Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiek forumowiczow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
...no a jak... Big GrinBig GrinBig Grin hehehe

<zawsze się jej dzieci bały> Laughing Laughing Laughing
Ja tam tylko zeroweczke zaliczylam Wink i tyz nie mailam lezakowanie Sad A jeszcze byl jakis puszek- okruszek Wink
ja bylem wszedzie gdzie sie tylko dalo - zlobki, przedszkola, zerowki i inne takie... zgroza, pamietam jak do kaluzy wpadalem i sie przedszkolanka na mnie darla...albo jak mi czolg ktos zabral - rozpacz przez tydzien ;]... ale najgorsze to byly dni mamy AARGH!!! te wstretne wierszyki....i..i piosenki Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
taaaa...wierszyki i przedstawienia na dzień babci u mnie w szkole...<została zmuszona> Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Pamętam jak raz w przedszkolu było przedstawienie, a ja byłem panem słońce. Wszystkie robale do mnie leciały.
I`m 16 8)
Neth napisał(a):ja bylem wszedzie gdzie sie tylko dalo - zlobki, przedszkola, zerowki i inne takie... zgroza, :

...to jest juz nas dwojka Smile ...mnie tez wszedzie pchali bo nie bylo nikogo kto by sie mna zajal. Crying or Very Sad Crying or Very Sad ..normalnie czuje sie pokrzywdzona..ale z drugiej strony przezylam wszystko co moglam..lacznie z lezakowaniem Big Grin Big Grin ...macie czego zalowac.. Laughing ...no..i te wszytskie durne wystepy na dzien babci..dziadka...matki ..to akurat do najfajnieszych nie nalezalo :? ..ale ogolnie wiek przedszkolny wspominam nie najgorzej Tongue
Mi oszczędzono jedynie żłobka.

...dark soul..: ) napisał(a):ale z drugiej strony przezylam wszystko co moglam..lacznie z lezakowaniem Big Grin Big Grin ...macie czego zalowac.. Laughing
Żałować, że nie byli w przedszkolu - tak, bo nawet fajnie tam było. A jak się teraz miło ogląda fotki z tamtego okresu Smile
Żałować leżakowania - nieee Mad . Nienawidziłam jak ktoś mi kazał spać w środku dnia. I chyba całe przedszkole o tym wiedziało. Zawsze się buntowałam (w najlepszym wypadku udawałam, że śpię) Big Grin
..dla mnie zawsze frajda bylo poskakac na tym cholernie niewygodnym lozku Laughing ...tylko ze po upylwie jakiegos czasu opiekunka kazala mi sie w koncu polozyc...ale najgorsze bylo dla mnie czytanie bajek :? Evil or Very Mad ..nie cierpialam tego..w ramach buntu nakrywalam glowe poduszka..i tak z nia zasypialam...chociaz i tak dochodzily do mnie odglosy tego bezplciowego czytania bajek w wykonaniu moich opiekunek.. :? ..zero emocji..zadnych efektow..tylko monotonne czytanie tekstu oszlaec szlo.. :?
Ja nie zasypiałam prawie zawsze.
A wynikami mojego buntu było to, że czasem wcześniej zabierano mnie do domu, a zdarzało się nawet, że nikt nie kazał mi leżakować. I to były najpiękniejsze dni w moim przedszkolnym życiu... Smile
agnes napisał(a):Ja nie zasypiałam prawie zawsze.
A wynikami mojego buntu było to, że czasem wcześniej zabierano mnie do domu, a zdarzało się nawet, że nikt nie kazał mi leżakować. I to były najpiękniejsze dni w moim przedszkolnym życiu... Smile

..cholera no..jak tak dobrze nia mialam..to niesprawiedliwe.. :? ..no ale coz..takie jest zycie.. Big Grin
Heh...też nigdy nie lubiłem leżakowania ale i tak w końcu zasypiałem.Pamietam jak kiedyś koledzy podarli mi(niespecjalnie)komiks o transformersach...mój ukochany komiks Sad (co z tego że nie umiałem czytać Big Grin ).
madpuchatek napisał(a):Heh...też nigdy nie lubiłem leżakowania ale i tak w końcu zasypiałem.Pamietam jak kiedyś koledzy podarli mi(niespecjalnie)komiks o transformersach...mój ukochany komiks Sad (co z tego że nie umiałem czytać Big Grin ).

...na coz ci ta umiejetnosc czytania jest. Big Grin ..obrazki sa najwazniejsze Laughing
No ba Laughing .Ja nawet kreskówki po angielsku i w innych jezykach oglądałem...co tam że nic nie rozumiałem...obrazki były Laughing
madpuchatek napisał(a):No ba Laughing .Ja nawet kreskówki po angielsku i w innych jezykach oglądałem...co tam że nic nie rozumiałem...obrazki były Laughing

..grunt to sokoli wzrok Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20