów i nie zamienił swojego dziecka w zwykły serial sensacyjny.
Nuillnac napisał(a):"Startrek: Stacja dziewiąta"
Ta pieprzona żydokomunojezuitomasoneria polsacka przerwała nadawanie tego serialu w najważniejszym momencie

mam ojca telemaniaka i babkę serialoholiczkę, dlatego nie znosze tv. a juz na pewno jakichś tasiemców.. nie odbierając oczywiscie honoru genialnym serialom jak allo allo czy mash

nooo...,a za dobrych dawnych czasow to sie ogladalo nawet i zbuntowanego aniola 8)
......wstyd - mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa....
Hehhhh ostatnio oglądam Przystanek Alaska ..... czy już ze mną niedobrze ???
a gdzie tam.
przystanek alaska propaguje zacieśnianie więzow międzyludzkich oraz zycie w małych społecznościach. jakiez to chwalebne jest, jaki morał głęboki...
a na serio to nie wiem, nie ogladam

Najlepsze są seriale komediowe - Alternatywy 4; Allo allo itp. Ale podobał mi się też Boston Public

mój ulubiony serial to "Jaś Fasola", "Hotel Zacisze", "Latający cyrk Monthy Pythona" (taki typowy, charakterystyczny brytyjski humor).
HEJ!
Moje nominacje:
1 MASH
2 Po tamtej stronie (serial grozy)
3 Przystanek Alaska
4 Hotel Zacisze
5 Latający cyrk Monthy Pythona
pozdrawiam,
Sabelle
zaczynają mi sie podobać "chirurdzy".
x-files widziałam całe, co można zresztą łatwo wywnioskować i wiem, że ma pewne wpadki, szczególnie w ósmym sezonie - ale odcinek existence jest najważniejszy dla shipperów, więc w serialu musi być

HEJ!
"Chirurgów" też zaczęłam oglądać , ale jest to mocno
naciągany serial: biedna absolwentka będąca córką chorej na alzheimer a,znanej pani chirurg nie mówi nikomu o chorobie matki i obrywa z obydwu stronm

d kolegów- uważających, że ma fory u przełożonych, i u przełożonych - stawiających jej wyżej poprzeczke z powodu, że jej matka jest słynną panią chirurg......żenada..... (ale czego więcej wymagać od kolejnego serialu opowiadającym o cudownym, ciężkim życiu lekarzy...)
pozdrawiam,
Sabelle
Ja to ostatnio oglądam na BBC "Mój Bohater".PLus mam całą kolekcję serialu "Co Ludzie Powiedzą?".Uwielbiam brytyjski humor.

Cytat:PLus mam całą kolekcję serialu "Co Ludzie Powiedzą?"
To jest o tej Bukietowej, tak? Jeżeli tak, tyż bardzo lubię.
Sabelle napisał(a):aldzchajmera
Alzheimera.
Sabelle napisał(a):cudownym, ciężkim życiu lekarzy
Nie przeginaj, zawodu lekarza będę bronić.
Bukietowa - pamiętam ten serial. Niezły...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13